Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ascultă coverul lui Marilyn Manson după Johnny Cash, "God's Gonna Cut You Down" - AUDIO

Marilyn Manson a devenit celebru la începutul carierei sale prin coveruri după piese precum "Tainted Love" sau "Sweet Dreams". Chiar şi după ce era consacrat au mai venit reinterpretări legendare, precum cea din 2004, după "Personal Jesus", de la Depeche Mode. Anul de graţie 2017 ne aduce şi un cover după piesa lui Johnny Cash "God's Gonna Cut You Down", de la acelaşi artist controversat.
Marilyn Manson portret mai 2017

Marilyn Manson portret mai 2017 (foto: PEROU)

Urmărește-ne pe

Nu este primul cover al artistului din 2017, Manson reinterpretând în variantă proprie energica piesă de la Ministry, "Stigmata". Acum abordează un imn întunecat country-rock marca Johnny Cash cu o voce răguşită şi fără să schimbe prea mult tonul originalului. "God's Gonna Cut You Down" varianta 2017 este o piesă compusă special pentru coloana sonoră a filmmului "24 Hours to Live", care debutează în această toamnă.

În peliculă apar Rutger Hauer şi Ethan Hawke, iar de coloana sonoră s-a ocupat prolificul Tyler Bates. Colaborator frecvent cu Manson şi chiar inclus în trupă sa, Tyler a avut un an ocupat, realizând soundtrackuri pentru filme ca "John Wick 2", "Guardians of the Galaxy 2" sau "Atomic Blonde". Ultimele 2 albume ale lui Marilyn Manson au resimţit din plin influenţa acestui compozitor, care a adus o aură de "american rock" şi hard rock în ecuaţie.

De la shock rockerul care cânta muzica industrială, Brian Warner a ajuns promotor al melancoliei amare, aluziilor politice mai discrete decât la început de ani 2000 şi obişnuita doză de fetişuri. La începutul toamnei sosea albumul "Heaven Upside Down", cunoscut o perioadă şi drept "Say10" şi aflat în mister o bună parte din ultimul an. LP-ul a fost amânat de multe ori, rescris şi reconceput după ce Manson şi-a pierdut tatăl.

Iniţial trebuia să fie un release despre Trump şi politica din SUA, dar odată cu refacerea sa direcţia s-a schimbat puţin. De pe acest disc am putut asculta single-ul "SAY 10", care a primit un videoclip NSFW cu Johnny Depp ca protagonist.

Vă lăsăm spre ascultare și varianta lui Johnny Cash:

Citește mai multe despre Johnny CashMarilyn Manson
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE