BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Alina Eremia a lansat primul album din carieră, "360"

Alina Eremia a lansat "360", primul material discografic din carieră, în cadrul unui concert cu invitați surpriză. Albumul reunește cele mai cunoscute single-uri ale artistei, dar și noile piese ce urmează să fie lansate. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

"360" este primul album caleidoscop din România și a fost lansat în cadrul unui eveniment la Fratelli Lounge, care i-a adunat pe apropiații artistei, oameni din industria muzicală și fanii care o susțin necondiționat. Persoane publice, artiști precum Liviu Teodorescu, Irina Rimes, AMI, Sore, Christina ICH, Alex Parker, Ana Baniciu, Andi Bănică și bineînțeles fratele ei, Mircea Eremia au fost alături de Alina.

Albumul conține piesele: “Poartă-mă”, “De ce ne îndrăgostim”, “A fost o nebunie”, “Out of my Mind”, “Vorbe pe dos”, “Îmbrăcați sau goi”, “Nanana”, “Don’t Shut me Down”, “Dulce amar”, “Îmi dai curaj”, “Așa a fost să fie”, “Când luminile se sting”, “În doi”, “Cineva”, “Cum se face”.

“A fost o seară de neuitat, o seară pe care îmi doresc să o păstrez vie pentru că este unul din acele momente care îți dau elan să împingi limitele și mai mult. Am trăit senzații atât de frumoase pe scenă, în fața multor oameni care au venit să mă asculte live, iar momentul când am semnat primul meu album 360, a fost memorabil.”, a spus Alina.

Albumul este disponibil în format fizic și în format digital.

In cadrul unui concert live susținut de Alina și band-ul ei, hit-urile care au statîn topurile muzicale precum “Poartă-mă”, “De ce ne îndrăgostim”, “Cum se face” sau “Când luminile se sting” s-au auzit împreună cu “Așa a fost să fie”, “În doi” sau “Cineva”, viitoarele single-uri pe care Alina le-a cântat în premieră.

În plus, Alina a avut doi invitați pe scenă, artiști cu care aceasta a colaborat, Cornel Ilie (Îmbrăcați sau goi) și Grasu XXL (Îmi dai curaj).

Single-ul “Îmi dai curaj” în colaborare cu Grasu XXL a fost lansat în urmă cu doar o săptămânași a strâns deja peste 1,8 milioane de vizualizări. Videoclipul piesei este realizat într-un cadru minimalist ce pune în evidență putera cuvintelor, pentru care au fost necesare 16 ore de filmare în Bulgaria.

Alina Eremia a strălucit pe scenă, atât la propriu cât și la figurat. Artista a ales o ținută făcută în întregime dintr-un material holografic care a creat un efect spectaculos pe scenă.

Anul acesta, Alina și-a făcut debutul internațional, în urma colaborării cu Novaspace, un producător american, pentru single-ul “Out of my mind”. Videoclipul a fost filmat în Miami, piesa fiind deja difuzată pe radiourile din Australia.

Alina Eremia nu are doar o voce și un timbru special, ci este totodată și compozitoare, aducându-și aportul de creație în propriile piese. Multe dintre piesele noi de pe album sunt compuse integral de ea.

Citește mai multe despre Alina Eremia
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE