Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

3 Sud Est revine cu "Stele", piesă despre iubire, care prefaţează un nou album - AUDIO

3 Sud Est a revenit în eter prin piesa "Stele", care prefaţează un album ce va sosi în 2018. Noul single este inspirat de iubire, dedicat îndrăgostiţilor şi poate fi ascultat mai jos.
Single 3 Sud Est Stele

Single 3 Sud Est Stele (foto: 3 Sud Est)

Compoziţia le aparţine celor 3 artişti din trupă, iar de producţie s-a ocupat Laurenţiu Duţă. "Stele" începe cu o chitară molatecă şi un beat de R&B suav, îmbinat cu un bas subtil. Persoana dragă este comparată în versuri cu un star de cinema şi muzicienii îi dedică atât stelele de pe cer, cât şi o stea pe Hollywood Walk Of Fame. Îndrăgostiţii cu mâinile înlănţuite în faţa unui cer de stele reprezintă peisajul zugrăvit de această creaţie muzicală.

Despre noul single, Laurenţiu Duţă a declarat următoarele:

«Stele» este o piesă pe care o dedicăm tuturor îndrăgostiţilor şi celor care îşi încredinţează inima persoanei pe care o îndrăgesc, fără să se teamă de vulnerabilitatea de care dă dovadă. Speram să vă placă şi să vă regăsiţi în această piesă.

Urmează să filmăm şi videoclipul în curând, iar pentru anul care urmează vă pregătim foarte multe surprize.

2017 este un an special pentru 3 Sud Est, care aniversează 20 de ani de activitate muzicală în acest an. Evenimentul este marcat de un turneu naţional, care se încheie în luna decembrie. La început de 2018 vom putea asculta noul LP al grupului. În această vară am putut savura hitul "Am Dat Tot", cu un vizual realizat de Dan Petcan.

În 2016 apăruse single-ul de succes "Cine Eşti", o piesă de dragoste intens difuzată pe TV şi la radio. Anul trecut am putut asculta şi melodia "Adio" realizată de aceiaşi muzicieni din Constanţa, iar 2015 a adus inedita colaborare cu Inna, pe piesă "Mai Stai".

Citește mai multe despre 3 Sud Est
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith a realizat un cover după "Get Here", hitul cântăreței de jazz Oleta Adams - VIDEO

Invitat la matinalul de la BBC Radio 2, Sam Smith a interpretat live cea mai cunoscută piesă din repertoriul Oletei...

Închide