Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: ultima seară a audițiilor pe nevăzute

Seria audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2017 a ajuns la final. Află cine sunt concurenții ale căror interpretări au încheiat primul capitol al emisiunii.

Publicat

pe

Concurenți calificați în seria VII de audiții pe nevăzute

Am lăsat deoparte superstițiile legate de vineri 13 și ne-am bucurat de încă o seară unde vocea concurenților a fost elementul cheie. Antrenorii și-au format echipele și își joacă cele mai bune cărți.

Pe 13 octombrie 2017, în cadrul celei de-a șaptea runde de audiții, 14 concurenți au interpretat piesele alese, din care 8 au reușit să convingă juriul, unul dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu, Ioana Cristodorescu, Teodora Rotaru, Oana Cenușe, Raluca Ursu, Stelian Ailincăi
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin, Bogdan Stănică, Robert Pița, Diana Brescan, Rareș Popa, Camelia Farcaș, Lavinia Lăcătuș
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat, Dima Trofim, Paul Bătinaș, Laura Voinu, Ioana Barbă, Cristian Prăjescu, Iuliana Popa
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică, Andreea Dragu, Ramona Dimu, Cristian Goaie, Cosmin Vieriu, Valentin Poienariu, Doina Spătaru

Cristian Prăjescu - "muzica la nivel de artă"

Cristian are 20 de ani și este din Roman. Momentan cântă la evenimente, dar vrea să ducă mai departe această pasiune. Își dorește să schimbe muzica care devine încet, încet doar o serie de imitații și vrea să o ducă la nivel de artă. Tânărului, student la Conservator, i-ar plăcea să compună în mod profesionist și a văzut în Vocea României un început promițător.

Cristian a interpretat "She's Out Of My Life" și a întors toate scaunele. "But we are in your heart", au fost primele cuvinte ale Loredanei, făcând o referire la titlul piesei alese de concurent. Tot Loredana i-a spus că prestația sa a fost ca o "ploaie de vară pe asfaltul încins al inimilor noastre". Adrian a încercat să îl atragă în echipa sa, spunându-i că, mai înainte de a fi solist, el este compozitor și, în acest fel, au multe în comun.

Alegerea lui Cristian a fost Smiley, antrenorul căruia i s-a făcut pielea de găină în timpul cântecului și pentru care Cristian a compus o piesă, avându-l în minte ca solist.

Camelia Farcaș - a treia-i cu noroc

Camelia are 17 ani și este originară din satul Galbeni, Bacău. "Fata de la Vocea României", așa cum i se spune acasă, Camelia este la a treia participare în cadrul show-ului. "Sign Of Times" a lui Harry Styles a fost piesa aleasă de fată. Tudor și Loredana au fost cei care au apăsat butonul.

"Mulțumesc pentru cântec!", i-a spus Loredana, adăugând faptul că a adus ceva personal melodiei chiar dacă a fost scris pentru o voce masculină. "La 17 ani a fost impecabilă interpretarea!" a declarat Adrian.

Tudor a apelat la ideea unui joc de poker a cărui miza era Camelia. A pus-o pe tânără să aleagă: mamă sau prieten. Alegerea Cameliei a fost mama, echipa Loredanei fiind mai numeroasă cu un concurent foarte talentat.

Tudor Magda - moment rock'n'roll

Tânărul de 21 de ani este din Sibiu și se consideră "oaia neagră" a familiei. Părinții lui sunt medici, el fiind singurul din familie pasionat de muzică. Și-a fructificat acest hobby prin cântări în miez de noapte, reușind, în acest fel, să câștige "simpatia" vecinilor.

Tudor a cântat "Hound Dog" în versiunea lui Elvis Presley. Din păcate, Tudor nu a reușit să întoarcă niciun scaun. A avut și un moment în care emoțiile l-au copleșit și a uitat versurile. Antrenorii l-au sfătuit să nu se oprească indiferent de emoții și să vină, data viitoare, cu o alegere mai inspirată care să-i pună vocea în valoare.

Geta Gheorghe - concurenta care își ține promisiunile

Am văzut-o prima dată pe Geta în cadrul ediției anterioare Vocea României. A fost invitată de Loredana să cânte împreună "Constantine, Constantine", alături de Emilia, fiica sa, cea care a participat cu această melodie la audiții. Geta a uimit atunci juriu și i-a promis lui Pavel Bartoș că va veni și ea la audiții.

Femeia s-a ținut de cuvânt și a participat cu piesa "Vreau Să Am Steaua Mea". Niciun antrenor nu a apăsat butonul. Loredana a fost surprinsă de apariția Getei și a motivat că nu s-a întors pentru că deja are în echipă o voce asemănătoare. Tot artista, după ce a îmbrățișat-o pe concurentă, i-a spus să revină la anul, împreună cu fiica sa.

Raluca Ursu - vocea care a cucerit bărbații din juriu

Raluca are 16 ani și a urcat pe scena de la Vocea României cu piesa "Issues" a Juliei Michaels. Tudor, Adrian și Smiley și-au întors scaunele. "Am primit multă bucurie de la tine și îți mulțumesc", i-a spus Adrian concurentei. "Ai un dramatism în voce care trebuie exploatat" a fost replica lui Smiley care a stârnit o serie de discuții între cei trei antrenori. "Câștigătorul" a fost Tudor, Raluca spunând că "a fost o energie când s-a întors".

Valentin Poienariu - vis devenit realitate

Valentin are 17 ani și este din Mioveni. Împreună cu tatăl său, are o formație de muzică ușoară și populară. Visul lui Valentin era să ajungă pe scena emisiunii Vocea României. Valentin a interpretat "You Are So Beautiful" și i-a convins pe Adrian, Tudor și Loredana.

Antrenorii au fost impresionați de capacitatea de a transmite atâta emoție la numai 17 ani, Loredana spunându-i: "poate sufletul tău este mai mare decât vârsta ta fizică". Alegerea lui Valentin a fost să meargă în echipa lui Adi.

Diana Păcurar - muzica îmbinată cu științele exacte

Diana este profesoară de matematică și are 24 de ani. Diana a studiat pianul, dar din cauza unei operații suferite la mână, a fost nevoită să renunțe la acest instrument. Tânăra își dorește să îmbine meseria cu pasiunea.

Diana a adus pe scenă piesa "Gangsta" a artistei Kehlani. Nu a reușit să întoarcă niciun scaun, Smiley considerând că interpretarea a fost prea cuminte, și deși are o voce bună, mai trebuie lucrată.

Iuliana Popa - talent diversificat

Buzoianca de 22 de ani nu numai că are o voce foarte bună, dar se pricepe să cânte și la violoncel. Iuliana este susținută de mama sa în cariera muzicală și face parte dintr-un cvartet de coarde. Tânăra a participat la Vocea României cu piesa "Summertime", iar interpretarea sa a fost pe placul lui Smiley și Tudor. Alegerea Iulianei a fost Tudor Chirilă.

Tudor Stoica - combinație de rap și rock

Lucrător într-o companie de transport, Tudor are 29 de ani și este originar din Arad. Pasiunea pentru muzică a fost dezvoltată și în cadrul unei trupe de muzică rock din care face parte. Piesa aleasă de concurent a fost Numb/Encore (Linkin Park și Jay-Z). Antrenorii nu au fost convinși de interpretare. "Cred că partea cu rap-ul ți-a ieșit mai bine", i-a spus Loredana, care ar fi vrut ca și partea rock să fie la fel de bună. Adrian a adăugat: "Nu a fost suficient de coerent ce ai făcut, pentru mine".

Lavinia Lăcătuș - a doua participare la Vocea României

Lavinia are 23 de ani și se ocupă serios de muzică. Cântă la evenimente și are un single lansat sub numele de scenă "Lia". Tânăra a mai participat la Vocea României în 2015, dar nu a reușit să treacă de audițiile pe nevăzute. La această ediție, Lavinia a ales să interpreteze "Mercy", hit-ul lui Duffy. Loredana a fost singura care s-a întors.

Ramona Stănculeț - voce care vrea să experimenteze

Bucureșteanca de 23 de ani este asistent manager la o multinațională. Cântă doar la evenimentele prietenilor și s-a gândit să participe la emisiune pentru a avea parte de experiențe noi. "Symphony" a fost piesa cu care s-a prezentat Ramona. Niciun antrenor nu s-a întors. Loredana a sfătuit-o să studieze mai mult și să nu se lase pentru că are potențial.

Stelian Ailincăi - stomatologie și muzică

Stelian are 25 de ani și este medic stomatolog în Târgu Mureș. Muzica a fost un refugiu în care a găsit confort după încheierea unei relații de dragoste. Stelian se regăsește cel mai bine atunci când cântă. Acest lucru a putut fi observat și în timpul acestei serii de audiții. Stelian a interpretat piesa celor de la The Script - "The Man Who Can't Be Moved". S-au întors exact antrenorii pe care îi dorea: Adrian și Tudor. Stelian a decis să facă parte din echipa Chirilă.

Andreea (Deia) Demeny -  de la cover-uri la Vocea României

Deia este originară din Brașov și are 28 de ani. A lucrat la un abator în Germania, dar nu s-a regăsit acolo, așa că s-a hotărât să se întoarcă în țară și să facă ceea ce-i place: muzică. Deia a cântat "Mama Do", dar antrenorii nu s-au întors. În momentul în care au făcut-o, după terminarea piesei, Smiley a recunoscut-o pe Deia de pe Facebook, spunându-le colegilor că tânăra realizează niște cover-uri foarte bune. La cerința antrenorilor, concurenta a cântat a cappella refrenul piesei "Pe Barba Mea" a lui Marius Moga.

Doina Spătaru - voce moștenită de la părinți

Muzicianca de 31 de ani moștenește talentul muzical de la părinții săi. Tatăl său a cântat cu vocea și la contrabas, iar mama a cântat vocal. Doina dorește să le ofere părinților săi o bătrânețe lipsită de griji și să se revanșeze pentru susținerea de care a avut parte din partea acestora.

Doina a studiat Conservatorul, secția jazz și muzică ușoară și cântă la saxofon. A mai participat de două ori la Vocea României, dar nu a fost cu noroc. La cea de-a treia încercare, tânăra a reușit să întoarcă un scaun cu piesa "Stop". Astfel, Adrian Despot și-a completat echipa cu o voce puternică.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

În februarie, "Românii au talent" revine la PRO TV; Când începe sezonul 12 și ce declară noii jurați

2022 aduce la PRO TV sezonul 12 al emisiunii "Românii au talent". Longevivul show de talente revine pe micile ecrane în februarie, cu doi jurați noi: Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Publicat

pe

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent”
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent” │ FOTO: Colaj capturi YouTube

"Românii au talent", unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune, revine în 2022 la PRO TV cu cel de-al 12-lea sezon. Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Aflați în juriu încă de la primul sezon, Andi și Andra îi vor avea alături pe nou veniții Bobo și Bucur.

Când începe sezonul 12 "Românii au talent"

Noul sezon "Românii au talent" va fi difuzat la PRO TV începând de vineri, 4 februarie. Alături de cei patru jurați se vor afla, în culise, cei doi prezentatori nelipsiți ai show-ului: Smiley și Pavel Bartoș.

Ce declară noii jurați de la "Românii au talent" / Sezonul 12

Mihai Bobonete consideră că statutul de jurat este doar o formalitate, ce nu-l va împiedica să se distreze și să se bucure de momentele concurenților, în vreme ce Dragoș Bucur e convins că participanții vor da dovadă de talent și creativitate.

Bobonete: "Mă aștept să mă distrez foarte tare"

"Eu plec cu maximă pozitivitate, adică mă aștept să mă distrez foarte tare. Eu asta cu rolul de jurat nu o iau atât de tare în serios. Eu vreau să văd români talentați și să mă bucur de ceea ce știu ei să facă. Doar vă spun să fiți cu ochii pe noi, pentru că sezonul ăsta se anunță a fi ceva mai tare decât celelalte sezoane", a declarat Mihai Bobonete pentru Știrile PRO TV.

Dragoș Bucur: "Eu chiar cred că românii au talent"

"Mie mi se pare foarte frumos că există un tip de emisiune ca ăsta, pentru că eu chiar cred că românii au talent, și nu numai că avem un suflet mare, așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și foarte inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați", e de părere Dragoș Bucur, făcând această declarație tot în cadrul jurnalului de știri de la PRO TV.

Ce spun vechii jurați Andi Moisescu și Andra despre sezonul 12 "Românii au talent"

Andi Moisescu și Andra jurizează concurenții de la "Românii au talent" de 11 sezoane. Experiența lor va juca un rol important în noul sezon din 2022.

"Am văzut foarte multe. După 11 sezoane, ai zice că aproape ai văzut tot, ceea ce este, evident, fals. De fiecare dată o să apară ceva ce nu mi-a trecut prin cap", a declarat Andi Moisescu.

"Mi-am propus să nu mai aștept nimic. Doar să fiu surprinsă. Sunt cea mai fericită că am cele mai bune locuri, acolo, în față, la cel mai bun spectacol din România", spune Andra.

Sezonul anterior al emisiunii "Românii au talent" a fost câștigat de Ana-Maria Mărgean. Tânăra primise la audiții Golden Buzz de la Andra.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

De ce a fost PROTEVELION-ul lider de audiență; Urmărește momentele serii - VIDEO

PROTEVELION-ul a fost cel mai urmărit program de Revelion 2022. Maratonul oferit de PRO TV la trecerea dintre ani s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, înaintea Revelionului realizat de Dan Negru. Performanța a fost atinsă grație unui show presărat cu muzică și momente de umor savurate de public, dar și a unui premiu în bani considerabil.

Publicat

pe

Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022
Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022 │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Într-o seară cu o concurență acerbă, programul de Revelion 2022 oferit de PRO TV a fost lider de audiență. Ingredientele folosite pentru atingererea acestui succes cu PROTEVELION-ul au fost variate. Producătorii au invitat atât vedete din cadrul trustului, cât și din afara lui, melanjul de pop / rock / muzică populară / scenete umoristice fiind pe placul a peste un milion de români. Postul a oferit și un premiu consistent în bani pentru telespectatori - nu mai puțin de 10,000 de euro, detaliu observat și de Dan Negru, clasat pentru prima oară în 22 de ani pe poziția a doua în topul Revelioanelor de la TV.

Dan Negru: "Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori"

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului în toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept în ring la anul! (...)

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!", a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

O mare parte dintre momentele muzicale și umoristice din cadrul PROTEVELION-ului au devenit disponibile și în online. Le puteți urmări mai jos pe cele care au cumulat cele mai multe vizualizări.

Momente muzicale la PROTEVELION 2022:

VIDEO: Andra si Orchestra Fraților Advahov

VIDEO: Smiley - "Adeline" (cover Timpuri Noi)

VIDEO: Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trece vremea omului" / "Zdubii bateți tare" / "Videli Noch" / "Trenulețul"

VIDEO: Irina Rimes - "Hora din Moldova"

VIDEO: Horia Brenciu și Theo Rose au creat un moment magic

VIDEO: Mihai Mărgineanu Medley

VIDEO: Carla's Dreams - "Zi una mai săltăreață"

VIDEO: Emilia Dorobanțu și Muzica Reprezentativă a Armatei

Momente umoristice la PROTEVELION 2022

VIDEO: Horațiu Mălăele: "Căsătoria este principalul motiv al divorțului"

VIDEO: Mihaela Rădulescu și Carmen Tănase, într-o scenetă amuzantă

VIDEO: Anii ’80 sau prezentul? Emilia Popescu a arătat care sunt diferențele

VIDEO: Medeea Marinescu și Marius Manole, scenetă despre "cozonaci"

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Dan Negru aduce la Revelionul Starurilor 2022 zeci de vedete, jocul măștilor fiind surpriza show-ului de pe Antena 1 (VIDEO)

Pe 31 decembrie, Antena 1 scoate asul din mânecă și oferă publicului un nou Revelion cu Dan Negru. Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor se anunță a fi un show palpitant, cu vedete costumate și indicii inedite, care-i vor ajuta pe cei din platou să ghicească cine se ascunde sub măști. La show vor participa zeci de staruri, printre care Gheorghe Zamfir, Loredana, Monica Anghel, Maria Dragomiroiu și mulți alții.

Publicat

pe

Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022
Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022 │ FOTO: Antena 1

Dan Negru, zis și "Regele audiențelor", revine anul acesta cu un nou show pentru noaptea dintre ani. Pe 31 decembrie, de la ora 22:00, Antena 1 și Antena Play va difuza Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor, un program special de Anul Nou, care va presupune o adevărată desfășurare de forțe. În platou vor veni zeci de vedete, care vor urca pe scenă pentru a susține momente muzicale inedite, sau vor participa la jocul măștilor, un concept de show care va atrage, cu siguranță, multe comparații cu Masked Singer de la Pro TV.

Ce vedete participă la Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor

Antena 1 a dezvăluit o parte dintre vedetele care participă la Revelionul Starurilor 2022. Pe listă se regăsesc actori, vloggeri și cântăreți din sfera muzicii tradiționale românești, de petrecere, dar și pop.

Loredana, Maria Dragomiroiu, Vali Vijelie, Dorian Popa, Selly, Anca Ţurcaşiu, Monica Anghel, Alina Puşcaş, Maria Cârneci, Iuliana Beregoi, Cuza, Ana Baniciu, Alex Velea, Crina Matei, Cătălin Moroşanu, Giani Kiriţă și Claudiu Bleonţ sunt doar câteva dintre celebritățile invitate la Antena 1. Maestrul Gheorghe Zamfir a acceptat, de asemenea, invitația lui Dan Negru, având pregătit pentru Revelionul Starurilor un moment muzical inedit.

Începând cu miezul nopții, atmosfera va fi întreținută de Loradana și orchestra Agurida.

Dan Negru anunță jocul măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: "Măști de groază ascund vedete grozave"

Cu riscul de a fi acuzat că trustul concurent i-a fost sursă de inspirație, Dan Negru a pregătit pentru noaptea de Revelion un joc al măștilor. Pe scenă vor urca vedete costumate în personaje diverse, precum Omul Apocalipsei, Regele Maimuţelor, Maestrul Levitaţiei, Zeus, Gia din Madagascar sau celebra Păpuşă din serialul Squid Game. Cei din platou vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, fiind ghidați de indiciile oferite de Dan Negru.

VIDEO Promo: Jocul cu măști de la Revelionul Starurilor 2022

Aflat la cel de-al 22-lea an consecutiv de pregătit programe de Revelion, Dan Negru încurajează publicul să-și petreacă noaptea dintre ani alături de familie și prieteni. În ciuda cifrelor spectaculoase de audiență obținute mereu la final de an, Negru le transmite fanilor din online să nu se uite la TV, publicând și câteva meme-uri amuzante referitoare la Revelioanele sale de nerefuzat. Dacă psihologia inversă va funcționa, efectul va fi garantat.

Mesajul contradictoriu al lui Dan Negru: "Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii, și nu cu ecranele"

"Sunt virale "fac Revelionul cu Negru" !
Celor care le share-uiesc le spun că fac o mare greșeală dacă stau pe ecrane de Revelion. Oricâți ani ați avea! Bucurați-vă de familie, de prieteni, nu de ecrane!

Mai aveți atât de puține revelioane de petrecut împreună cu ai voștri și când o să vă dați seama de asta o să fie târziu !Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii și nu cu ecranele.

Am o veste proastă pentru tine : timpul zboară ! Am și una bună: tu ești pilotul...", scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending