Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Green Day cântă "Ordinary World" în duet cu Miranda Lambert - AUDIO

"Ordinary World", o piesă de pe albumul ”Revolution Radio”, a fost relansată de Green Day într-o nouă versiune, în colaborare cu Miranda Lambert. Piesa cântată în duet se regăsește pe compilația ”Greatest Hits: God's Favorite Band”.
Green Day

Green Day

"Ordinary World", una dintre piesele cu ecou nostalgic ale trupei Green Day, are de curând o nouă variantă. Linia melodică a piesei a rămas neschimbată, sound-ul căpătând noi rezonanțe prin vocea cântăreței de muzică country Miranda Lambert.

”Îi mulțumim Mirandei Lambert pentru faptul că a adăugat ceva special piesei ”Ordinary World””, a fost mesajul trupei pentru fanii din online.

În versiunea sa inițială, piesa "Ordinary World" a fost inclusă pe albumul anterior al trupei Green Day, ”Revolution Radio”, material care a debutat pe prima poziție atât în topul american US Billboard 200, cât și în clasamentele UK Albums, Italian Albums și Canadian Albums.

Single-ul se regăsește, de asemenea, pe soundtrack-ul filmului cu același titlu, o dramă cu iz de comedie ce îl are în rol principal chiar pe solistul Green Day, Billie Joe Armstrong. Filmul spune povestea unui star rock pensionat, ce încearcă să se obisnuiască cu rutina zilnică și obligațiile familiale.

AUDIO: Green Day - "Ordinary World" feat. Miranda Lambert

Noua versiune a piesei "Ordinary World" se regăsește pe compilația ”Greatest Hits: God's Favorite Band”, pe care Green Day a lansat-o pe 17 noiembrie. Pe album se regăsesc 22 de piese, inclusiv single-ul recent lansat ”Back in the USA”.

Tracklist Greatest Hits: God's Favorite Band - Green Day:

 1. 2000 Light Years Away
 2. Longview
 3. Welcome to Paradise
 4. Basket Case
 5. When I Come Around
 6. She
 7. Brain Stew
 8. Hitchin' a Ride
 9. Good Riddance (Time of Your Life)
 10. Minority
 11. Warning
 12. American Idiot
 13. Holiday
 14. Boulevard of Broken Dreams
 15. Wake Me Up When September Ends
 16. Know Your Enemy
 17. 21 Guns
 18. Oh Love
 19. Bang Bang
 20. Still Breathing
 21. Ordinary World (feat. Miranda Lambert)
 22. Back in the USA

Citește mai multe despre Green Day
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Lips - un concert live în Club Control

Black Lips, una dintre trupele americane reprezentative ale scenei alternative actuale ajunge în România, în cadrul unui concert ce va...

Închide