Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Horia Brenciu și trei concerte așteptate de Crăciun

Horia Brenciu pregătește în această iarnă primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, care se anunță a fi evenimentul anului 2017. Hit-urile, piesele noi și momentele de poveste vor crea cadrul perfect pentru sărbătorirea Crăciunului.
Horia Brenciu

Horia Brenciu

Urmărește-ne pe

Deși erau programate doar două concerte de Crăciun, datorită numărului mare de doritori, artistul s-a gândit să bucure publicul cu încă un concert. Astfel, în zilele de 8, 9 și 10 decembrie sunt așteptați toți cei care vor să intre deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă și să se bucure de spectacolul oferit de cel mai efervescent artist și invitații săi, deloc puțini la număr.

Aproape 60 de artiști vor urca alături de artistul Horia Brenciu și vor cânta împreună cu acesta colinde tradiționale românești, dar și americane.

Din programul pregătit cu minuțiozitate de artist nu vor lipsi melodiile pe care le știm cu toții, dar și piesele noi, invitați surpriză și momente artistice care vor crea cadrul perfect pentru sărbătorirea Crăciunului într-o atmosferă de bucurie, căldură și prietenie.

"Urmează trei zile de SĂRBĂTOARE! Da, ați citit bine: trei! Cu bucurie vă anunț punerea în vânzare a celui de-al treilea concert, pe data de 8 decembrie! Așadar, pe 8, 9 și 10 decembrie vor fi trei zile de sărbătoare așa cum merită pe deplin toți fanii mei! De ce? Simplu. Pentru că acum suntem pregătiți să cântam colinde. Nu unul, nu două, ci o întreagă pleiadă de colinde românești și americane, cele mai dorite și cele mai știute, cu cel mai bun suport melodic și instrumental existent în România", a spus Horia Brenciu.

Prețuri bilete concert Horia Brenciu la Sala Palatului

  • VIP - 200 lei
  • Categoria 1 - 150 lei

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând piesele sale de Crăciun - "Noapte de Crăciun" sau "Seară de Crăciun", dar și frumoasele colinde tradiționale. Și ca tabloul să fie complet, "Jingle bells", "It’s the most wonderful time of the year" sau "Let it snow, let it snow" trebuie să fie și ele prinse în playlist.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Horia Brenciu
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guess Who a susținut concertul de lansare „Un Anonim Celebru”

După turneul „Un Anonim Celebru“, desfășurat în șase orașe, a sosit momentul ca Guess Who să susțină concertul de lansare...

Închide