Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Black Friday 2018: promoții cu bilete la concerte Black Friday 2018: Reduceri la evoMAG Black Friday 2018: Reduceri la Elefant Black Friday 2018: Oferte de Gaming la PC Garage INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019

Cele mai importante festivaluri din România, nominalizate la European Festival Awards 2017

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre festivalurile voastre preferate, nominalizate la cea de-a noua ediție a European Festival Awards.

Inna la Untold 2016

În acest an, Untold și Neversea sunt nominalizate la categoria “Best Major European Festival”, iar Electric Castle și Summer Well la “Best Medium Sized Festival”. La categoria “Best Small Festival”, a fost nominalizat și Revolution Festival din Timișoara.

Untold are deja un premiu la activ, fiind deja la a treia nominalizare, Neversea este la prima nominalizare, iar Electric Castle este nominalizat pentru al cincilea an consecutiv. De asemenea, tot festivalul organizat la Constanța, Neversea a fost nominalizat pentru prima oară și la categoria “Best New Festival”.

De asemenea, anul trecut, pe lângă festivalurile clujene nominalizate, printre care trebuie să includem și Jazz in the Park, la categoria “Best Small Festival”, mai putem menționa și Plai din Timișoara. Totodată, la categoria “Best New Festival”, a fost nominalizat în 2016 și Revolution Festival.

Cel mai important premiu a fost câștigat în 2015 de festivalul Untold. A fost pentru prima oară când un festival aflat la prima ediție să câștige marele premiu și anume "Best Major European Festival".

European Festival Awards este singura competiţie de acest gen din Europa şi este locul unde industria de specialitate, organizatorii şi festivalurile sunt răsplătite pentru creativitate, viziune, expertiză şi efort.

Mai mult de atât, European Festival Awards are în acest an 15 categorii, unii câştigători sunt aleşi prin vot public, iar alţii de către o
comisie de specialitate. Cea de-a noua ediție va avea loc tot în Olanda, pe 17 ianuarie 2018.

Vă invităm să vă votați favoriții pe site-ul oficial.

Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyoncé se alătură distribuției noului film The Lion King

Un nou film Disney va apărea în vara lui 2019. Cea mai recentă variantă a celebrului film "The Lion King"...

Închide