BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Ascultă noul single al lui Neil Young, "Already Great", despre o America deja grozavă - AUDIO

Chiar şi cei mai venerabili artişti ar trebui să fie invidioşi pe discografia lui Neil Young. Artistul pregăteşte albumul cu numărul 39, prefaţat de noul single, "Already Great". Îl puteţi asculta mai jos.
Neil Young

Neil Young

Neil Young a avut un an 2017 foarte ocupat, relansând discul său pierdut din 1976, "Hitchhiker". Tot în ultimele luni am putut auzi o arhivă întreagă de muzică nelansată a celebrului artist. Noul LP al lui Young se numeşte "The Visitor" şi a fost realizat în colaborare cu trupa The Promise of the Real. Discul debutează pe 1 decembrie, iar dacă sună precum "Already Great", vom auzi o chitară foarte "răguşită" şi un rock and roll clasic.

Artistul canadian în vârstă de 71 de ani a mai colaborat cu The Promise of The Real şi în 2015, pe albumul "The Monsanto Years". Această trupă are o componenţă destul de celebră, cu Lukas Nelson ca lider, fiul legendei country Willie Nelson. Dacă veţi asculta cu atenţie piesa "Already Great" veţi observa o ironie la adresa motto-ul lui Donald Trump, "Make America Great Again".

Pentru Neil Young America e deja grozavă şi muzicianul afirmă asta cu tărie pe acest single. Artistul care a făcut istorie în rock, folk şi country abordează teme controversate, atacând direct compania Monsanto pentru alimentele modificate genetice şi dedicând gigantului un album întreg în 2015. Young s-a mai ciocnit cu Trump în anul 2016, atunci când i-a interzis candidatului la preşedinţie la acea vreme să îi folosească piesa "Rockin' In the Free World".

"The Visitor" are 10 piese şi se va axa pe o temă eminamente politică şi socială. Ultimul release al artistului a venit ca un single special pentru Ziua Independenţei din SUA, "Children of Destiny".

Citește mai multe despre Neil Young
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alina Eremia a lansat primul album din carieră, "360"

Alina Eremia a lansat "360", primul material discografic din carieră, în cadrul unui concert cu invitați surpriză. Albumul reunește cele...

Închide