Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Ascultă colaborarea dintre Damian Drăghici şi Feli, "Trandafire", piesă gypsy rock - AUDIO

Damian Drăghici a colaborat cu Feli pentru single-ul "Trandafire", care aduce un suflu nou în muzica gypsy rock. Resimţim influenţe electronice, de funk rock şi ritmuri eclectice. Piesa se poate asculta mai jos.
Single Damian Draghici Feli Trandafire

Single Damian Draghici Feli Trandafire (foto: Feli)

Damian Drăghici & Brothers şi Feli au cântat în premieră un cover al unei piese celebre despre trandafiri la Radio ZU cu câteva zile în urmă. Acea melodie, "Un Trandafir Creşte la Firida Mea" a devenit virală rapid. Imediat după reprezentaţie au lansat varianta de studio a lui "Trandafire". Single-ul combină o chitară funky cu acordeoane şi instrumente specifice culturii gypsy, pentru un veritabil melanj gypsy rock, aşa cum numai Damian Drăghici ştie să realizeze.

Printre basul de muzică electronică şi percuţia tradiţională, vocea lui Feli răsună cu un timbru puternic, provocator pentru un el hăituit de iubire. La bază, "Trandafire" este o melodie despre dor şi dorinţă, despre lipsa de stavilă în faţa pasiunii crescânde. Feli nu este deloc străină de coveruri din cultura şi muzica românească, realizând un remake la celebrul "Cine Iubeşte şi Lasă" al Mariei Tanase.

Pentru noul single au realizat muzica Damian Drăghici, Şerban Cazan, Florin Boka şi Vlad Popescu. De mix şi master s-a ocupat Şerban Cazan, iar de producţie au fost responsabili Gypsy Production şi HaHaHa Production, dar şi Cat Music. Feli a avut o colaborare cu multe vizualizări în această primăvară, "Ceartă artă", cu Connect-R. Muziciana a putut fi văzută în concert luna trecută la premiile Media Music Awards 2017.

Feli a primit trofeul UTV Award.

Citește mai multe despre Damian DrăghiciFeli
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2017: cine sunt concurenții care au trecut de a treia rundă a confruntărilor

Seara de 3 octombrie 2017 a adus în fața publicului o nouă serie de dueluri. Fericire, emoții, lacrimi, muzică și,...

Închide