Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: ultima seară a audițiilor pe nevăzute

Seria audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2017 a ajuns la final. Află cine sunt concurenții ale căror interpretări au încheiat primul capitol al emisiunii.

Publicat

pe

Concurenți calificați în seria VII de audiții pe nevăzute

Am lăsat deoparte superstițiile legate de vineri 13 și ne-am bucurat de încă o seară unde vocea concurenților a fost elementul cheie. Antrenorii și-au format echipele și își joacă cele mai bune cărți.

Pe 13 octombrie 2017, în cadrul celei de-a șaptea runde de audiții, 14 concurenți au interpretat piesele alese, din care 8 au reușit să convingă juriul, unul dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu, Ioana Cristodorescu, Teodora Rotaru, Oana Cenușe, Raluca Ursu, Stelian Ailincăi
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin, Bogdan Stănică, Robert Pița, Diana Brescan, Rareș Popa, Camelia Farcaș, Lavinia Lăcătuș
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat, Dima Trofim, Paul Bătinaș, Laura Voinu, Ioana Barbă, Cristian Prăjescu, Iuliana Popa
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică, Andreea Dragu, Ramona Dimu, Cristian Goaie, Cosmin Vieriu, Valentin Poienariu, Doina Spătaru

Cristian Prăjescu - "muzica la nivel de artă"

Cristian are 20 de ani și este din Roman. Momentan cântă la evenimente, dar vrea să ducă mai departe această pasiune. Își dorește să schimbe muzica care devine încet, încet doar o serie de imitații și vrea să o ducă la nivel de artă. Tânărului, student la Conservator, i-ar plăcea să compună în mod profesionist și a văzut în Vocea României un început promițător.

Cristian a interpretat "She's Out Of My Life" și a întors toate scaunele. "But we are in your heart", au fost primele cuvinte ale Loredanei, făcând o referire la titlul piesei alese de concurent. Tot Loredana i-a spus că prestația sa a fost ca o "ploaie de vară pe asfaltul încins al inimilor noastre". Adrian a încercat să îl atragă în echipa sa, spunându-i că, mai înainte de a fi solist, el este compozitor și, în acest fel, au multe în comun.

Alegerea lui Cristian a fost Smiley, antrenorul căruia i s-a făcut pielea de găină în timpul cântecului și pentru care Cristian a compus o piesă, avându-l în minte ca solist.

Camelia Farcaș - a treia-i cu noroc

Camelia are 17 ani și este originară din satul Galbeni, Bacău. "Fata de la Vocea României", așa cum i se spune acasă, Camelia este la a treia participare în cadrul show-ului. "Sign Of Times" a lui Harry Styles a fost piesa aleasă de fată. Tudor și Loredana au fost cei care au apăsat butonul.

"Mulțumesc pentru cântec!", i-a spus Loredana, adăugând faptul că a adus ceva personal melodiei chiar dacă a fost scris pentru o voce masculină. "La 17 ani a fost impecabilă interpretarea!" a declarat Adrian.

Tudor a apelat la ideea unui joc de poker a cărui miza era Camelia. A pus-o pe tânără să aleagă: mamă sau prieten. Alegerea Cameliei a fost mama, echipa Loredanei fiind mai numeroasă cu un concurent foarte talentat.

Tudor Magda - moment rock'n'roll

Tânărul de 21 de ani este din Sibiu și se consideră "oaia neagră" a familiei. Părinții lui sunt medici, el fiind singurul din familie pasionat de muzică. Și-a fructificat acest hobby prin cântări în miez de noapte, reușind, în acest fel, să câștige "simpatia" vecinilor.

Tudor a cântat "Hound Dog" în versiunea lui Elvis Presley. Din păcate, Tudor nu a reușit să întoarcă niciun scaun. A avut și un moment în care emoțiile l-au copleșit și a uitat versurile. Antrenorii l-au sfătuit să nu se oprească indiferent de emoții și să vină, data viitoare, cu o alegere mai inspirată care să-i pună vocea în valoare.

Geta Gheorghe - concurenta care își ține promisiunile

Am văzut-o prima dată pe Geta în cadrul ediției anterioare Vocea României. A fost invitată de Loredana să cânte împreună "Constantine, Constantine", alături de Emilia, fiica sa, cea care a participat cu această melodie la audiții. Geta a uimit atunci juriu și i-a promis lui Pavel Bartoș că va veni și ea la audiții.

Femeia s-a ținut de cuvânt și a participat cu piesa "Vreau Să Am Steaua Mea". Niciun antrenor nu a apăsat butonul. Loredana a fost surprinsă de apariția Getei și a motivat că nu s-a întors pentru că deja are în echipă o voce asemănătoare. Tot artista, după ce a îmbrățișat-o pe concurentă, i-a spus să revină la anul, împreună cu fiica sa.

Raluca Ursu - vocea care a cucerit bărbații din juriu

Raluca are 16 ani și a urcat pe scena de la Vocea României cu piesa "Issues" a Juliei Michaels. Tudor, Adrian și Smiley și-au întors scaunele. "Am primit multă bucurie de la tine și îți mulțumesc", i-a spus Adrian concurentei. "Ai un dramatism în voce care trebuie exploatat" a fost replica lui Smiley care a stârnit o serie de discuții între cei trei antrenori. "Câștigătorul" a fost Tudor, Raluca spunând că "a fost o energie când s-a întors".

Valentin Poienariu - vis devenit realitate

Valentin are 17 ani și este din Mioveni. Împreună cu tatăl său, are o formație de muzică ușoară și populară. Visul lui Valentin era să ajungă pe scena emisiunii Vocea României. Valentin a interpretat "You Are So Beautiful" și i-a convins pe Adrian, Tudor și Loredana.

Antrenorii au fost impresionați de capacitatea de a transmite atâta emoție la numai 17 ani, Loredana spunându-i: "poate sufletul tău este mai mare decât vârsta ta fizică". Alegerea lui Valentin a fost să meargă în echipa lui Adi.

Diana Păcurar - muzica îmbinată cu științele exacte

Diana este profesoară de matematică și are 24 de ani. Diana a studiat pianul, dar din cauza unei operații suferite la mână, a fost nevoită să renunțe la acest instrument. Tânăra își dorește să îmbine meseria cu pasiunea.

Diana a adus pe scenă piesa "Gangsta" a artistei Kehlani. Nu a reușit să întoarcă niciun scaun, Smiley considerând că interpretarea a fost prea cuminte, și deși are o voce bună, mai trebuie lucrată.

Iuliana Popa - talent diversificat

Buzoianca de 22 de ani nu numai că are o voce foarte bună, dar se pricepe să cânte și la violoncel. Iuliana este susținută de mama sa în cariera muzicală și face parte dintr-un cvartet de coarde. Tânăra a participat la Vocea României cu piesa "Summertime", iar interpretarea sa a fost pe placul lui Smiley și Tudor. Alegerea Iulianei a fost Tudor Chirilă.

Tudor Stoica - combinație de rap și rock

Lucrător într-o companie de transport, Tudor are 29 de ani și este originar din Arad. Pasiunea pentru muzică a fost dezvoltată și în cadrul unei trupe de muzică rock din care face parte. Piesa aleasă de concurent a fost Numb/Encore (Linkin Park și Jay-Z). Antrenorii nu au fost convinși de interpretare. "Cred că partea cu rap-ul ți-a ieșit mai bine", i-a spus Loredana, care ar fi vrut ca și partea rock să fie la fel de bună. Adrian a adăugat: "Nu a fost suficient de coerent ce ai făcut, pentru mine".

Lavinia Lăcătuș - a doua participare la Vocea României

Lavinia are 23 de ani și se ocupă serios de muzică. Cântă la evenimente și are un single lansat sub numele de scenă "Lia". Tânăra a mai participat la Vocea României în 2015, dar nu a reușit să treacă de audițiile pe nevăzute. La această ediție, Lavinia a ales să interpreteze "Mercy", hit-ul lui Duffy. Loredana a fost singura care s-a întors.

Ramona Stănculeț - voce care vrea să experimenteze

Bucureșteanca de 23 de ani este asistent manager la o multinațională. Cântă doar la evenimentele prietenilor și s-a gândit să participe la emisiune pentru a avea parte de experiențe noi. "Symphony" a fost piesa cu care s-a prezentat Ramona. Niciun antrenor nu s-a întors. Loredana a sfătuit-o să studieze mai mult și să nu se lase pentru că are potențial.

Stelian Ailincăi - stomatologie și muzică

Stelian are 25 de ani și este medic stomatolog în Târgu Mureș. Muzica a fost un refugiu în care a găsit confort după încheierea unei relații de dragoste. Stelian se regăsește cel mai bine atunci când cântă. Acest lucru a putut fi observat și în timpul acestei serii de audiții. Stelian a interpretat piesa celor de la The Script - "The Man Who Can't Be Moved". S-au întors exact antrenorii pe care îi dorea: Adrian și Tudor. Stelian a decis să facă parte din echipa Chirilă.

Andreea (Deia) Demeny -  de la cover-uri la Vocea României

Deia este originară din Brașov și are 28 de ani. A lucrat la un abator în Germania, dar nu s-a regăsit acolo, așa că s-a hotărât să se întoarcă în țară și să facă ceea ce-i place: muzică. Deia a cântat "Mama Do", dar antrenorii nu s-au întors. În momentul în care au făcut-o, după terminarea piesei, Smiley a recunoscut-o pe Deia de pe Facebook, spunându-le colegilor că tânăra realizează niște cover-uri foarte bune. La cerința antrenorilor, concurenta a cântat a cappella refrenul piesei "Pe Barba Mea" a lui Marius Moga.

Doina Spătaru - voce moștenită de la părinți

Muzicianca de 31 de ani moștenește talentul muzical de la părinții săi. Tatăl său a cântat cu vocea și la contrabas, iar mama a cântat vocal. Doina dorește să le ofere părinților săi o bătrânețe lipsită de griji și să se revanșeze pentru susținerea de care a avut parte din partea acestora.

Doina a studiat Conservatorul, secția jazz și muzică ușoară și cântă la saxofon. A mai participat de două ori la Vocea României, dar nu a fost cu noroc. La cea de-a treia încercare, tânăra a reușit să întoarcă un scaun cu piesa "Stop". Astfel, Adrian Despot și-a completat echipa cu o voce puternică.

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Tudor Chirilă este musafir în "Sufrageria Irinei", un concept muzical pe care Irina Rimes îl aduce la Sala Palatului

Pe 13 martie, Irina Rimes va susține un concert de neratat, unde fanii săi, și nu numai, sunt invitați să asculte cele mai apreciate piese din repertoriul său. "Sufrageria Irinei" se va bucura și de prezența unor invitați speciali, cum este Tudor Chirilă.

Publicat

pe

Tudor Chirilă și Irina Rimes
Tudor Chirilă și Irina Rimes │ FOTO: capturi YouTube

Mai sunt doar câteva zile până la "Sufrageria Irinei", concertul pe care artista îl va susține la Sala Palatului din București. Irina a păstrat legătura cu fanii săi legat de acest eveniment, cel mai recent demers în acest sens fiind un clip video în care oferea indicii despre un invitat special.

"E înalt. Are ** ani și poartă tricou alb. Suntem în beef (n.r. ciondăneală) constant. Îi plac femeile în tricou alb și n-are chef mereu."

Prin această "ghicitoare", Irina Rimes a făcut trimitere la câteva piese din repertoriul lui Chirilă / Vama Veche - "18 ani", "Fata în boxeri și tricoul alb" și "Nu am chef azi". Fanii și-au dat imediat seama despre ce artist este vorba și au înștiințat-o pe Irina în comentarii.

După câteva ore, cântăreața a confirmat prezența lui Tudor Chirilă în concertul de la Sala Palatului cu un clip din culisele evenimentului, de la repetiții.

Mai mult, începând cu 28 martie, Irina Rimes va transforma România în scena și locul ei de joacă. Muzica emoționantă, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece artista va pleca într-un turneu oficial "Sufrageria Irinei".

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar și colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Miami Bici 2".

Citește în continuare

Trending