Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Feli pregăteşte lansarea primului său album, "Eu Sunt Feli"

Feli se apropie de un mare moment în cariera sa, lansarea primului album. Artista a petrecut numeroase ore în studiourile HaHaHa Production în ultimele 10 luni, compunând peste 10 piese. Dintre acestea 7 se vor găsi pe noul LP, "Eu Sunt Feli".
Feli repetitii album Eu Sunt Feli

Feli repetitii album Eu Sunt Feli (foto: PR)

Discul "Eu sunt Feli" va sosi pe 14 noiembrie şi pentru a se pregăti de acest release muziciana a făcut repetiţii maraton. Aproape 100 de ore adunate în ultimele 3 săptămâni au sudat relaţia dintre Feli şi trupa sa, pregătind viitoarele reprezentaţii live. Recent am avut ocazia să ascultăm colaborarea dintre Feli şi Damian Drăghici, "Trandafire", un suflu nou în gypsy rock.

Artista a cântat luna trecută la gala Media Music Awards, unde a fost distinsă cu premiul UTV Award. În septembrie lansa piesa "Acasă", cu un videoclip filmat în orăşele de provincie de lângă Valencia. Se apropie marele moment al lansării, iar Feli afirmă că şi-a cules experienţele vieţii din oraşe din ţară, dar nu numai. Artista a descris astfel creaţia care îi poartă numele:

"Eu Sunt Feli" adună toată bucuria mea de a face muzica, parte din experienţele din viaţa mea, care m-au făcut să creez şi să transpun emoţii de tot felul prin muzică şi vers. Surprinde toate cele 3 laturi pe care le-am descoperit în drumul meu spre muzică şi care alcătuiesc femeia care sunt astăzi - Feli - copilul, Feli cea senzuala, conştientă de atuurile sale şi Feli cea puternică, pe care am recent am descoperit-o şi de care tare mândră sunt.

Aş îndrăzni să spun că reprezintă femeia modernă, femeia asumată, cu slăbiciuni şi defecte, mamă sau femeie de carieră, pentru că noi, femeile avem resurse inepuizabile în orice situaţie de viaţă ne-am afla.

Feli este o artistă multi talentată, care cântă, compune muzică, scrie poezii şi se bucură de talentul său. Totul a pornit de la o fetiţă care cânta piese de Mădălina Manole şi a explodat ca popularitate prin participarea la Vocea României în 2012. Artista s-a remarcat în 2017 şi prin colaborarea cu Connect-R, în piesa "Ceartă Artă" şi prin coverul după Maria Tănase, "Cine Iubeşte şi Lasă".

Citește mai multe despre Feli
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa DOMINO - un joc cu piese folclorice și muzică rock

Universul DOMINO a luat naștere în anul 2013. A surprins atunci și surprinde în continuare prin cântec, reinterpretări, prezență scenică...

Închide