Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019

Alina Eremia va cânta alături de Grasu XXL și Cornel Ilie în cadrul lansării primului ei album

După ce toate single-urile Alinei Eremia au ajuns în topurile radiourilor din România, artista se pregătește să lanseze primul material discografic din cariera sa. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Urmărește-ne pe

Albumul numit "360", va fi lansat pe 1 noiembrie la ora 19:30, în cadrul unui eveniment la Fratelli Lounge București. Printre invitații săi se vor regăsi și nume mari din industrie cu care a colaborat artista de-a lungul timpului, precum Cornel Ilie și Grasu XXL.

Alina Eremia va lansa albumul 360 la scurt timp după că a dezvăluit cel mai recent single, "Îmi dai curaj", o colaborare neașteptată cu Grasu XXL.

Realizat într-un cadru minimalist, videoclipul piesei pune în valoare puterea cuvintelor și sentimentelor pe care cei doi artiști le-au pus pe hârtie. Alina Eremia și Grasu XXL au filmat timp de 16 ore în Bulgaria, într-un monument istoric geometric.

“Imi dai curaj” este extras de pe viitorul album al Alinei Eremia, "360", album ce va fi lansat pe 1 noiembrie în format fizic și digital.

Alina Eremia a ajuns în atenția publicul din România odată cu participarea în serialul “Pariu cu viață”, iar aventura în lumea muzicii a început împreună cu “Lala Band”. În 2012 a lansat primul single din cariera solo, “With or without you” urmat de piese care au ocupat topurile muzicale. Piese precum “Cum se face”, “Când luminile se sting”, “Dulce Amar” , “A fost o nebunie”, “De ce ne îndrăgostim” sau “Poartă-mă” au ocupat primele locuri în topurile muzicale și au reușit să strângă zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Anul acesta, Alina Eremia face un pas important în carieră, lansând primul material discografic pe data de 1 noiembrie în cadrul unui concert live la Fratelli Lounge București.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alina Eremia
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE