Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

E.M.I.L. lansează videoclipul piesei "Camarazi" - TEASER VIDEO

Trupa de punk-rock E.M.I.L. lansează videoclipul noului single "Camarazi" în cadrul unui concert la Club Fabrica. Evenimentul va avea loc pe 10 noiembrie.
E.M.I.L.

E.M.I.L.

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore.

Vineri, 10 noiembrie, de la ora 21:00, trupa lansează videoclipul unei piese noi, intitulate „Camarazi”. Concertul de lansare va avea loc la Club Fabrica, iar invitați speciali vor fi cei de la Divided By Perception (post-hardcore/Cluj-Napoca).

Biletele pentru concertul E.M.I.L. din Fabrica costă 30 de lei, în presale, și 40 de lei la intrare, în limita stocului rămas.

"”Camarazi” este un cântec dedicat publicului nostru. Este modul în care le spunem mulțumesc pentru energia si motivația pe care ne-o oferă!" – E.M.I.L.

TEASER VIDEO: E.M.I.L.- "Camarazi"

În decembrie 2016, E.M.I.L. a lansat un video cu versuri pentru piesa "Eroi", single ce vorbește despre ”felul în care noi, românii, ne găsim modelele”.

E.M.I.L. a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (București), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinești) și altele. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități".

Trupa are la activ 4 albume: ”Cocktail Verde” - martie 2003, ”Rom, Fum și Vanilie” - noiembrie 2005, ”Știu, ți se pare absurd...” - iulie 2009, ”I M E N S” - iunie 2015

Cei șase E.M.I.L. sunt: Sorin Bădulescu - voce, Andrei Stoianovici - chitară, Gabi Georgescu - chitară, Barbu Niculae - bas, Chester - tobe, Vlad Staricu - voce.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre EMIL
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith a lansat albumul “The Thrill of it All”

După succesul primului album, “In The Lonely Hour”, lansat în 2014, Sam Smith a revenit cu cel de-al doilea album...

Închide