Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: ultima seară a audițiilor pe nevăzute

Seria audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2017 a ajuns la final. Află cine sunt concurenții ale căror interpretări au încheiat primul capitol al emisiunii.

Publicat

pe

Concurenți calificați în seria VII de audiții pe nevăzute

Am lăsat deoparte superstițiile legate de vineri 13 și ne-am bucurat de încă o seară unde vocea concurenților a fost elementul cheie. Antrenorii și-au format echipele și își joacă cele mai bune cărți.

Pe 13 octombrie 2017, în cadrul celei de-a șaptea runde de audiții, 14 concurenți au interpretat piesele alese, din care 8 au reușit să convingă juriul, unul dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu, Ioana Cristodorescu, Teodora Rotaru, Oana Cenușe, Raluca Ursu, Stelian Ailincăi
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin, Bogdan Stănică, Robert Pița, Diana Brescan, Rareș Popa, Camelia Farcaș, Lavinia Lăcătuș
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat, Dima Trofim, Paul Bătinaș, Laura Voinu, Ioana Barbă, Cristian Prăjescu, Iuliana Popa
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică, Andreea Dragu, Ramona Dimu, Cristian Goaie, Cosmin Vieriu, Valentin Poienariu, Doina Spătaru

Cristian Prăjescu - "muzica la nivel de artă"

Cristian are 20 de ani și este din Roman. Momentan cântă la evenimente, dar vrea să ducă mai departe această pasiune. Își dorește să schimbe muzica care devine încet, încet doar o serie de imitații și vrea să o ducă la nivel de artă. Tânărului, student la Conservator, i-ar plăcea să compună în mod profesionist și a văzut în Vocea României un început promițător.

Cristian a interpretat "She's Out Of My Life" și a întors toate scaunele. "But we are in your heart", au fost primele cuvinte ale Loredanei, făcând o referire la titlul piesei alese de concurent. Tot Loredana i-a spus că prestația sa a fost ca o "ploaie de vară pe asfaltul încins al inimilor noastre". Adrian a încercat să îl atragă în echipa sa, spunându-i că, mai înainte de a fi solist, el este compozitor și, în acest fel, au multe în comun.

Alegerea lui Cristian a fost Smiley, antrenorul căruia i s-a făcut pielea de găină în timpul cântecului și pentru care Cristian a compus o piesă, avându-l în minte ca solist.

Camelia Farcaș - a treia-i cu noroc

Camelia are 17 ani și este originară din satul Galbeni, Bacău. "Fata de la Vocea României", așa cum i se spune acasă, Camelia este la a treia participare în cadrul show-ului. "Sign Of Times" a lui Harry Styles a fost piesa aleasă de fată. Tudor și Loredana au fost cei care au apăsat butonul.

"Mulțumesc pentru cântec!", i-a spus Loredana, adăugând faptul că a adus ceva personal melodiei chiar dacă a fost scris pentru o voce masculină. "La 17 ani a fost impecabilă interpretarea!" a declarat Adrian.

Tudor a apelat la ideea unui joc de poker a cărui miza era Camelia. A pus-o pe tânără să aleagă: mamă sau prieten. Alegerea Cameliei a fost mama, echipa Loredanei fiind mai numeroasă cu un concurent foarte talentat.

Tudor Magda - moment rock'n'roll

Tânărul de 21 de ani este din Sibiu și se consideră "oaia neagră" a familiei. Părinții lui sunt medici, el fiind singurul din familie pasionat de muzică. Și-a fructificat acest hobby prin cântări în miez de noapte, reușind, în acest fel, să câștige "simpatia" vecinilor.

Tudor a cântat "Hound Dog" în versiunea lui Elvis Presley. Din păcate, Tudor nu a reușit să întoarcă niciun scaun. A avut și un moment în care emoțiile l-au copleșit și a uitat versurile. Antrenorii l-au sfătuit să nu se oprească indiferent de emoții și să vină, data viitoare, cu o alegere mai inspirată care să-i pună vocea în valoare.

Geta Gheorghe - concurenta care își ține promisiunile

Am văzut-o prima dată pe Geta în cadrul ediției anterioare Vocea României. A fost invitată de Loredana să cânte împreună "Constantine, Constantine", alături de Emilia, fiica sa, cea care a participat cu această melodie la audiții. Geta a uimit atunci juriu și i-a promis lui Pavel Bartoș că va veni și ea la audiții.

Femeia s-a ținut de cuvânt și a participat cu piesa "Vreau Să Am Steaua Mea". Niciun antrenor nu a apăsat butonul. Loredana a fost surprinsă de apariția Getei și a motivat că nu s-a întors pentru că deja are în echipă o voce asemănătoare. Tot artista, după ce a îmbrățișat-o pe concurentă, i-a spus să revină la anul, împreună cu fiica sa.

Raluca Ursu - vocea care a cucerit bărbații din juriu

Raluca are 16 ani și a urcat pe scena de la Vocea României cu piesa "Issues" a Juliei Michaels. Tudor, Adrian și Smiley și-au întors scaunele. "Am primit multă bucurie de la tine și îți mulțumesc", i-a spus Adrian concurentei. "Ai un dramatism în voce care trebuie exploatat" a fost replica lui Smiley care a stârnit o serie de discuții între cei trei antrenori. "Câștigătorul" a fost Tudor, Raluca spunând că "a fost o energie când s-a întors".

Valentin Poienariu - vis devenit realitate

Valentin are 17 ani și este din Mioveni. Împreună cu tatăl său, are o formație de muzică ușoară și populară. Visul lui Valentin era să ajungă pe scena emisiunii Vocea României. Valentin a interpretat "You Are So Beautiful" și i-a convins pe Adrian, Tudor și Loredana.

Antrenorii au fost impresionați de capacitatea de a transmite atâta emoție la numai 17 ani, Loredana spunându-i: "poate sufletul tău este mai mare decât vârsta ta fizică". Alegerea lui Valentin a fost să meargă în echipa lui Adi.

Diana Păcurar - muzica îmbinată cu științele exacte

Diana este profesoară de matematică și are 24 de ani. Diana a studiat pianul, dar din cauza unei operații suferite la mână, a fost nevoită să renunțe la acest instrument. Tânăra își dorește să îmbine meseria cu pasiunea.

Diana a adus pe scenă piesa "Gangsta" a artistei Kehlani. Nu a reușit să întoarcă niciun scaun, Smiley considerând că interpretarea a fost prea cuminte, și deși are o voce bună, mai trebuie lucrată.

Iuliana Popa - talent diversificat

Buzoianca de 22 de ani nu numai că are o voce foarte bună, dar se pricepe să cânte și la violoncel. Iuliana este susținută de mama sa în cariera muzicală și face parte dintr-un cvartet de coarde. Tânăra a participat la Vocea României cu piesa "Summertime", iar interpretarea sa a fost pe placul lui Smiley și Tudor. Alegerea Iulianei a fost Tudor Chirilă.

Tudor Stoica - combinație de rap și rock

Lucrător într-o companie de transport, Tudor are 29 de ani și este originar din Arad. Pasiunea pentru muzică a fost dezvoltată și în cadrul unei trupe de muzică rock din care face parte. Piesa aleasă de concurent a fost Numb/Encore (Linkin Park și Jay-Z). Antrenorii nu au fost convinși de interpretare. "Cred că partea cu rap-ul ți-a ieșit mai bine", i-a spus Loredana, care ar fi vrut ca și partea rock să fie la fel de bună. Adrian a adăugat: "Nu a fost suficient de coerent ce ai făcut, pentru mine".

Lavinia Lăcătuș - a doua participare la Vocea României

Lavinia are 23 de ani și se ocupă serios de muzică. Cântă la evenimente și are un single lansat sub numele de scenă "Lia". Tânăra a mai participat la Vocea României în 2015, dar nu a reușit să treacă de audițiile pe nevăzute. La această ediție, Lavinia a ales să interpreteze "Mercy", hit-ul lui Duffy. Loredana a fost singura care s-a întors.

Ramona Stănculeț - voce care vrea să experimenteze

Bucureșteanca de 23 de ani este asistent manager la o multinațională. Cântă doar la evenimentele prietenilor și s-a gândit să participe la emisiune pentru a avea parte de experiențe noi. "Symphony" a fost piesa cu care s-a prezentat Ramona. Niciun antrenor nu s-a întors. Loredana a sfătuit-o să studieze mai mult și să nu se lase pentru că are potențial.

Stelian Ailincăi - stomatologie și muzică

Stelian are 25 de ani și este medic stomatolog în Târgu Mureș. Muzica a fost un refugiu în care a găsit confort după încheierea unei relații de dragoste. Stelian se regăsește cel mai bine atunci când cântă. Acest lucru a putut fi observat și în timpul acestei serii de audiții. Stelian a interpretat piesa celor de la The Script - "The Man Who Can't Be Moved". S-au întors exact antrenorii pe care îi dorea: Adrian și Tudor. Stelian a decis să facă parte din echipa Chirilă.

Andreea (Deia) Demeny -  de la cover-uri la Vocea României

Deia este originară din Brașov și are 28 de ani. A lucrat la un abator în Germania, dar nu s-a regăsit acolo, așa că s-a hotărât să se întoarcă în țară și să facă ceea ce-i place: muzică. Deia a cântat "Mama Do", dar antrenorii nu s-au întors. În momentul în care au făcut-o, după terminarea piesei, Smiley a recunoscut-o pe Deia de pe Facebook, spunându-le colegilor că tânăra realizează niște cover-uri foarte bune. La cerința antrenorilor, concurenta a cântat a cappella refrenul piesei "Pe Barba Mea" a lui Marius Moga.

Doina Spătaru - voce moștenită de la părinți

Muzicianca de 31 de ani moștenește talentul muzical de la părinții săi. Tatăl său a cântat cu vocea și la contrabas, iar mama a cântat vocal. Doina dorește să le ofere părinților săi o bătrânețe lipsită de griji și să se revanșeze pentru susținerea de care a avut parte din partea acestora.

Doina a studiat Conservatorul, secția jazz și muzică ușoară și cântă la saxofon. A mai participat de două ori la Vocea României, dar nu a fost cu noroc. La cea de-a treia încercare, tânăra a reușit să întoarcă un scaun cu piesa "Stop". Astfel, Adrian Despot și-a completat echipa cu o voce puternică.

Emisiuni radio-tv

5 antrenori caută Vocea României în 2022; Ce spun Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10

Vocea României revine în 2022 cu un sezon ieșit din tipare. Emisiunea de talente de pe PRO TV introduce în sezonul 10 un nou concept: scaunul dublu de antrenor. Astfel, show-ul va avea pentru prima oară 5 antrenori, Smiley urmând să împartă scaunul cu Theo Rose. Lor li se vor alătura de pe scaune individuale Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, artistul cunoscut publicului sub pseudonimul The Motans.

Publicat

pe

Antrenorii sezpnului 10 Vocea României
Antrenorii sezpnului 10 Vocea României │ FOTO: Colaj imagini YouTube și Facebook

Toamna aceasta, emisiunea-concurs Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor ocupa același scaun. Echipa este completată de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley sunt extrem de nerăbdători să revină pe scaunele de antrenori, în vreme ce Theo Rose și Denis Roabeș vor gusta, pentru prima oară, din adrenalina show-ului.

Ce declară Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10 Vocea României, ce debutează în 2022

Tudor Chirilă: "Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public"

"Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez "competențele pedagogice" și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public", a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes: "Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice"

"Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune", a spus Irina Rimes.

Smiley: "Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros"

"Sezonul ăsta, voi vorbi "pe doua voci"! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon Vocea României", a declarat Smiley.

Theo Rose: "Sunt deschisă, alături de Smiley, să îi ajutăm (pe concurenți), să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum"

"Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez", a spus Theo Rose.

Denis Roabeș: "E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani"

"Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni."

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Citește în continuare

Lifestyle

FOTO: Adelina Pestrițu apare în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley feat JUNO

Adelina Pestrițu apare în rolul principal feminin în videoclipul lansat de Smiley feat. JUNO. Eroina este „Scumpă foc” după cum spune și titlul piesei, punându-l pe eroul „Smiley” să-i satisfacă toate capriciile. Urmărește mai jos poze de la filmări.

Publicat

pe

Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc
Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu interpretează rolul principal în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley în timpul concertului de pe 31 mai 2022. Vedeta TV a fost prezentă în public la evenimentul de la Sala Polivalentă. Piesa este o colaboare a lui Smiley cu JUNO, iar clipul este regizat de SAN.

“Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina a filmat 20 de ore pentru rolul din videoclipul „Scumpă foc”, pozând cu paharul de șampanie pe scara elicopterului, dând declarații de presă sau conducând un bolid scump.

Eroina din videoclip i-a sucit mințile personajului lui Smiley, care este gata să facă orice pentru satisfacția ei, până la conștientizarea unei cauze pierdute, cum spun și versurile:

Ești scumpă foc că stai pe anii mei / Mă ții pe loc, pierdut în ochii tăi / Dacă știam nu-ți dădeam zilele / Și rămâneam la pierdut nopțile.”

RECOMANDARE: Vezi videoclipul „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Poze cu Adelina Pestrițu la filmările videoclipului „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Vedeta TV Adelina Pestrițu (35 de ani) are o audiență considerabilă în mediul digital, fiind implicată frecvent în campanii naționale și premiată pentru activitatea sa din TV sau online.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Smiley confirmat ca primul antrenor la Vocea României sezonul 10

În cadrul finalei Românii au Talent 2022, Smiley a oferit câteva teasere cu privire la noul sezon Vocea României. Emisiunea a ajuns la sezonul 10, se va întoarce în curând la PRO TV, iar Smiley a confirmat că va reveni ca antrenor.

Publicat

pe

Vocea Romaniei sezonul 10 teaser
Vocea Romaniei sezonul 10 teaser │ FOTO: PRO TV

Smiley are o experienţă de 9 sezoane în show-ul Vocea României şi a debutat cu o victorie în primul sezon. Începând din toamna lui 2022 îl vom vedea din nou în celebrul scaun roşu. Recent în cadrul podcastului Aproximativ Discuţii, cu DJ Gojira, Irina Rimes a oferit indicii că ar fi deschisă să mai apară ca jurat şi mentor la Vocea României. În sezonul 9 au fost vn scaunele juraţilor Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu.

Sezonul 9 a fost câştigat de Dragoş Moldovan în 2019, el fiind din echipa lui Tudor Chirilă. S-a dovedit un solist rock cu o voce puternică şi o prezenţă unică pe scenă. În 2020 Vocea ieşea din Grila PRO TV, înlocuită de Masked Singer. Am mai avut reuniuni Vocea României pe 1 decembrie 2020 şi 2021, dar sezonul 10 nu părea a se vedea în zare, probabil din cauza pandemiei.

Iată ce a declarat Smiley în cadrul finalei Românii au Talent:

De o perioadă tot primesc o întrebare la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA! Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României. Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!

Şi Pavel Bartos a vorbit despre noul sezon Vocea României:

Să fie - VOCE!”, în curând, numai la PRO TV! În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni. După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine. Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!

Preselecţiile au început pentru noul sezon încă din martie, având loc la Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Au trecut 11 ani de la prima ediţie Vocea României, care i-a avut în juriu pe Smiley, Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Adrian Despot, Andra şi Irina Rimes.

Citește în continuare

Trending