Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Horia Brenciu a compus o melodie special pentru concertele de la Sala Palatului

Artistul va susține trei concerte la Sala Palatului, pe 8, 9 și 10 decembrie. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre piesa care se va auzi în premieră în cadrul showului.
Horia Brenciu

Horia Brenciu

Urmărește-ne pe

Cum este primul an în care Horia Brenciu va cânta împreună cu HB Orchestra și numeroșii săi invitați pe scena de la Sala Palatului de Crăciun, artistul și-a propus să ofere trei zile de sărbătoare adevărată. Pentru asta a petrecut sute de ore la repetiții, a ales cu grijă melodiile pe care le va cânta și chiar a și compus una, special pentru acest concert.

„Se numește Un Crăciun fericit și sunt mândru de ea pentru că reprezintă pe deplin sărbătorile”, spune Horia Brenciu.

„Linia melodică mi-a venit într-o dimineață. Am luat telefonul și am înregistrat... Practic, piesa a ieșit instantaneu. De la orchestrația de big band a lui Harvis Cuni Padron, până la versurile Andreei Miclici, se simte în melodia asta cum vine Crăciunul cu fiecare notă”, povestește Horia.

Cele trei seri de sărbătoare îi vor oferi artistului prilejul de a cânta toate melodiile pe care le îndrăgește și pe care spectatorii nu le-au mai auzit până acum în concertele sale.

„Asta a fost unul dintre motivele pentru care am ales să cânt în decembrie. Nu cadra să interpretez piesele mele de Crăciun primăvara sau toamna… Așadar, Seara ta de Crăciun și Noaptea de Crăciun vor fi cântate în premieră la Sala Palatului. Mai e și piesa în primă auditie, Un Crăciun fericit, și mai am și alte surprize, dar mă opresc aici, că-s gură spartă…”, spune artistul care a pregătit momente spectaculoase, dar și multe daruri.

„Va fi una dintre cele mai dense și ambițioase producții pe care le-am făcut vreodată. Și aici suntem implicați cu toții: orchestrele mele, invitații mei speciali, baletul meu talentat și, evident, echipa mea de productie de la HB Media Entertainment. Un lucru va pot spune cert: au fost cele mai numeroase repetiții făcute vreodată pentru un spectacol. Practic… s-a repetat pentru două concerte!  Cei care mă vor înțelege cel mai bine sunt cei care au cumpărat bilet pe 8, 9 si 10 decembrie”, încheie Horia Brenciu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Horia Brenciu
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Linkin Park îi dedică premiul câștigat la AMA 2017 lui Chester Bennington

Unul dintre cele mai emoționante momente din cadrul American Music Awards 2017 a fost discursul membrilor Linkin Park, care i-au...

Închide