Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "When I Was A Little Girl", noua piesă a lui Gwen Stefani - LIVE VIDEO

Pentru Gwen Stefani, iubirea este cea care susține magia Crăciunului. Noua piesă a artistei, inclusă pe albumul ei cu piesă de iarnă, se numește "When I Was A Little Girl" și este o melodie inspirată de sentimentele pe care i le poartă iubitului ei, Blake Shelton. Single-ul a fost interpretat live în cadrul The Today Show.

Publicat

pe

Gwen Stefani - When I Was A Little Girl
Gwen Stefani - When I Was A Little Girl

"When I Was A Little Girl" se regăsește pe albumul ”You Make It Feel Like Christmas” și este o piesă compusă de Gwen Stefani împreună cu busbee, recomandarea de a colabora cu el venind din partea lui Blake Shelton, proaspăt declarat ”Cel mai sexy bărbat în viață”.

”Atunci când faci un album cu piese de Crăciun, vrei să te asiguri că aduci ceva proaspăt - vrei ca discul să rămână asociat Crăciunului pentru totdeauna. Așa că l-am întrebat pe Blake cu cine să lucrez pe partea de compoziție și el mi-a spus: <<Ai colaborat vreodată cu un tip pe nume busbee?>>. Eu nu auzisem de el. Am ascultat apoi câteva dintre piesele pe care le-a scris, cum ar fi piesa ”Try” a lui Pink, și reacția mea a fost: <<El a scris asta? Trebuie să lucrez cu el>>. Cam în 10 minute am devenit cei mai buni prieteni. Știi cum e când întâlnești pe cineva care are același vibe ca tine? Cred că am scris două piese împreună în jumătate de oră. A fost ușor și super distractiv”, a detaliat Gwen Stefani într-un interviu pentru Billboard.

În ce privește semnificația piesei, Gwen Stefani a detaliat mesajul din spatele versurilor în cadrul The Today Show, unde a interpretat live noua sa piesă.

"Asta e o piesă despre Blake. Totul a pornit de la o idee - mi-am amintit cum mă rugam în pat, când aveam 8 ani, întrebându-mă <<Pe cine o să iubesc? Cine va fi el?>>...Acea persoană este Blake!"

LIVE VIDEO: Gwen Stefani - "When I Was A Little Girl"

You Make It Feel Like Christmas” a fost lansat pe 6 octombrie 2017. Discul a debutat pe prima poziție în US Top Holiday Albums (clasament realizat de Billboard).

Comentează

Trending