Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Eminem anunță data lansării noului album "Revival" cu un teaser amuzant - VIDEO

După multe speculații pe tema datei de lansare a noului album Eminem, rapper-ul face anunțul oficial prin intermediul un clip haios, publicat pe contul de Instagram al lui Dr. Dre. Data lansării ne este comunicată de către un personaj pe nume Trevor, care confundă inițial ”Revival” cu numele unui medicament.

"Revival" (teaser album nou Eminem)

Îndrăgit pentru videoclipurile sale adeseori satirice, Eminem revine la bunele sale obiceiuri și ne anunță data lansării albumului ”Revival” cu un clip amuzant. Mesagerul este un tip cu un look a la Clark Kent, scos parcă din spoturile filmate pentru teleshopping. Îl cheamă Trevor și ne vorbește despre ”Revival” de parcă ar fi un medicament minune.

"V-ați petrecut ultimele săptămâni tot auzind despre ”Revival” și despre cum poate fi tratat Atrox Rithimus, de la afecțiuni moderate la cele severe. Ei bine, astăzi am vești foarte bune pentru voi toți cei care suferiți de AR. ”Revival” nu este un medicament, ”Revival” este titlul unui album, care va fi lansat pe 15 decembrie."

Spotul lui Trevor poate fi urmărit mai jos.

VIDEO: Trevor ne vorbește despre "Revival”

Use as prescribed by your doctor. @eminem

A post shared by Dr. Dre (@drdre) on

Pe albumul ”Revival” va fi inclus și single-ul recent lansat ”Walk on Water”. Piesa este înregistrată în colaborare cu Beyonce, deși pentru live-ul de la MTV EMA, Eminem a avut-o alături pe Skylar Grey.

Revival” este cel de-al 9-lea disc de studio al lui Eminem. Albumul a fost înregistrat în perioada 2016 - 2017 și va fi lansat anul acesta prin intermediul Aftermath Entertainment, Shady Records și Interscope Records. Pentru acest material, Eminem a lucrat pe partea de producție cu  Dr. Dre și Rick Rubin, printre alții.

Citește mai multe despre Eminem
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește trupa Imagine Dragons cântând live "Thunder" la Ellen - VIDEO

Trupa Imagine Dragons a fost invitată de curând în emisiunea lui Ellen DeGeneres. Aflată în perioada de promovare a albumului...

Închide