Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Foreigner susține în mai 2018 primul concert în România

Foreigner va cânta pentru prima dată în România pe 7 mai 2018. Evenimentul va avea loc Sala Palatului din București și va purta fanii prin întreaga istorie a formației. Publicul va putea asculta hiturile care au consacrat trupa, melodii precum „I Want To Know What Love Is”, „Say You Will” sau „Cold As Ice”, lansate de Foreigner de-a lungul celor 40 de ani de carieră muzicală.

Publicat

pe

FOREIGNER
FOREIGNER

Foreigner este o trupă rock americano-britanică, formată în 1976 de către muzicianul englez Mick Jones, de britanicul Ian McDonald și vocalistul american Lou Gramm. Ideea numelui i-a aparținut lui Mick Jones, având ca sursă de inspirație naționalitatea diferită a membrilor band-ului.

Până în prezent, trupa a lansat 9 albume de studio, 6 albume live, 20 de albume compilații și aproape 80 de DVD-uri. Totodată, a obținut 3 nominalizări la Grammy Awards și a câștigat premii la American Music Awards și Juno Awards.

Anul acesta, s-au împlinit 40 de ani de carieră muzicală pentru trupă, timp în care au vândut peste 75 de milioane de albume. Odată cu această aniversare, trupa a lansat un nou album - „40”, care cuprinde 40 de piese lansate între 1977 – 2017, și a pornit într-un nou turneu mondial – 40th Anniversary Tour care, după Canada, UK și America, va ajunge și în România.

Prețuri bilete la concertul Foreigner din mai 2018:

Biletele pentru concertul de la București se pun în vânzare astăzi, 29 noiembrie, și vor avea următoarele prețuri:

  • VIP: 690 lei
  • Categoria I: 490 lei
  • Categoria II: 270 lei
  • Categoria III: 190 lei
  • Categoria IV: 150 lei

Concertul Foreigner de la Sala Palatului este un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 7 mai 2018

Foreigner

Loc
Sala Palatului

Premii muzicale

Cher, Ozzy Osbourne, Foreigner vor fi introduși în Rock & Roll Hall of Fame 2024

Celebrul panteon muzical își mărește componența cu o nouă serie de artiști. Ozzy Osbourne, Dave Matthews Band, Cher, A Tribe Called Quest, Mary J. Blige, Peter Frampton, Foreigner și Kool & The Gang vor fi introduși în Rock & Roll Hall of Fame, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în Cleveland pe 19 octombrie.

Publicat

pe

Cher / Ozzy Osbourne
Cher / Ozzy Osbourne │ FOTO: capturi YouTube

În plus, Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick și Norman Whitfield vor fi incluși în Rock & Roll Hall of Fame la categoria "Excelență muzicală".

Printre alți premianți ai galei din acest an se numără Alexis Korner, John Mayall și Big Mama Thornton, care vor fi onorați cu premiul "Influență muzicală", iar producătoarea de divertisment Suzanne de Passe va primi premiul "Ahmet Ertegun".

Candidații au fost desemnați de o comisie internațională de vot formată din peste 1.000 de artiști, istorici și membri ai industriei muzicale. Pentru a fi eligibil, prima înregistrare comercială a unui nominalizat trebuie să fi fost lansată cu cel puțin 25 de ani în urmă.

Ozzy Osbourne a fost introdus anterior în Rock & Roll Hall of Fame ca membru Black Sabbath (2006). Anul trecut, soția și managerul său, Sharon Osbourne, a muștruluit Hall of Fame pentru că nu l-a introdus pe Ozzy ca artist solo. A durat ceva timp și pentru Cher, artista devenind eligibilă încă din 1991.

Ceremonia de introducere în Rock & Roll Hall of Fame 2024 va avea loc la Rocket Mortgage Fieldhouse din Cleveland, Ohio, sâmbătă, 19 octombrie, și va fi transmisă în direct pe Disney+. Va fi disponibilă și pe Hulu după premieră și va primi o transmisiune specială difuzată pe ABC.

Citește în continuare

Trending