Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

10 piese în stil Metallica cu rocker-ul cameleonic Anthony Vincent - VIDEO

Anthony Vincent, rockerul devenit vedetă pe YouTube datorită vocii sale cameleonice, a reinterpretat fragmente din 10 piese în stilul trupei Metallica. Pentru aceste scurte cover-uri, Athnony l-a cooptat pe EROCK, un prieten al său, extrem de priceput la chitară, în lista melodiilor reinterpretate regăsindu-se piese cântate de Taylor Swift, Britney Spears, Toni Braxton.
Anthony Vincent și Eric Calderone cântă 10 piese în stil Metallica

Anthony Vincent și Eric Calderone cântă 10 piese în stil Metallica

Anthony Vincent este unul dintre tinerii muzicieni care au reușit să-și facă un nume în mediul online îmbinând talentul nativ cu simțul umorului. În martie 2014, artistul originar din New York și-a deschis un cont pe YouTube sub numele ”Ten Second Songs” și a început să posteze colaje cu scurte coveruri după hituri clasice, sau mai recent lansate.

În lista sa de piese reinterpretate regăsim melodii mei vechi precum ”Thriller” (Michael Jackson), ”In The End” (Linkin Park) și ”All I Want For Christmas Is You” (Mariah Carey), dar și mai noi, cum ar fi ”Hello” (Adele) sau ”Heathens” (Twenty One Pilots). În 3 ani și câteva luni, Anthony Vincent a reușit, astfel, să adune peste două 2 milioane 400 de mii de abonați și peste 144 de milioane de vizionări.

Cel mai recent clip urcat pe canalul său de YouTube oferă publicului oportunitatea de a asculta fragmente din 10 melodii cântate în stilul trupei Metallica, o formație care i-a schimbat viața lui Vincent.

"Atunci când mi-a venit ideea de a interpreta 10 piese în stilul trupei Metallica, l-am rugat imediat pe prietenul meu, Eric Calderone (EROCK), să mă acompanieze, pentru că doar alături de el aveam șansa de a face ca piesele să sune ca și cum Metallica le-ar fi interpretat cu adevărat. Eric este un maestru, un doar din perspectiva prestației, ci și când vine vorba de găsirea tonalității potrivite la chitară. E o nebunie ce poate să facă.

Chestia asta a avut efect terapeutic pentru mine. Metallica era trupa mea preferată când aveam 10 ani și în acel moment al copilăriei mele uram orice NU era Metallica. Haha. I-am văzut cântând în New York cu Symphony Orchestra când aveam 12 ani, în noiembrie 1999, iar viața mea s-a schimbat atunci pentru totdeauna. Nu am realizat ce privilegiu a fost să-i pot vedea, decât mult mai târziu, peste ani. Oricum, m-am îndepărtat de la subiect. A fost foarte distractiv, sper să vă placă", a declarat Anthony.

Melodiile reinterpretate succint de Vincent și EROCK se regăsesc în lista de mai jos:

  1. ABBA - Dancing Queen
  2. Outkast - Hey Ya
  3. Britney Spears - Baby One More Try
  4. Seal - Kiss From A Rose
  5. Juvenile - Back That Azz Up
  6. Toni Braxton - Unbreak My Heart
  7. Nickelback - How You Remind Me
  8. Taylor Swift - Look What You Made Me Do
  9. Darude - Sandstorm
  10. Alanis Morissette - You Oughtta Know

VIDEO: 10 piese în stil Metallica cu Anthony Vincent și Eric Calderone (EROCK)

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "When I Was A Little Girl", noua piesă a lui Gwen Stefani - LIVE VIDEO

Pentru Gwen Stefani, iubirea este cea care susține magia Crăciunului. Noua piesă a artistei, inclusă pe albumul ei cu piesă...

Închide