Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Ascultă noua melodie a lui Eminem, "Walk on Water", colaborare cu Beyonce - AUDIO

2017 e anul revenirilor, iar Eminem se numără printre artiştii care pregătesc albume noi. Un aperitiv audio primim la acest final de săptămână, prin lansarea surpriză a piesei "Walk on Water", o colaborare dintre Eminem şi Beyonce.
Single Eminem Beyonce Walk on Water

Single Eminem Beyonce Walk on Water (foto: Eminem)

Slim Shady este aşteptat să aibă o reprezentaţie specială la premiile EMA din acest weekend, când se zvoneşte că va debuta şi albumul său nou. Numele "Revival" a circulat pentru acest LP, după o serie de teasere ale echipei artistului. În afară de câteva single-uri, colaborări şi un freestyle sau două contra lui Trump, Eminem nu a mai lansat nimic major din 2013 încoace.

Faţă de negativele complexe din perioada colaborării cu Dr. Dre, Eminem a ales un track simplu de pian să îi fie fundal pe "Walk on Water". Instrumentalul e piperat cu sunete din viaţa unui rapper, precum hârtii îndoite, rupte şi pe care se scriu versurile. Marshal Mathers şi-a păstrat debitul verbal, versificaţia şi stilul muşcător, iar Beyonce pare să fie apa care îi calmează focul lăuntric.

Queen Bey cântă într-un soi de soul sau gospel, care compensează debitul lui Eminem. Asemenea auto deprecaţiei şi analizei interioare de pe "The Marshall Matters LP2", artistul îşi face auto critica şi auto analiza. Îşi analizează atent cariera, atitudinile şi vede golurile din imaginea sa. Beyonce cântă despre umanitate şi greşeli, iar spre final piesa prinde ritm cu un extra bas.

E inedit să îl auzim pe Slim Shady folosind orchestraţie de acest tip pe o piesă, după ce a împrumutat sample-uri de la Aerosmith sau balade din anii 70 ca negativ. Îl vom vedea pe rapper cântând la Saturday Night Live pe 18 noiembrie, în cadrul unui episod care îl avea pe Chance the Rapper ca gazdă.

Beyonce a fost ocupată în ultima vreme cu distribuirea în filmul "The Lion King" şi cu un featuring pe piesa "Mi Gente" a lui J Balvin şi Willy William.

Citește mai multe despre BeyonceEminem
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Motans vor cânta în premieră o nouă piesă la Hard Rock Cafe

The Motans, revin pe 16 noiembrie pe scena de la Hard Rock Cafe. Cei care vor veni la concert vor...

Închide