Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Dua Lipa interpretează live piesa "Homesick", la care a colaborat cu Chris Martin

În cadrul emisiunii "Later... with Jools Holland", Dua Lipa a avut o interpretare emoționantă a piesei "Homesick", ce face parte de pe albumul ei de debut și este scrisă împreună cu Chris Martin. Aflați cum s-au cunoscut cei doi în articolul de mai jos.
Dua Lipa

Dua Lipa

Despre colaborarea cu Chris Martin, Dua Lipa a declarat că i-a trimis acestuia câteva dintre piesele pe care le avea pregătite pentru album, însă nu știa la ce să se aștepte. Artistul a fost încântat să o cunoască, așa că a invitat-o în studioul lui din Malibu.

Ulterior, Dua Lipa a declarat că Martin a făcut-o să se simtă foarte relaxată, deși avea multe emoții. Au stat puțin de vorbă, apoi el a ascultat cu atenție fiecare piesă și am notat titlurile, spunând:

"Super, ce zici să încercăm să facem o nouă piesă pentru albumul tău?"

Apoi, artistul s-a așezat la pian, au aranjat microfoanele și așa s-a născut piesa "Homesick".

"New Rules" a devenit number 1 în Marea Britanie, Dua Lipa fiind prima artistă solo care se clasează pe prima poziție în UK Official Singles Chart după Adele, care a dominat topurile cu melodia "Hello". De asemenea, piesa "Be the one" a ajuns și ea pe locul 7 la începutul lui 2017.

Albumul “Dua Lipa” a fost lansat la începutul verii, bucurându-se de 6 single-uri: “ Be The One”, “Last Dance”, “Hotter Than Hell”, “Blow Your Mind”, “Lost în Your Light” şi “New Rules”. Printre colaboratorii de pe album se numără solistul Coldplay - Chris Martin ( “Homesick”) - şi Miguel, alături de care artista interpretează piesă “Lost în Your Light”.

Tânăra a marcat de-a lungul ultimului an alte două coloborari de success, cu Martin Garrix (“Scared to be Lonely”) şi Sean Paul (“No Lie”).
Turneul de promovare al noului album a inclus şi o apariţie în România în cadrul festivalului Neversea, unde Dua Lipa a fost unul dintre headlineri.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lorde: cover după Bruce Springsteen, "I'm on fire"

La unul dintre concertele din Noua Zeelandă, Lorde a făcut un cover după piesa lui Bruce Springsteen, "I'm on fire"....

Închide