Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single al lui Neil Young, "Already Great", despre o America deja grozavă - AUDIO

Chiar şi cei mai venerabili artişti ar trebui să fie invidioşi pe discografia lui Neil Young. Artistul pregăteşte albumul cu numărul 39, prefaţat de noul single, "Already Great". Îl puteţi asculta mai jos.

Publicat

pe

Neil Young
Neil Young

Neil Young a avut un an 2017 foarte ocupat, relansând discul său pierdut din 1976, "Hitchhiker". Tot în ultimele luni am putut auzi o arhivă întreagă de muzică nelansată a celebrului artist. Noul LP al lui Young se numeşte "The Visitor" şi a fost realizat în colaborare cu trupa The Promise of the Real. Discul debutează pe 1 decembrie, iar dacă sună precum "Already Great", vom auzi o chitară foarte "răguşită" şi un rock and roll clasic.

Artistul canadian în vârstă de 71 de ani a mai colaborat cu The Promise of The Real şi în 2015, pe albumul "The Monsanto Years". Această trupă are o componenţă destul de celebră, cu Lukas Nelson ca lider, fiul legendei country Willie Nelson. Dacă veţi asculta cu atenţie piesa "Already Great" veţi observa o ironie la adresa motto-ul lui Donald Trump, "Make America Great Again".

Pentru Neil Young America e deja grozavă şi muzicianul afirmă asta cu tărie pe acest single. Artistul care a făcut istorie în rock, folk şi country abordează teme controversate, atacând direct compania Monsanto pentru alimentele modificate genetice şi dedicând gigantului un album întreg în 2015. Young s-a mai ciocnit cu Trump în anul 2016, atunci când i-a interzis candidatului la preşedinţie la acea vreme să îi folosească piesa "Rockin' In the Free World".

"The Visitor" are 10 piese şi se va axa pe o temă eminamente politică şi socială. Ultimul release al artistului a venit ca un single special pentru Ziua Independenţei din SUA, "Children of Destiny".

Comentează

Trending