Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Urmărește trupa Imagine Dragons cântând live "Thunder" la Ellen - VIDEO

Trupa Imagine Dragons a fost invitată de curând în emisiunea lui Ellen DeGeneres. Aflată în perioada de promovare a albumului ”Evolve”, formația a interpretat ”Thunder”, cel de-al doilea single extras de pe disc, pentru prestația live trupa dând liniei melodice un sound mai rock decât pe versiunea de studio.
Imagine Dragons Live@Ellen

Imagine Dragons [email protected]

Imagine Dragons, una dintre trupele preferate ale realizatoarei TV Ellen DeGeneres, a oferit fanilor emisiunii sale un live memorabil. Încărcați cu energie pozitivă și cu instrumentele pregătite pentru o furtună de decibeli, membrii formației Imagine Dragons au adus al lor "Thunder" în platoul ”The Ellen DeGeneres Show”. Pentru acest live, trupa a ales un sound mai rock decât cel înregistrat în studio, ce a dat piesei un puls mai alert și ușor mai psihedelic.

Piesa "Thunder" a fost compusă de solistul Dan Reynolds împreună cu Wayne Sermon, Ben McKee, Daniel Platzman, Alexander Grant și Jayson DeZuzio. Pentru această piesă, formația a lansat în vară și un videoclip alb-negru, de inspirație SF, în regia reputatului Joseph Kahn.

"Thunder" se regăsește pe albumul ”Evolve”, lansat pe 16 iunie. Discul s-a plasat pe prima poziție în topul US Top Rock Albums (Billboard) și pe poziția a doua în topul general Billboard 200.

VIDEO: Imagine Dragons -"Thunder" ([email protected])

Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons, a fost distins în 2014 cu premiul Hal David Starlight în cadrul galei Songwriters Hall of Fame de la New York. Distincția este acordată tinerilor muzicieni care au compus muzică ce a influențat vizibil industria muzicală. În lista artiștilor care au primit acest premiu în anii anteriori se află și Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, John Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake, Ne-Yo.

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foreigner susține în mai 2018 primul concert în România

Foreigner va cânta pentru prima dată în România pe 7 mai 2018. Evenimentul va avea loc Sala Palatului din București...

Închide