Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Vocea României 2017: a șasea seară a audițiilor

Am ajuns la numărul șase dintr-o serie de audiții unde doar vocea contează. Pe 6 octombrie 2017 am putut să ascultăm o înșiruire de voci care au ajuns la inimile ascultătorilor.

Concurenți calificați în seria VI de audiții pe nevăzute

Vocea României 2017 a continuat în aceeași manieră ca până acum. Emisiunea de vineri a fost compusă din momente muzicale care au fost atât pe placul publicului, cât și al antrenorilor.

14 concurenți au interpretat piesele alese, din care 8 au reușit să convingă juriul, unul dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu, Ioana Cristodorescu, Teodora Rotaru, Oana Cenușe
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin, Bogdan Stănică, Robert Pița, Diana Brescan, Rareș Popa
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat, Dima Trofim, Paul Bătinaș, Laura Voinu, Ioana Barbă
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică, Andreea Dragu, Ramona Dimu, Cristian Goaie, Cosmin Vieriu 

Teodora Rotaru - a "crezut" și a mers mai departe

Craioveanca de 18 ani este pasionată de muzică de când era mai mică. A venit la vocea României încercând să îl facă pe Smiley să se întoarcă, concurenta nutrind o pasiune pentru artist. Teodora a încântat publicul cu piesa "Believer" a celor de la Imagine Dragons. Interpretarea sa i-a convins pe Adi, Tudor și Loredana.

"Ai fost extraordinară", i-a spus Tudor concurentei. A mai menționat și că o vede la el în echipă. Și Adrian i-a apreciat vocea, dar nu a uitat să laude și trupa Vocea României care a ajutat la crearea unui moment frumos. De asemenea, cântărețul a încercat să convingă concurenta zicându-i că el este antrenorul care se pricepe cel mai bine să lucreze cu energia de care Teodora a dat dovadă în timpul interpretării.

"Ne-ai arătat că la 18 ani poți să ne răstorni, să ne faci praf!" a avut de spus Loredana. Alegerea tinerei a fost, însă, Tudor Chirilă, motivând: "Cel mai mult, în seara asta, l-am simțit pe Tudor".

Alexia Ilie - voce dominată de melodie

Alexia are 16 ani și este prietena Teodorei, concurenta care a mers mai departe în show-ul Vocea României. Fata a interpretat "Raggamufin", hit-ul artistei Selah Sue. Alexia nu a reușit să întoarcă niciun scaun. Antrenorii i-au spus concurentei că melodia a dominat-o, iar vocea este în contrast cu imaginea sa. "Poți să îți duci visurile mai departe și fără întoarcerea noastră" i-a transmis Chirilă. Înainte de a părăsi scena, Alexia a mai primit un sfat; acela de a fi optimistă și de a veni anul următor cu o alegerea muzicală mai potrivită.

Alexandru Trăsnea - muzică și zbor

Alexandru are 28 de ani și, în prezent, este manager. A lucrat ca însoțitor de zbor. La primul său zbor și-a cunoscut soția alături de care are doi copii, o fetiță și un băiețel. Alexandru a adus pe scenă piesa "Sex On Fire" de la Kings Of Leon. Niciun antrenor nu a apăsat butonul. Loredana a fost surprinsă de aspectul concurentului, asemănându-l cu Clark Gable și sfătuindu-l să își încerce norocul și în domeniul cinematografiei. "Ai avut curaj să vii la Vocea României și te apreciez pentru asta", a avut de spus Smiley.

Doina Șerbul - prezență caldă și cuminte

Doina are 19 ani și este originară din Republica Moldova. Pasiunea sa pentru muzică este apreciată și susținută de părinți. Mai mult decât atât, Doina a ales să vină la audițiile pe nevăzute în detrimentul balului de absolvire a liceului. Pentru tânără, participarea la emisiune a cântărit mai mult. "Castle In The Snow" a fost piesa interpretată, dar nu i-a convins pe antrenori. "Ai avut momente extraordinare în cântec, dar a lipsit acea energie care să mă facă să mă întorc", a spus Loredana. Alegerea interpretării nu a fost convingătoare pentru Smiley, iar refrenul repetitiv nu a fost pe gustul lui Tudor.

Ramona Dimu - pasiune pentru muzică mai puternică decât frica vârstei

Ramona este trainer în securitate, la un aeroport. Are 38 de ani, iar acest lucru a reprezentat, cumva, o piedică în ceea ce privește muzica. Ramona și-a făcut curaj și a urcat pe scenă cântând "Wade In The Water". Cei care s-au întors au fost Adrian și Tudor. Pe Adrian, interpretarea Ramonei l-a transpus într-o perioadă foarte frumoasă din copilărie. Tot el a fost și alegerea concurentei.

Ioana Barbă - pasiunea contează mai mult decât talentul

Tânăra are 17 ani și este originară din Iași. Ioana a cântat "Holy Grail", iar interpretarea sa a fost pe placul a doi antrenori: Loredana și Smiley. "Îmi place personalitatea ta!" i-a spus Loredana. "Ai avut o interpretare corectă. Cred că ai un potențial extraordinar!" au fost vorbele lui Smiley, reușind să o convingă, astfel, pe Ioana să vină în echipa sa.

Liviu Dinu - stairway către Vocea României

Cu o pasiune pentru muzică care există dintotdeauna, Liviu a ales să cucerească antrenorii cu piesa Led Zeppelin, "Stairway To Heaven". Din păcate, tânărul nu a convins niciun antrenor, aceștia spunându-i că, deși a ales o melodie superbă, nu a știut ce să facă cu ea și a abordat toate stilurile posibile. Liviu a spus că se va pregăti mai bine și va veni și la anul.

Emilia Gheorghe - folclor pe ritmuri rock

Emilia este studentă la Conservator și moștenește talentul muzical de la părinții săi. Motivul participării la această emisiune a fost acela de a-și putea depăși emoțiile care apar când este pe scenă. Pentru acest lucru, Emilia a reinterpretat piesa "Constantine, Constantine". Emilia nu a întors niciun scaun, antrenorii așteptându-se la niște efecte cu vocea. Totuși, ei au apreciat curajul de a fi pe scenă.

Auzind că mama Emiliei este cântăreață, Loredana a invitat-o pe scenă să cânte împreună "Constantine, Constantine". Antrenorii au fost impresionați de interpretarea femeii, Smiley sfătuind-o să participe la următoarea ediție a emisiunii.

Rareș Popa - vocea "crudă" a unui viitor medic stomatolog

Originar din Pitești, Rareș are 22 ani și studiază medicina dentară în București. Pentru el, momentan, muzica este doar un hobby din cauză că nu poate îi poate asigura o stabilitate financiară. "Înhămat la ceva extrem de greu de controlat", așa cum însuși a spus, Rareș a cântat piesa "Beneath Your Beautiful". Interpretarea sa emoționată, adresată surorii care nu i-a putut fi alături, i-a impresionat pe Adi și Loredana. "Ești încă o voce crudă, dar ai un potențial enorm" a zis Adrian. Alegerea lui Rareș a fost, însă, Loredana.

Diana Brescan - concurenta cu "lumină în voce"

Tânăra de 21 de ani este din Republica Moldova și face canto de la 10 de ani. Pentru Diana este un vis că a ajuns la audițiile pe nevăzute de la Vocea României. Diana a interpretat "Video Games", melodia Lanei del Rey. Loredana a fost singura care s-a întors. "Ai o lumină în voce", au fost cuvintele cu care a fost primită Diana în echipă.

Cristian Goaie - talentul se moștenește

Cristian are 19 ani și este din Constanța. Este fratele lui Alex Florea, participant la Vocea României în sezonul 5. Susținut de acesta, Cristian a participat la emisiune cu melodia "Dancing On My Own" și a întors trei scaune: Adi, Loredana și Tudor. "Îți stă foarte bine în registru acut." i-a spus Adrian, iar Tudor a continuat: "Băi, ai cântat foarte frumos!", adăugând că miza deciziei ar trebui să vină din chimia pe care concurentul o are cu antrenorii. Se pare că această chimie a fost puternică între Cristian și Adi Despot.

Laura Marinkovic - vocea radio friendly din Viena

Cu o mamă româncă și un tată sârb, tânăra de 18 ani a ales să vină la Vocea României datorită moștenirii culturale din partea maternă. Laura locuiește în Viena și studiază acolo muzica la Conservator. Concurenta a ales piesa "Let It Go", dar nu a reușit să convingă niciun antrenor. "Ai cântat foarte frumos, să știi. Ai o voce radio friendly", i-a zis Smiley, iar Adrian: "Mi-ar fi plăcut ca la refren să îți arăți suplețea vocii".

Cosmin Vieriu - adrenalină și artă

Pe lângă dragostea pentru muzică, Cosmin este pasionat și de motociclete. "Să fii motociclist înseamnă să fii liber", s-a descris tânărul. Cosmin este inspector UNESCO și membru în două trupe de muzică underground. A venit la audiții cu piesa "Otherside", dorind să-l facă pe Adrian să apese butonul. Cosmin a reușit sa facă ce și-a propus, Adi fiind singurul antrenor care s-a întors.

Oana Cenușe - "esențele tari se țin în sticluțe mici"

Oana are 16 ani și este din Drobeta-Turnu Severin. Pentru ea, muzica este un prieten ce a ajutat-o în diferite momente din viață. Tânără a urcat pe scenă și a cântat "Stone Cold". Vocea ei imensă a făcut ca toți antrenorii să se întoarcă. "Doamne, ce ai putut să faci în seara asta! Ai o voce atât de mare!" i-a spus Smiley concurentei. "La cât de mică ești, ești toată o voce" a adăugat și Adrian, iar Chirilă a completat: "Eu cred că esențele tari se țin în sticluțe mici". Alegerea Oanei a fost să meargă în echipa lui Tudor.

Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

Votează concurentul preferat la Vocea României 2017 - EP6

Vezi rezultatele

Citește mai multe despre Adrian DespotLoredana GrozaSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii Media Music Awards 2017 - listă

Ediția din acest an Media Music Awards a avut loc pe 3 octombrie 2017, în centrul comercial ParkLake din București. Media Music...

Închide