Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

David Guetta crede că rețelele de streaming reprezintă viitorul

Invitat la MTV European Music Awards 2017, David Guetta a vorbit despre viitorul muzicii și albumul lui preferat al anului 2017.
David Guetta

David Guetta

Urmărește-ne pe

DJ-ul francez cunoscut pentru piesele EDM a câștigat în cadrul MTV EMA Awards 2017 premiul pentru “Best Electronic” și a prezentat ultima lui colaborare cu Charli XCX și French Montana, “Dirty Sexy Money”.

Întrebat care este albumul lui preferat al anului 2017, David Guetta a declarat:

“O să sune un pic nebunesc, dar nu prea mai dau atâta importanță albumelor. Ar trebui să îmi fie rușine că spun asta, dar recunosc. Rețelele de streaming au schimbat mersul lucrurilor. Sunt doar câțiva artiști care mă fac să cumpăr albume, dar nu atât de mulți, sincer să fiu. Ascult mai mult single-uri.”

Gândindu-se mai bine, Guetta a spus că este impresionat de ultimul album al rivalului său, Calvin Harris:

“Știi cine m-a fascinat? Calvin Harris. A făcut o schimbare majoră în ceea ce privește direcția producțiilor sale, dar mi se pare că albumul lui este absolut incredibil. Desigur, e o competiție corectă între noi. Am numai cuvinte de laudă pentru el.”

Deși David Guetta a declarat că nu mai cumpără albume, totuși, la rândul său, este aproape de final cu un material discografic nou, care va include noua piesă, “Dirty Sexy Money”, dar și colaborarea cu Justin Bieber la piesa “2U”.

Citește mai multe despre David Guetta
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Vertigo", noua piesă a lui Asaf Avidan - AUDIO

Asaf Avidan continuă “The Study On Falling” cu "Vertigo", o piesă nouă, disponibilă exclusiv pe o ediție limitată a noului...

Închide