Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ascultă noua piesă de Crăciun a lui Sia, "Snowman" - AUDIO

Folosindu-și resursele aparent inepuizabile de creativitate, Sia lansează o nouă piesă de Crăciun, intitulată "Snowman". Compoziția este semnată de artistă și Greg Kurstin, colaboratorul ei.
Sia - Santa's Coming For Us

Sia - Santa's Coming For Us

"Snowman" se va regăsi pe albumul "Everyday Is Christmas", un material ce conține exclusiv piese originale de Crăciun. Discul va fi lansat pe 17 noiembrie prin Atlantic Records, casa de discuri cu care Sia a semnat de curând.

"Există piesele clasice de Crăciun, dar tot ce era nou, nu mă încânta foarte mult", a detaliat Sia într-un interviu pentru revista Rolling Stone, justificându-și astfel nevoia de a compune piese de Crăciun.

Înregistrările pentru albumul "Everyday Is Christmas" au decurs foarte ușor, Sia mărturisind că a avut la îndemână foarte multe surse de inspirație.

”M-am distrat de minune, pentru că totul era acolo - toate conceptele...nu trebuie decât să le dezvolți puțin. Nu e ca și cum ar trebui să ai o idee originală de la care să pornești. E Crăciunul, cu vâsc, ho-ho-ho, Moș Crăciun, listă de cadouri, elfi. A fost ușor și distractiv. L-am făcut în două săptămâni”, a specificat artista.

AUDIO: Sia - "Snowman"

Sia Furler are în palmares atât hituri solo – ”Cheap Thrills”, ”Chandelier” – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

Cheap Thrills” a fost prima piesă cu care Sia a reușit să urce pe prima poziție a topului american Billboard Hot 100. Această realizare a venit pentru artista australiană la vârsta de 4o de ani și după mai bine de 16 ani de carieră.

În 2016, Sia a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe 17 august 2016, în Piața Constituției, și a făcut parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting”. (Vezi poze de la primul concert Sia în România)

Citește mai multe despre Sia Furler
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Feli pregăteşte lansarea primului său album, "Eu Sunt Feli"

Feli se apropie de un mare moment în cariera sa, lansarea primului album. Artista a petrecut numeroase ore în studiourile...

Închide