Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Eminem ar putea lansa albumul surpriză "Revival" la MTV EMA 2017

Peisajul hip-hop s-a schimbat masiv de la ultimul LP al lui Eminem, aşa că mulţi se întreabă dacă mai e loc pentru Slim Shady în peisaj. Vom putea afla în curând, pentru că surse apropiate de artist au dezvăluit că urmează lansarea unui nou album.
Eminem

Eminem

Debutul ar putea avea loc în weekendul ce urmează, Eminem urmând să apară la premiile MTV EMA 2017. Zvonuri despre acest disc au circulat intens luna trecută, când a apărut şi un titlu, "Revival". O campanie de marketing care implică reclame false la produse farmaceutice includea teasere şi aluzii la noul release. Managerul artistului, Paul Rosenberg postase pe Instagram o fotografie, ce includea un poster pentru o firmă medicală numită "Revival".

A fost dat de gol de faptul că acea literă "E" din nume era întoarsă, precum "E-ul" trademark din Eminem. Fanii care au căutat pe web au găsit un site, o linie telefonică şi o reclamă TV pentru Revival. Aparent medicaţia ar fi pentru o boală fictivă cunoscută drept Atrox Rithimus. Toate acestea sunt aluzii la versurile lui Eminem din piesa "Lose Yourself", iar reclama respectivă include melodia lui Shady şi Dre "I Need a Doctor".

"Revival" ar urma să fie finalul trilogiei începute cu "Relapse" în 2009, urmat de "Recovery" în 2010. După ele s-a strecurat foarte apreciatul "The Marshall Matters LP2" în 2013. Noul disc ar urma să fie cântat în întregime în cadrul unui concert pe Wembley Arena la Londra, care va fi inclus în ceremonia anuală MTV EMA. Aceasta va avea loc pe 12 noiembrie.

La acelaşi spectacol vor participa şi Taylor Swift şi Myley Cyrus, dar şi Liam Payne şi Travis Scott. Eminem a ajuns subiect de ştiri luna trecută când l-a atacat pe Donald Trump printr-un freestyle în cadrul premiilor BET Hip-Hop Awards. Rapperul nu e la primul atac la Trump, având o abordare similară în piesa "Campaign Speech" de acum un an.

Citește mai multe despre Eminem
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă colaborarea dintre Damian Drăghici şi Feli, "Trandafire", piesă gypsy rock - AUDIO

Damian Drăghici a colaborat cu Feli pentru single-ul "Trandafire", care aduce un suflu nou în muzica gypsy rock. Resimţim influenţe...

Închide