Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Dua Lipa interpretează live piesa "Homesick", la care a colaborat cu Chris Martin

În cadrul emisiunii "Later... with Jools Holland", Dua Lipa a avut o interpretare emoționantă a piesei "Homesick", ce face parte de pe albumul ei de debut și este scrisă împreună cu Chris Martin. Aflați cum s-au cunoscut cei doi în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Dua Lipa
Dua Lipa

Despre colaborarea cu Chris Martin, Dua Lipa a declarat că i-a trimis acestuia câteva dintre piesele pe care le avea pregătite pentru album, însă nu știa la ce să se aștepte. Artistul a fost încântat să o cunoască, așa că a invitat-o în studioul lui din Malibu.

Ulterior, Dua Lipa a declarat că Martin a făcut-o să se simtă foarte relaxată, deși avea multe emoții. Au stat puțin de vorbă, apoi el a ascultat cu atenție fiecare piesă și am notat titlurile, spunând:

"Super, ce zici să încercăm să facem o nouă piesă pentru albumul tău?"

Apoi, artistul s-a așezat la pian, au aranjat microfoanele și așa s-a născut piesa "Homesick".

"New Rules" a devenit number 1 în Marea Britanie, Dua Lipa fiind prima artistă solo care se clasează pe prima poziție în UK Official Singles Chart după Adele, care a dominat topurile cu melodia "Hello". De asemenea, piesa "Be the one" a ajuns și ea pe locul 7 la începutul lui 2017.

Albumul “Dua Lipa” a fost lansat la începutul verii, bucurându-se de 6 single-uri: “ Be The One”, “Last Dance”, “Hotter Than Hell”, “Blow Your Mind”, “Lost în Your Light” şi “New Rules”. Printre colaboratorii de pe album se numără solistul Coldplay - Chris Martin ( “Homesick”) - şi Miguel, alături de care artista interpretează piesă “Lost în Your Light”.

Tânăra a marcat de-a lungul ultimului an alte două coloborari de success, cu Martin Garrix (“Scared to be Lonely”) şi Sean Paul (“No Lie”).
Turneul de promovare al noului album a inclus şi o apariţie în România în cadrul festivalului Neversea, unde Dua Lipa a fost unul dintre headlineri.

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending