Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Vocea României 2017: ultima seară a audițiilor pe nevăzute

Seria audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2017 a ajuns la final. Află cine sunt concurenții ale căror interpretări au încheiat primul capitol al emisiunii.

Concurenți calificați în seria VII de audiții pe nevăzute

Am lăsat deoparte superstițiile legate de vineri 13 și ne-am bucurat de încă o seară unde vocea concurenților a fost elementul cheie. Antrenorii și-au format echipele și își joacă cele mai bune cărți.

Pe 13 octombrie 2017, în cadrul celei de-a șaptea runde de audiții, 14 concurenți au interpretat piesele alese, din care 8 au reușit să convingă juriul, unul dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu, Ioana Cristodorescu, Teodora Rotaru, Oana Cenușe, Raluca Ursu, Stelian Ailincăi
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin, Bogdan Stănică, Robert Pița, Diana Brescan, Rareș Popa, Camelia Farcaș, Lavinia Lăcătuș
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat, Dima Trofim, Paul Bătinaș, Laura Voinu, Ioana Barbă, Cristian Prăjescu, Iuliana Popa
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică, Andreea Dragu, Ramona Dimu, Cristian Goaie, Cosmin Vieriu, Valentin Poienariu, Doina Spătaru

Cristian Prăjescu - "muzica la nivel de artă"

Cristian are 20 de ani și este din Roman. Momentan cântă la evenimente, dar vrea să ducă mai departe această pasiune. Își dorește să schimbe muzica care devine încet, încet doar o serie de imitații și vrea să o ducă la nivel de artă. Tânărului, student la Conservator, i-ar plăcea să compună în mod profesionist și a văzut în Vocea României un început promițător.

Cristian a interpretat "She's Out Of My Life" și a întors toate scaunele. "But we are in your heart", au fost primele cuvinte ale Loredanei, făcând o referire la titlul piesei alese de concurent. Tot Loredana i-a spus că prestația sa a fost ca o "ploaie de vară pe asfaltul încins al inimilor noastre". Adrian a încercat să îl atragă în echipa sa, spunându-i că, mai înainte de a fi solist, el este compozitor și, în acest fel, au multe în comun.

Alegerea lui Cristian a fost Smiley, antrenorul căruia i s-a făcut pielea de găină în timpul cântecului și pentru care Cristian a compus o piesă, avându-l în minte ca solist.

Camelia Farcaș - a treia-i cu noroc

Camelia are 17 ani și este originară din satul Galbeni, Bacău. "Fata de la Vocea României", așa cum i se spune acasă, Camelia este la a treia participare în cadrul show-ului. "Sign Of Times" a lui Harry Styles a fost piesa aleasă de fată. Tudor și Loredana au fost cei care au apăsat butonul.

"Mulțumesc pentru cântec!", i-a spus Loredana, adăugând faptul că a adus ceva personal melodiei chiar dacă a fost scris pentru o voce masculină. "La 17 ani a fost impecabilă interpretarea!" a declarat Adrian.

Tudor a apelat la ideea unui joc de poker a cărui miza era Camelia. A pus-o pe tânără să aleagă: mamă sau prieten. Alegerea Cameliei a fost mama, echipa Loredanei fiind mai numeroasă cu un concurent foarte talentat.

Tudor Magda - moment rock'n'roll

Tânărul de 21 de ani este din Sibiu și se consideră "oaia neagră" a familiei. Părinții lui sunt medici, el fiind singurul din familie pasionat de muzică. Și-a fructificat acest hobby prin cântări în miez de noapte, reușind, în acest fel, să câștige "simpatia" vecinilor.

Tudor a cântat "Hound Dog" în versiunea lui Elvis Presley. Din păcate, Tudor nu a reușit să întoarcă niciun scaun. A avut și un moment în care emoțiile l-au copleșit și a uitat versurile. Antrenorii l-au sfătuit să nu se oprească indiferent de emoții și să vină, data viitoare, cu o alegere mai inspirată care să-i pună vocea în valoare.

Geta Gheorghe - concurenta care își ține promisiunile

Am văzut-o prima dată pe Geta în cadrul ediției anterioare Vocea României. A fost invitată de Loredana să cânte împreună "Constantine, Constantine", alături de Emilia, fiica sa, cea care a participat cu această melodie la audiții. Geta a uimit atunci juriu și i-a promis lui Pavel Bartoș că va veni și ea la audiții.

Femeia s-a ținut de cuvânt și a participat cu piesa "Vreau Să Am Steaua Mea". Niciun antrenor nu a apăsat butonul. Loredana a fost surprinsă de apariția Getei și a motivat că nu s-a întors pentru că deja are în echipă o voce asemănătoare. Tot artista, după ce a îmbrățișat-o pe concurentă, i-a spus să revină la anul, împreună cu fiica sa.

Raluca Ursu - vocea care a cucerit bărbații din juriu

Raluca are 16 ani și a urcat pe scena de la Vocea României cu piesa "Issues" a Juliei Michaels. Tudor, Adrian și Smiley și-au întors scaunele. "Am primit multă bucurie de la tine și îți mulțumesc", i-a spus Adrian concurentei. "Ai un dramatism în voce care trebuie exploatat" a fost replica lui Smiley care a stârnit o serie de discuții între cei trei antrenori. "Câștigătorul" a fost Tudor, Raluca spunând că "a fost o energie când s-a întors".

Valentin Poienariu - vis devenit realitate

Valentin are 17 ani și este din Mioveni. Împreună cu tatăl său, are o formație de muzică ușoară și populară. Visul lui Valentin era să ajungă pe scena emisiunii Vocea României. Valentin a interpretat "You Are So Beautiful" și i-a convins pe Adrian, Tudor și Loredana.

Antrenorii au fost impresionați de capacitatea de a transmite atâta emoție la numai 17 ani, Loredana spunându-i: "poate sufletul tău este mai mare decât vârsta ta fizică". Alegerea lui Valentin a fost să meargă în echipa lui Adi.

Diana Păcurar - muzica îmbinată cu științele exacte

Diana este profesoară de matematică și are 24 de ani. Diana a studiat pianul, dar din cauza unei operații suferite la mână, a fost nevoită să renunțe la acest instrument. Tânăra își dorește să îmbine meseria cu pasiunea.

Diana a adus pe scenă piesa "Gangsta" a artistei Kehlani. Nu a reușit să întoarcă niciun scaun, Smiley considerând că interpretarea a fost prea cuminte, și deși are o voce bună, mai trebuie lucrată.

Iuliana Popa - talent diversificat

Buzoianca de 22 de ani nu numai că are o voce foarte bună, dar se pricepe să cânte și la violoncel. Iuliana este susținută de mama sa în cariera muzicală și face parte dintr-un cvartet de coarde. Tânăra a participat la Vocea României cu piesa "Summertime", iar interpretarea sa a fost pe placul lui Smiley și Tudor. Alegerea Iulianei a fost Tudor Chirilă.

Tudor Stoica - combinație de rap și rock

Lucrător într-o companie de transport, Tudor are 29 de ani și este originar din Arad. Pasiunea pentru muzică a fost dezvoltată și în cadrul unei trupe de muzică rock din care face parte. Piesa aleasă de concurent a fost Numb/Encore (Linkin Park și Jay-Z). Antrenorii nu au fost convinși de interpretare. "Cred că partea cu rap-ul ți-a ieșit mai bine", i-a spus Loredana, care ar fi vrut ca și partea rock să fie la fel de bună. Adrian a adăugat: "Nu a fost suficient de coerent ce ai făcut, pentru mine".

Lavinia Lăcătuș - a doua participare la Vocea României

Lavinia are 23 de ani și se ocupă serios de muzică. Cântă la evenimente și are un single lansat sub numele de scenă "Lia". Tânăra a mai participat la Vocea României în 2015, dar nu a reușit să treacă de audițiile pe nevăzute. La această ediție, Lavinia a ales să interpreteze "Mercy", hit-ul lui Duffy. Loredana a fost singura care s-a întors.

Ramona Stănculeț - voce care vrea să experimenteze

Bucureșteanca de 23 de ani este asistent manager la o multinațională. Cântă doar la evenimentele prietenilor și s-a gândit să participe la emisiune pentru a avea parte de experiențe noi. "Symphony" a fost piesa cu care s-a prezentat Ramona. Niciun antrenor nu s-a întors. Loredana a sfătuit-o să studieze mai mult și să nu se lase pentru că are potențial.

Stelian Ailincăi - stomatologie și muzică

Stelian are 25 de ani și este medic stomatolog în Târgu Mureș. Muzica a fost un refugiu în care a găsit confort după încheierea unei relații de dragoste. Stelian se regăsește cel mai bine atunci când cântă. Acest lucru a putut fi observat și în timpul acestei serii de audiții. Stelian a interpretat piesa celor de la The Script - "The Man Who Can't Be Moved". S-au întors exact antrenorii pe care îi dorea: Adrian și Tudor. Stelian a decis să facă parte din echipa Chirilă.

Andreea (Deia) Demeny -  de la cover-uri la Vocea României

Deia este originară din Brașov și are 28 de ani. A lucrat la un abator în Germania, dar nu s-a regăsit acolo, așa că s-a hotărât să se întoarcă în țară și să facă ceea ce-i place: muzică. Deia a cântat "Mama Do", dar antrenorii nu s-au întors. În momentul în care au făcut-o, după terminarea piesei, Smiley a recunoscut-o pe Deia de pe Facebook, spunându-le colegilor că tânăra realizează niște cover-uri foarte bune. La cerința antrenorilor, concurenta a cântat a cappella refrenul piesei "Pe Barba Mea" a lui Marius Moga.

Doina Spătaru - voce moștenită de la părinți

Muzicianca de 31 de ani moștenește talentul muzical de la părinții săi. Tatăl său a cântat cu vocea și la contrabas, iar mama a cântat vocal. Doina dorește să le ofere părinților săi o bătrânețe lipsită de griji și să se revanșeze pentru susținerea de care a avut parte din partea acestora.

Doina a studiat Conservatorul, secția jazz și muzică ușoară și cântă la saxofon. A mai participat de două ori la Vocea României, dar nu a fost cu noroc. La cea de-a treia încercare, tânăra a reușit să întoarcă un scaun cu piesa "Stop". Astfel, Adrian Despot și-a completat echipa cu o voce puternică.

Citește mai multe despre Adrian DespotLoredana GrozaSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gala Media Music Awards 2017 va fi difuzată la TV

Gala premiilor Media Music Awards 2017 va fi transmisă pe TV, de postul Music Channel sâmbătă, 14 octombrie, de la...

Închide