Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Mii de oameni au cântat alături de Direcția 5 în cadrul concertului "Live în București"

Concertul din 15 noiembrie de la Sala Palatului a adunat aproximativ 4000 de oameni, care au cântat alături de Direcția 5 cele mai iubite piese ale formației, melodii precum “Îți mulțumesc”, “Dacă ai ști”, “Și ce dacă”, “Ce mai faci” și “Forever love”.
Directia 5 în cadrul concertului de pe 15 noiembrie 2017

Directia 5 în cadrul concertului de pe 15 noiembrie 2017

În cadrul concertului de la Sala Palatului, Direcția 5 a lansat și noul single “Să-i iert păcate”, alături de Adi Sînă, piesă ce se regăsește pe cel mai recent material discografic, “Happy Day”.Fanii trupei au putut vedea în premieră și videoclipul piesei, filmat în regia lui Alex Ceaușu. Vizualul pune în scenă o povestea pasională de dragoste, redată prin dans de cei doi protagoniști ai clipului.

Cristi Enache și printesa Rock’n’Roll, Alina, cei doi soliști ai trupei Direcția 5, au impresionat publicul prin îmbinarea plăcută a două voci cu timbre diferite, iar chitaristul Nicu Damalan a completat tabloul muzical prin solo-urile sale la chitară. La finalul concertului, Adrian Sînă a urcat din nou pe scenă alături de Direcția 5, cântând publicului încă o dată noua piesă “Să-i iert păcate”.

Albumul “Happy Day” este disponibil in magazinele de specialitate Muzica, reteaua Carturesti si online. Pe cel mai recent material discografic semnat Directia 5 se regasesc 13 piese, printre care se numără și melodiile „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv“, “Am știut” și „Tu m-ai cucerit“.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu și Alina Crișan, trupa Directia 5 și-a început activitatea în 1991, un an mai târziu fiind lansat primul album: „La vulturul de mare cu pestele in gheare“. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 20 de albume și sute de piese lansate. De-a lungul timpului, Direcția 5 a colaborat cu artiști precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică și Nicoleta Nuca.

Adrian Sînă și Alina Crișan

Adrian Sînă și Alina Crișan

Citește mai multe despre Adrian SinaDirecția 5
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Cel mai sexy bărbat în viață" ironizează titlul primit: "Au rămas, probabil, fără candidați"

Dacă pentru anumite vedete, titlul de "Cel mai sexy bărbat în viață" este onorant, pentru Blake Shelton, acest statut îi...

Închide