Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Adam Levine de la Maroon 5 și Jimmy Fallon cântă deghizați la metrou - VIDEO

La invitația lui Jimmy Fallon, Adam Levine și James Valentine de la Maroon 5 s-au strecurat deghizați printre oamenii de la metrou, campând pe un peron pentru a le cânta trecătorilor. Încercând să nu dea de bănuit, au ales o piesă din repertoriul trupei Queen. Au renunțat apoi la bărbi și ochelari, cântând o piesă îndrăgită de fanii Maroon 5
Adam Levine și Jimm Fallon cântă deghizați la metrou

Adam Levine și Jimm Fallon cântă deghizați la metrou

O zi obișnuită în New York poate deveni foarte ușor interesantă, dacă ai norocul de a fi la locul potrivit, iar momentul este și el oportun. Pentru cei care au ales o călătorie cu metroul în jurul orei la care Adam Levine & co cântau pe peron, ziua s-a schimbat, cu siguranță, din banală, în mai puțin plictisitoare.

Cu fețele ascunse după bărbi, ochelari, pălării și șepci, Adam Levine, James Valentine și Jimmy Fallon au oferit trecătorilor de la metrou un scurt moment de divertisment. Au interpretat "Crazy Little Thing Called Love" de la Queen, privirile iscoditoare ale unora părând să indice anumite bănuieli legate de identitatea celor 3 bărboși.

Deghizarea a funcționat, însă, oamenii recunoscându-i doar după ce au renunțat la accesoriile care le acopereau în mare parte fețele. Spre încântarea fanilor Maroon 5 de la metrou, Adam & Co au interpretat apoi hitul ”Sugar”, tot mai mulți oameni adunându-se în jurul lor pentru a-i vedea și a-i filma.

VIDEO: Adam Levine și Jimmy Fallon cântă deghizați la metrou

Maroon 5 promovează în prezent noul album "Red Pill Blues". Lansat pe 3 noiembrie, discul a debutat pe poziția a doua în topul US Billboard 200. Pe disc se regăsesc cele mai recente piese lansate ale trupei, melodii precum "Wait", "Don't Wanna Know", "Cold", ”Help Me Out”,"What Lovers Do" și "Whiskey".

În 2016, Maroon 5 a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe 5 iunie, în Piața Constituției din București. (Vezi poze de la concertul Maroon 5 din 2016.)

Citește mai multe despre Adam LevineMaroon 5
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
10 piese în stil Metallica cu rocker-ul cameleonic Anthony Vincent - VIDEO

Anthony Vincent, rockerul devenit vedetă pe YouTube datorită vocii sale cameleonice, a reinterpretat fragmente din 10 piese în stilul trupei...

Închide