Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: a șasea seară a audițiilor

Am ajuns la numărul șase dintr-o serie de audiții unde doar vocea contează. Pe 6 octombrie 2017 am putut să ascultăm o înșiruire de voci care au ajuns la inimile ascultătorilor.

Publicat

pe

Concurenți calificați în seria VI de audiții pe nevăzute

Vocea României 2017 a continuat în aceeași manieră ca până acum. Emisiunea de vineri a fost compusă din momente muzicale care au fost atât pe placul publicului, cât și al antrenorilor.

14 concurenți au interpretat piesele alese, din care 8 au reușit să convingă juriul, unul dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu, Ioana Cristodorescu, Teodora Rotaru, Oana Cenușe
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin, Bogdan Stănică, Robert Pița, Diana Brescan, Rareș Popa
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat, Dima Trofim, Paul Bătinaș, Laura Voinu, Ioana Barbă
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică, Andreea Dragu, Ramona Dimu, Cristian Goaie, Cosmin Vieriu 

Teodora Rotaru - a "crezut" și a mers mai departe

Craioveanca de 18 ani este pasionată de muzică de când era mai mică. A venit la vocea României încercând să îl facă pe Smiley să se întoarcă, concurenta nutrind o pasiune pentru artist. Teodora a încântat publicul cu piesa "Believer" a celor de la Imagine Dragons. Interpretarea sa i-a convins pe Adi, Tudor și Loredana.

"Ai fost extraordinară", i-a spus Tudor concurentei. A mai menționat și că o vede la el în echipă. Și Adrian i-a apreciat vocea, dar nu a uitat să laude și trupa Vocea României care a ajutat la crearea unui moment frumos. De asemenea, cântărețul a încercat să convingă concurenta zicându-i că el este antrenorul care se pricepe cel mai bine să lucreze cu energia de care Teodora a dat dovadă în timpul interpretării.

"Ne-ai arătat că la 18 ani poți să ne răstorni, să ne faci praf!" a avut de spus Loredana. Alegerea tinerei a fost, însă, Tudor Chirilă, motivând: "Cel mai mult, în seara asta, l-am simțit pe Tudor".

Alexia Ilie - voce dominată de melodie

Alexia are 16 ani și este prietena Teodorei, concurenta care a mers mai departe în show-ul Vocea României. Fata a interpretat "Raggamufin", hit-ul artistei Selah Sue. Alexia nu a reușit să întoarcă niciun scaun. Antrenorii i-au spus concurentei că melodia a dominat-o, iar vocea este în contrast cu imaginea sa. "Poți să îți duci visurile mai departe și fără întoarcerea noastră" i-a transmis Chirilă. Înainte de a părăsi scena, Alexia a mai primit un sfat; acela de a fi optimistă și de a veni anul următor cu o alegerea muzicală mai potrivită.

Alexandru Trăsnea - muzică și zbor

Alexandru are 28 de ani și, în prezent, este manager. A lucrat ca însoțitor de zbor. La primul său zbor și-a cunoscut soția alături de care are doi copii, o fetiță și un băiețel. Alexandru a adus pe scenă piesa "Sex On Fire" de la Kings Of Leon. Niciun antrenor nu a apăsat butonul. Loredana a fost surprinsă de aspectul concurentului, asemănându-l cu Clark Gable și sfătuindu-l să își încerce norocul și în domeniul cinematografiei. "Ai avut curaj să vii la Vocea României și te apreciez pentru asta", a avut de spus Smiley.

Doina Șerbul - prezență caldă și cuminte

Doina are 19 ani și este originară din Republica Moldova. Pasiunea sa pentru muzică este apreciată și susținută de părinți. Mai mult decât atât, Doina a ales să vină la audițiile pe nevăzute în detrimentul balului de absolvire a liceului. Pentru tânără, participarea la emisiune a cântărit mai mult. "Castle In The Snow" a fost piesa interpretată, dar nu i-a convins pe antrenori. "Ai avut momente extraordinare în cântec, dar a lipsit acea energie care să mă facă să mă întorc", a spus Loredana. Alegerea interpretării nu a fost convingătoare pentru Smiley, iar refrenul repetitiv nu a fost pe gustul lui Tudor.

Ramona Dimu - pasiune pentru muzică mai puternică decât frica vârstei

Ramona este trainer în securitate, la un aeroport. Are 38 de ani, iar acest lucru a reprezentat, cumva, o piedică în ceea ce privește muzica. Ramona și-a făcut curaj și a urcat pe scenă cântând "Wade In The Water". Cei care s-au întors au fost Adrian și Tudor. Pe Adrian, interpretarea Ramonei l-a transpus într-o perioadă foarte frumoasă din copilărie. Tot el a fost și alegerea concurentei.

Ioana Barbă - pasiunea contează mai mult decât talentul

Tânăra are 17 ani și este originară din Iași. Ioana a cântat "Holy Grail", iar interpretarea sa a fost pe placul a doi antrenori: Loredana și Smiley. "Îmi place personalitatea ta!" i-a spus Loredana. "Ai avut o interpretare corectă. Cred că ai un potențial extraordinar!" au fost vorbele lui Smiley, reușind să o convingă, astfel, pe Ioana să vină în echipa sa.

Liviu Dinu - stairway către Vocea României

Cu o pasiune pentru muzică care există dintotdeauna, Liviu a ales să cucerească antrenorii cu piesa Led Zeppelin, "Stairway To Heaven". Din păcate, tânărul nu a convins niciun antrenor, aceștia spunându-i că, deși a ales o melodie superbă, nu a știut ce să facă cu ea și a abordat toate stilurile posibile. Liviu a spus că se va pregăti mai bine și va veni și la anul.

Emilia Gheorghe - folclor pe ritmuri rock

Emilia este studentă la Conservator și moștenește talentul muzical de la părinții săi. Motivul participării la această emisiune a fost acela de a-și putea depăși emoțiile care apar când este pe scenă. Pentru acest lucru, Emilia a reinterpretat piesa "Constantine, Constantine". Emilia nu a întors niciun scaun, antrenorii așteptându-se la niște efecte cu vocea. Totuși, ei au apreciat curajul de a fi pe scenă.

Auzind că mama Emiliei este cântăreață, Loredana a invitat-o pe scenă să cânte împreună "Constantine, Constantine". Antrenorii au fost impresionați de interpretarea femeii, Smiley sfătuind-o să participe la următoarea ediție a emisiunii.

Rareș Popa - vocea "crudă" a unui viitor medic stomatolog

Originar din Pitești, Rareș are 22 ani și studiază medicina dentară în București. Pentru el, momentan, muzica este doar un hobby din cauză că nu poate îi poate asigura o stabilitate financiară. "Înhămat la ceva extrem de greu de controlat", așa cum însuși a spus, Rareș a cântat piesa "Beneath Your Beautiful". Interpretarea sa emoționată, adresată surorii care nu i-a putut fi alături, i-a impresionat pe Adi și Loredana. "Ești încă o voce crudă, dar ai un potențial enorm" a zis Adrian. Alegerea lui Rareș a fost, însă, Loredana.

Diana Brescan - concurenta cu "lumină în voce"

Tânăra de 21 de ani este din Republica Moldova și face canto de la 10 de ani. Pentru Diana este un vis că a ajuns la audițiile pe nevăzute de la Vocea României. Diana a interpretat "Video Games", melodia Lanei del Rey. Loredana a fost singura care s-a întors. "Ai o lumină în voce", au fost cuvintele cu care a fost primită Diana în echipă.

Cristian Goaie - talentul se moștenește

Cristian are 19 ani și este din Constanța. Este fratele lui Alex Florea, participant la Vocea României în sezonul 5. Susținut de acesta, Cristian a participat la emisiune cu melodia "Dancing On My Own" și a întors trei scaune: Adi, Loredana și Tudor. "Îți stă foarte bine în registru acut." i-a spus Adrian, iar Tudor a continuat: "Băi, ai cântat foarte frumos!", adăugând că miza deciziei ar trebui să vină din chimia pe care concurentul o are cu antrenorii. Se pare că această chimie a fost puternică între Cristian și Adi Despot.

Laura Marinkovic - vocea radio friendly din Viena

Cu o mamă româncă și un tată sârb, tânăra de 18 ani a ales să vină la Vocea României datorită moștenirii culturale din partea maternă. Laura locuiește în Viena și studiază acolo muzica la Conservator. Concurenta a ales piesa "Let It Go", dar nu a reușit să convingă niciun antrenor. "Ai cântat foarte frumos, să știi. Ai o voce radio friendly", i-a zis Smiley, iar Adrian: "Mi-ar fi plăcut ca la refren să îți arăți suplețea vocii".

Cosmin Vieriu - adrenalină și artă

Pe lângă dragostea pentru muzică, Cosmin este pasionat și de motociclete. "Să fii motociclist înseamnă să fii liber", s-a descris tânărul. Cosmin este inspector UNESCO și membru în două trupe de muzică underground. A venit la audiții cu piesa "Otherside", dorind să-l facă pe Adrian să apese butonul. Cosmin a reușit sa facă ce și-a propus, Adi fiind singurul antrenor care s-a întors.

Oana Cenușe - "esențele tari se țin în sticluțe mici"

Oana are 16 ani și este din Drobeta-Turnu Severin. Pentru ea, muzica este un prieten ce a ajutat-o în diferite momente din viață. Tânără a urcat pe scenă și a cântat "Stone Cold". Vocea ei imensă a făcut ca toți antrenorii să se întoarcă. "Doamne, ce ai putut să faci în seara asta! Ai o voce atât de mare!" i-a spus Smiley concurentei. "La cât de mică ești, ești toată o voce" a adăugat și Adrian, iar Chirilă a completat: "Eu cred că esențele tari se țin în sticluțe mici". Alegerea Oanei a fost să meargă în echipa lui Tudor.

Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

[poll id="42"]

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

În februarie, "Românii au talent" revine la PRO TV; Când începe sezonul 12 și ce declară noii jurați

2022 aduce la PRO TV sezonul 12 al emisiunii "Românii au talent". Longevivul show de talente revine pe micile ecrane în februarie, cu doi jurați noi: Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Publicat

pe

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent”
Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați de la ”Românii au talent” │ FOTO: Colaj capturi YouTube

"Românii au talent", unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune, revine în 2022 la PRO TV cu cel de-al 12-lea sezon. Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Aflați în juriu încă de la primul sezon, Andi și Andra îi vor avea alături pe nou veniții Bobo și Bucur.

Când începe sezonul 12 "Românii au talent"

Noul sezon "Românii au talent" va fi difuzat la PRO TV începând de vineri, 4 februarie. Alături de cei patru jurați se vor afla, în culise, cei doi prezentatori nelipsiți ai show-ului: Smiley și Pavel Bartoș.

Ce declară noii jurați de la "Românii au talent" / Sezonul 12

Mihai Bobonete consideră că statutul de jurat este doar o formalitate, ce nu-l va împiedica să se distreze și să se bucure de momentele concurenților, în vreme ce Dragoș Bucur e convins că participanții vor da dovadă de talent și creativitate.

Bobonete: "Mă aștept să mă distrez foarte tare"

"Eu plec cu maximă pozitivitate, adică mă aștept să mă distrez foarte tare. Eu asta cu rolul de jurat nu o iau atât de tare în serios. Eu vreau să văd români talentați și să mă bucur de ceea ce știu ei să facă. Doar vă spun să fiți cu ochii pe noi, pentru că sezonul ăsta se anunță a fi ceva mai tare decât celelalte sezoane", a declarat Mihai Bobonete pentru Știrile PRO TV.

Dragoș Bucur: "Eu chiar cred că românii au talent"

"Mie mi se pare foarte frumos că există un tip de emisiune ca ăsta, pentru că eu chiar cred că românii au talent, și nu numai că avem un suflet mare, așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și foarte inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați", e de părere Dragoș Bucur, făcând această declarație tot în cadrul jurnalului de știri de la PRO TV.

Ce spun vechii jurați Andi Moisescu și Andra despre sezonul 12 "Românii au talent"

Andi Moisescu și Andra jurizează concurenții de la "Românii au talent" de 11 sezoane. Experiența lor va juca un rol important în noul sezon din 2022.

"Am văzut foarte multe. După 11 sezoane, ai zice că aproape ai văzut tot, ceea ce este, evident, fals. De fiecare dată o să apară ceva ce nu mi-a trecut prin cap", a declarat Andi Moisescu.

"Mi-am propus să nu mai aștept nimic. Doar să fiu surprinsă. Sunt cea mai fericită că am cele mai bune locuri, acolo, în față, la cel mai bun spectacol din România", spune Andra.

Sezonul anterior al emisiunii "Românii au talent" a fost câștigat de Ana-Maria Mărgean. Tânăra primise la audiții Golden Buzz de la Andra.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

De ce a fost PROTEVELION-ul lider de audiență; Urmărește momentele serii - VIDEO

PROTEVELION-ul a fost cel mai urmărit program de Revelion 2022. Maratonul oferit de PRO TV la trecerea dintre ani s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor românilor, înaintea Revelionului realizat de Dan Negru. Performanța a fost atinsă grație unui show presărat cu muzică și momente de umor savurate de public, dar și a unui premiu în bani considerabil.

Publicat

pe

Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022
Irina Rimes, Horațiu Mălăele, Andra, Marius Manole, Zdob și Zdub la PROTEVELION 2022 │ FOTO: Colaj capturi YouTube

Într-o seară cu o concurență acerbă, programul de Revelion 2022 oferit de PRO TV a fost lider de audiență. Ingredientele folosite pentru atingererea acestui succes cu PROTEVELION-ul au fost variate. Producătorii au invitat atât vedete din cadrul trustului, cât și din afara lui, melanjul de pop / rock / muzică populară / scenete umoristice fiind pe placul a peste un milion de români. Postul a oferit și un premiu consistent în bani pentru telespectatori - nu mai puțin de 10,000 de euro, detaliu observat și de Dan Negru, clasat pentru prima oară în 22 de ani pe poziția a doua în topul Revelioanelor de la TV.

Dan Negru: "Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori"

"Am văzut ieri breaking-news-uri şi zeci de ştiri in care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului în toată ţara, pe publicul naţional, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept în ring la anul! (...)

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV, după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!", a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

O mare parte dintre momentele muzicale și umoristice din cadrul PROTEVELION-ului au devenit disponibile și în online. Le puteți urmări mai jos pe cele care au cumulat cele mai multe vizualizări.

Momente muzicale la PROTEVELION 2022:

VIDEO: Andra si Orchestra Fraților Advahov

VIDEO: Smiley - "Adeline" (cover Timpuri Noi)

VIDEO: Zdob și Zdub & Frații Advahov - "Trece vremea omului" / "Zdubii bateți tare" / "Videli Noch" / "Trenulețul"

VIDEO: Irina Rimes - "Hora din Moldova"

VIDEO: Horia Brenciu și Theo Rose au creat un moment magic

VIDEO: Mihai Mărgineanu Medley

VIDEO: Carla's Dreams - "Zi una mai săltăreață"

VIDEO: Emilia Dorobanțu și Muzica Reprezentativă a Armatei

Momente umoristice la PROTEVELION 2022

VIDEO: Horațiu Mălăele: "Căsătoria este principalul motiv al divorțului"

VIDEO: Mihaela Rădulescu și Carmen Tănase, într-o scenetă amuzantă

VIDEO: Anii ’80 sau prezentul? Emilia Popescu a arătat care sunt diferențele

VIDEO: Medeea Marinescu și Marius Manole, scenetă despre "cozonaci"

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Dan Negru aduce la Revelionul Starurilor 2022 zeci de vedete, jocul măștilor fiind surpriza show-ului de pe Antena 1 (VIDEO)

Pe 31 decembrie, Antena 1 scoate asul din mânecă și oferă publicului un nou Revelion cu Dan Negru. Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor se anunță a fi un show palpitant, cu vedete costumate și indicii inedite, care-i vor ajuta pe cei din platou să ghicească cine se ascunde sub măști. La show vor participa zeci de staruri, printre care Gheorghe Zamfir, Loredana, Monica Anghel, Maria Dragomiroiu și mulți alții.

Publicat

pe

Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022
Dan Negru și Gheorghe Zamfir la Revelionul Starurilor 2022 │ FOTO: Antena 1

Dan Negru, zis și "Regele audiențelor", revine anul acesta cu un nou show pentru noaptea dintre ani. Pe 31 decembrie, de la ora 22:00, Antena 1 și Antena Play va difuza Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor, un program special de Anul Nou, care va presupune o adevărată desfășurare de forțe. În platou vor veni zeci de vedete, care vor urca pe scenă pentru a susține momente muzicale inedite, sau vor participa la jocul măștilor, un concept de show care va atrage, cu siguranță, multe comparații cu Masked Singer de la Pro TV.

Ce vedete participă la Revelionul Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor

Antena 1 a dezvăluit o parte dintre vedetele care participă la Revelionul Starurilor 2022. Pe listă se regăsesc actori, vloggeri și cântăreți din sfera muzicii tradiționale românești, de petrecere, dar și pop.

Loredana, Maria Dragomiroiu, Vali Vijelie, Dorian Popa, Selly, Anca Ţurcaşiu, Monica Anghel, Alina Puşcaş, Maria Cârneci, Iuliana Beregoi, Cuza, Ana Baniciu, Alex Velea, Crina Matei, Cătălin Moroşanu, Giani Kiriţă și Claudiu Bleonţ sunt doar câteva dintre celebritățile invitate la Antena 1. Maestrul Gheorghe Zamfir a acceptat, de asemenea, invitația lui Dan Negru, având pregătit pentru Revelionul Starurilor un moment muzical inedit.

Începând cu miezul nopții, atmosfera va fi întreținută de Loradana și orchestra Agurida.

Dan Negru anunță jocul măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: "Măști de groază ascund vedete grozave"

Cu riscul de a fi acuzat că trustul concurent i-a fost sursă de inspirație, Dan Negru a pregătit pentru noaptea de Revelion un joc al măștilor. Pe scenă vor urca vedete costumate în personaje diverse, precum Omul Apocalipsei, Regele Maimuţelor, Maestrul Levitaţiei, Zeus, Gia din Madagascar sau celebra Păpuşă din serialul Squid Game. Cei din platou vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, fiind ghidați de indiciile oferite de Dan Negru.

VIDEO Promo: Jocul cu măști de la Revelionul Starurilor 2022

Aflat la cel de-al 22-lea an consecutiv de pregătit programe de Revelion, Dan Negru încurajează publicul să-și petreacă noaptea dintre ani alături de familie și prieteni. În ciuda cifrelor spectaculoase de audiență obținute mereu la final de an, Negru le transmite fanilor din online să nu se uite la TV, publicând și câteva meme-uri amuzante referitoare la Revelioanele sale de nerefuzat. Dacă psihologia inversă va funcționa, efectul va fi garantat.

Mesajul contradictoriu al lui Dan Negru: "Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii, și nu cu ecranele"

"Sunt virale "fac Revelionul cu Negru" !
Celor care le share-uiesc le spun că fac o mare greșeală dacă stau pe ecrane de Revelion. Oricâți ani ați avea! Bucurați-vă de familie, de prieteni, nu de ecrane!

Mai aveți atât de puține revelioane de petrecut împreună cu ai voștri și când o să vă dați seama de asta o să fie târziu !Nu vă uitați la televizor de Revelion ! Nu stați în online de Revelion ! Stați cu oamenii și nu cu ecranele.

Am o veste proastă pentru tine : timpul zboară ! Am și una bună: tu ești pilotul...", scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending