Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Urmărește trupa Imagine Dragons cântând live "Thunder" la Ellen - VIDEO

Trupa Imagine Dragons a fost invitată de curând în emisiunea lui Ellen DeGeneres. Aflată în perioada de promovare a albumului ”Evolve”, formația a interpretat ”Thunder”, cel de-al doilea single extras de pe disc, pentru prestația live trupa dând liniei melodice un sound mai rock decât pe versiunea de studio.
Imagine Dragons Live@Ellen

Imagine Dragons [email protected]

Imagine Dragons, una dintre trupele preferate ale realizatoarei TV Ellen DeGeneres, a oferit fanilor emisiunii sale un live memorabil. Încărcați cu energie pozitivă și cu instrumentele pregătite pentru o furtună de decibeli, membrii formației Imagine Dragons au adus al lor "Thunder" în platoul ”The Ellen DeGeneres Show”. Pentru acest live, trupa a ales un sound mai rock decât cel înregistrat în studio, ce a dat piesei un puls mai alert și ușor mai psihedelic.

Piesa "Thunder" a fost compusă de solistul Dan Reynolds împreună cu Wayne Sermon, Ben McKee, Daniel Platzman, Alexander Grant și Jayson DeZuzio. Pentru această piesă, formația a lansat în vară și un videoclip alb-negru, de inspirație SF, în regia reputatului Joseph Kahn.

"Thunder" se regăsește pe albumul ”Evolve”, lansat pe 16 iunie. Discul s-a plasat pe prima poziție în topul US Top Rock Albums (Billboard) și pe poziția a doua în topul general Billboard 200.

VIDEO: Imagine Dragons -"Thunder" ([email protected])

Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons, a fost distins în 2014 cu premiul Hal David Starlight în cadrul galei Songwriters Hall of Fame de la New York. Distincția este acordată tinerilor muzicieni care au compus muzică ce a influențat vizibil industria muzicală. În lista artiștilor care au primit acest premiu în anii anteriori se află și Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, John Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake, Ne-Yo.

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foreigner susține în mai 2018 primul concert în România

Foreigner va cânta pentru prima dată în România pe 7 mai 2018. Evenimentul va avea loc Sala Palatului din București...

Închide