Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

E.M.I.L. lansează videoclipul piesei "Camarazi" - TEASER VIDEO

Trupa de punk-rock E.M.I.L. lansează videoclipul noului single "Camarazi" în cadrul unui concert la Club Fabrica. Evenimentul va avea loc pe 10 noiembrie.
E.M.I.L.

E.M.I.L.

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore.

Vineri, 10 noiembrie, de la ora 21:00, trupa lansează videoclipul unei piese noi, intitulate „Camarazi”. Concertul de lansare va avea loc la Club Fabrica, iar invitați speciali vor fi cei de la Divided By Perception (post-hardcore/Cluj-Napoca).

Biletele pentru concertul E.M.I.L. din Fabrica costă 30 de lei, în presale, și 40 de lei la intrare, în limita stocului rămas.

"”Camarazi” este un cântec dedicat publicului nostru. Este modul în care le spunem mulțumesc pentru energia si motivația pe care ne-o oferă!" – E.M.I.L.

TEASER VIDEO: E.M.I.L.- "Camarazi"

În decembrie 2016, E.M.I.L. a lansat un video cu versuri pentru piesa "Eroi", single ce vorbește despre ”felul în care noi, românii, ne găsim modelele”.

E.M.I.L. a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (București), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinești) și altele. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități".

Trupa are la activ 4 albume: ”Cocktail Verde” - martie 2003, ”Rom, Fum și Vanilie” - noiembrie 2005, ”Știu, ți se pare absurd...” - iulie 2009, ”I M E N S” - iunie 2015

Cei șase E.M.I.L. sunt: Sorin Bădulescu - voce, Andrei Stoianovici - chitară, Gabi Georgescu - chitară, Barbu Niculae - bas, Chester - tobe, Vlad Staricu - voce.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre EMIL
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith a lansat albumul “The Thrill of it All”

După succesul primului album, “In The Lonely Hour”, lansat în 2014, Sam Smith a revenit cu cel de-al doilea album...

Închide