Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

În culisele videoclipului pentru „Verde împărat” (Delia)

Un copac de 6 metri înălțime, filmări cu drona, un pian adevărat și costume populare autentice din Bistrița în clipul Deliei „Verde împărat”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Peste 15 ore de filmări în mijlocul unei păduri din apropierea Bucureștiului au fost necesare pentru ca atmosfera de basm a clipului să prindă viață în clipul regizat de Alex Ceaușu.

În culise la „Verde împărat”:

  • Echipa coordonată de scenograful Tibi Hristu a adus în mijlocul pădurii un copac imens, butaforie, de 6 metri înălțime și diametru de 3 metri.
  • Un pian adevărat a fost și el transportat de 6 persoane, printre copaci, până în mijlocul pădurii.
  • Delia a purtat o haină veritabilă de cioban. De asemenea, pentru că artista a dorit să insereze în această poveste despre natură și elemente din folclorul românesc, mai multe accesorii din portul tradițional au fost aduse de la Bistrița. Stilista Hilke Muslim a folosit în acest clip haine realizate special pentru proiectele Deliei.
  • Deși a fost foarte frig pe timpul nopții, Delia a trebuit să filmeze câteva cadre în picioarele goale, la temperaturi foarte scăzute.
  • Pentru unele cadre, Delia a fost nevoită să alerge pe tocuri, prin pământ, cu haina de cioban pe ea.
  • Machiajele sofisticate, cu aplicații spectaculoase, precum și coafurile speciale au fost realizate de Diana Ionescu (make-up) și Livia Berceanu (hair).
  • În clip Delia cântă la pian și la flaut.
  • Regizorul Alex Ceașu a mers prin țară, timp de două săptămâni, în cautare de peisaje pentru filmarea clipului. În cele din urmă a fost aleasă o pădure din apropierea Bucureștiului, iar cadrele montane și cele cu turme de oi au fost filmare cu o dronă.
  • La montajul clipului s-a lucrat o săptămână.

Piesa „Verde împărat” a fost cântată în premieră în show-ul „PsiheDelia” de anul acesta de la Sala Palatului, eveniment sold out care a avut loc trei zile la rând. Piesa este compusă de ea și produsă de artistă împreună cu Alex Cotoi. Anul acesta, Delia a lansat albumul “Live”, care include melodiile artistei: „Cum ne noi”, „Da, mamă”,  „Cine m-a făcut om mare”, „Ce are ea”.

Citește mai multe despre Delia Matache
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă de Crăciun a lui Sia, "Snowman" - AUDIO

Folosindu-și resursele aparent inepuizabile de creativitate, Sia lansează o nouă piesă de Crăciun, intitulată "Snowman". Compoziția este semnată de artistă...

Închide