Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

"Cel mai sexy bărbat în viață" ironizează titlul primit: "Au rămas, probabil, fără candidați"

Dacă pentru anumite vedete, titlul de "Cel mai sexy bărbat în viață" este onorant, pentru Blake Shelton, acest statut îi oferă, în primul rând, prilejul de a se autoironiza. "Au rămas, probabil, fără candidați", a fost prima reacție a cântărețului de muzică country, jurat al emisiunii The Voice USA de 13 sezoane încoace.

Publicat

pe

Blake Shelton
Blake Shelton

Anul acesta, titlul de "Cel mai sexy bărbat în viață" a fost acordat de revista People cântărețului de muzică country Blake Shelton. Cunoscut și îndrăgit în America, artistul rămâne, totuși, într-un con de umbră la nivel internațional, stilul country fiind popular mai mult în SUA.

Pe fondul acestei expuneri globale oarecum reduse și alimentat de un simț al umorului bine dezvoltat, Blake Shelton a oferit din postura de "Cel mai sexy bărbat în viață" cea mai amuzantă (și probabil sinceră) replică:

”Au rămas, probabil, fără candidați. Adică, wow, au ajuns să numească pe cineva care are, cumva, trăsături simetrice.”

Glumele nu s-au oprit aici, Blake Shelton publicând pe Twitter coperta revistei People alături de declarația: ”Vă mulțumesc, oameni de la revista People !!!! Nu mă urâți pentru că sunt frumos...”

Pe lângă activitatea muzicală, Blake Shelton este, de 13 sezoane, jurat al emisiunii The Voice USA, precum și antrenorul cu cele mai multe victorii. Acesta a câștigat de 5 ori, fiind urmat de Adam Levine de la Maroon 5, cu 3 victorii.

Pe platourile acestui concurs, Blake Shelton a cunoscut-o pe Gwen Stefani, cei doi fiind împreună din 2015. La scurtă vreme de la începerea acestei relații, au lansat o piesă în duet, intitulată ”Go Ahead And Brake My Heart”. Anul acesta, Gwen și Blake au revenit cu o nouă colaborare muzicală, lansând împreună o piesă de Crăciun, intitulată ”You Make It Feel Like Christmas”. Single-ul se regăsește pe albumul cu același titlu, lansat de Gwen Stefani în luna octombrie.

Gwen Stefani - You Make It Feel Like Christmas ft. Blake Shelton

Comentează

Trending