Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ascultă noua piesă a lui Craig David, "I Know You", featuring Bastille - AUDIO

La început de mileniu Craig David ne-a fermecat cu piesa "Walking Away", iar la o viaţă de om după hit, timbrul său continuă să răsune în eter. Artistul tocmai a lansat piesa "I Know You", un featuring cu apreciata trupă indie Bastille.
Single Craig David Bastille I Know You

Single Craig David Bastille I Know You (foto: Craig David)

Urmărește-ne pe

Vocea suavă a lui Craig David se potriveşte ca o mănuşă pe melodie, care amestecă indie-ul cu EDM-ul. Resimţim influenţe de Chainsmokers, poate şi ceva din noul vibe Coldplay. "I Know You" este un single despre dragoste, despre cei care bâjbâie în întuneric, cad împreună şi se cunosc reciproc ca pe ei înşişi. Bastille îşi etalează sunetul clasic în acel build up dinspre refren.

Craig David a avut marea sa revenire anul trecut, prin colaborarea cu Sigala, pe piesa "Ain't Giving Up" sau single-ul "One More Time". Am putut auzi şi un mixaj inedit cu duo-ul deephouse Blonde, pe release-ul "Nothing Like This". Artistul se declară mare fan Bastille şi foarte încântat de faptul că a apucat să cânte cu muzicienii. Craig pregăteşte un album pentru 2018, de pe care am putut asculta un single numit "Heartline".

Discul va aduce colaborări cu JP Cooper, AJ Tracey, Ella Mai şi Goldlink. Solistul Bastille, Dan Smith s-a declarat un fan uriaş al lui Craig David şi a ţinut să precizeze că este prieten cu muzicianul, deci conlucrarea a venit de la sine. Viitorul LP al suavei voci R&B vine pe 26 ianuarie 2018 şi se va numi "The Time Is Now". "I Know You" a fost auzită live pentru prima oară ieri seară, în cadrul emisiunii BBC One "Sounds Like Friday Night". Acolo artistul de 36 de ani a fost amfitrion şi prezentator al emisiunii.

Bastille a lansat videoclipul noii piese "World Gone Mad" luna trecută. Melodia este extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Bright", cu Will Smith că protagonist.

Citește mai multe despre BastilleCraig David
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
INNA lansează în decembrie albumul "Nirvana"

Pe final de an, INNA revine cu un nou album, intitulat „Nirvana”. Discul va include multe dintre hiturile recente, dar...

Închide