Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2017: a șasea seară a audițiilor

Am ajuns la numărul șase dintr-o serie de audiții unde doar vocea contează. Pe 6 octombrie 2017 am putut să ascultăm o înșiruire de voci care au ajuns la inimile ascultătorilor.

Publicat

pe

Concurenți calificați în seria VI de audiții pe nevăzute

Vocea României 2017 a continuat în aceeași manieră ca până acum. Emisiunea de vineri a fost compusă din momente muzicale care au fost atât pe placul publicului, cât și al antrenorilor.

14 concurenți au interpretat piesele alese, din care 8 au reușit să convingă juriul, unul dintre ei făcând ca toate cele patru scaune să se întoarcă. Vă oferim câte un rezumat pentru fiecare moment de la audiții, iar la sfârșitul articolului te invităm să votezi concurentul (calificat) preferat.

Cele patru echipe de la Vocea României arată astfel:

  • Echipa Tudor: Stefan Știucă, Axenia Șova, Răzvan Encuna, Daria Grigoraș, Meriam Jane Ndubuisi, Amedeo Chiriac, Lidia Isac, Bianca Oneț, Maria Rădeanu, Ioana Cristodorescu, Teodora Rotaru, Oana Cenușe
  • Echipa Loredana: Neonela Duplei, Zsuzsana Cerveni, Jeannette Curta, Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Mihail Tirică, Andrei Barz, Rufus Martin, Bogdan Stănică, Robert Pița, Diana Brescan, Rareș Popa
  • Echipa Smiley: Ana Munteanu, Ioana Vișinescu, Tudor Bilețchi, Octavian Casian, Marius-Alexandru Stoica, Olga Roman, Anne-Maria Ionescu, Amir Arafat, Dima Trofim, Paul Bătinaș, Laura Voinu, Ioana Barbă
  • Echipa Despot: Catarina Sandu, Manó Ráduly Botond, Alexandru Arnăutu, Mihaiu Laurențiu, Răzvan Mărcuci, Andrada Crețu, Horațiu Haiduc, Oana Mirică, Andreea Dragu, Ramona Dimu, Cristian Goaie, Cosmin Vieriu 

Teodora Rotaru - a "crezut" și a mers mai departe

Craioveanca de 18 ani este pasionată de muzică de când era mai mică. A venit la vocea României încercând să îl facă pe Smiley să se întoarcă, concurenta nutrind o pasiune pentru artist. Teodora a încântat publicul cu piesa "Believer" a celor de la Imagine Dragons. Interpretarea sa i-a convins pe Adi, Tudor și Loredana.

"Ai fost extraordinară", i-a spus Tudor concurentei. A mai menționat și că o vede la el în echipă. Și Adrian i-a apreciat vocea, dar nu a uitat să laude și trupa Vocea României care a ajutat la crearea unui moment frumos. De asemenea, cântărețul a încercat să convingă concurenta zicându-i că el este antrenorul care se pricepe cel mai bine să lucreze cu energia de care Teodora a dat dovadă în timpul interpretării.

"Ne-ai arătat că la 18 ani poți să ne răstorni, să ne faci praf!" a avut de spus Loredana. Alegerea tinerei a fost, însă, Tudor Chirilă, motivând: "Cel mai mult, în seara asta, l-am simțit pe Tudor".

Alexia Ilie - voce dominată de melodie

Alexia are 16 ani și este prietena Teodorei, concurenta care a mers mai departe în show-ul Vocea României. Fata a interpretat "Raggamufin", hit-ul artistei Selah Sue. Alexia nu a reușit să întoarcă niciun scaun. Antrenorii i-au spus concurentei că melodia a dominat-o, iar vocea este în contrast cu imaginea sa. "Poți să îți duci visurile mai departe și fără întoarcerea noastră" i-a transmis Chirilă. Înainte de a părăsi scena, Alexia a mai primit un sfat; acela de a fi optimistă și de a veni anul următor cu o alegerea muzicală mai potrivită.

Alexandru Trăsnea - muzică și zbor

Alexandru are 28 de ani și, în prezent, este manager. A lucrat ca însoțitor de zbor. La primul său zbor și-a cunoscut soția alături de care are doi copii, o fetiță și un băiețel. Alexandru a adus pe scenă piesa "Sex On Fire" de la Kings Of Leon. Niciun antrenor nu a apăsat butonul. Loredana a fost surprinsă de aspectul concurentului, asemănându-l cu Clark Gable și sfătuindu-l să își încerce norocul și în domeniul cinematografiei. "Ai avut curaj să vii la Vocea României și te apreciez pentru asta", a avut de spus Smiley.

Doina Șerbul - prezență caldă și cuminte

Doina are 19 ani și este originară din Republica Moldova. Pasiunea sa pentru muzică este apreciată și susținută de părinți. Mai mult decât atât, Doina a ales să vină la audițiile pe nevăzute în detrimentul balului de absolvire a liceului. Pentru tânără, participarea la emisiune a cântărit mai mult. "Castle In The Snow" a fost piesa interpretată, dar nu i-a convins pe antrenori. "Ai avut momente extraordinare în cântec, dar a lipsit acea energie care să mă facă să mă întorc", a spus Loredana. Alegerea interpretării nu a fost convingătoare pentru Smiley, iar refrenul repetitiv nu a fost pe gustul lui Tudor.

Ramona Dimu - pasiune pentru muzică mai puternică decât frica vârstei

Ramona este trainer în securitate, la un aeroport. Are 38 de ani, iar acest lucru a reprezentat, cumva, o piedică în ceea ce privește muzica. Ramona și-a făcut curaj și a urcat pe scenă cântând "Wade In The Water". Cei care s-au întors au fost Adrian și Tudor. Pe Adrian, interpretarea Ramonei l-a transpus într-o perioadă foarte frumoasă din copilărie. Tot el a fost și alegerea concurentei.

Ioana Barbă - pasiunea contează mai mult decât talentul

Tânăra are 17 ani și este originară din Iași. Ioana a cântat "Holy Grail", iar interpretarea sa a fost pe placul a doi antrenori: Loredana și Smiley. "Îmi place personalitatea ta!" i-a spus Loredana. "Ai avut o interpretare corectă. Cred că ai un potențial extraordinar!" au fost vorbele lui Smiley, reușind să o convingă, astfel, pe Ioana să vină în echipa sa.

Liviu Dinu - stairway către Vocea României

Cu o pasiune pentru muzică care există dintotdeauna, Liviu a ales să cucerească antrenorii cu piesa Led Zeppelin, "Stairway To Heaven". Din păcate, tânărul nu a convins niciun antrenor, aceștia spunându-i că, deși a ales o melodie superbă, nu a știut ce să facă cu ea și a abordat toate stilurile posibile. Liviu a spus că se va pregăti mai bine și va veni și la anul.

Emilia Gheorghe - folclor pe ritmuri rock

Emilia este studentă la Conservator și moștenește talentul muzical de la părinții săi. Motivul participării la această emisiune a fost acela de a-și putea depăși emoțiile care apar când este pe scenă. Pentru acest lucru, Emilia a reinterpretat piesa "Constantine, Constantine". Emilia nu a întors niciun scaun, antrenorii așteptându-se la niște efecte cu vocea. Totuși, ei au apreciat curajul de a fi pe scenă.

Auzind că mama Emiliei este cântăreață, Loredana a invitat-o pe scenă să cânte împreună "Constantine, Constantine". Antrenorii au fost impresionați de interpretarea femeii, Smiley sfătuind-o să participe la următoarea ediție a emisiunii.

Rareș Popa - vocea "crudă" a unui viitor medic stomatolog

Originar din Pitești, Rareș are 22 ani și studiază medicina dentară în București. Pentru el, momentan, muzica este doar un hobby din cauză că nu poate îi poate asigura o stabilitate financiară. "Înhămat la ceva extrem de greu de controlat", așa cum însuși a spus, Rareș a cântat piesa "Beneath Your Beautiful". Interpretarea sa emoționată, adresată surorii care nu i-a putut fi alături, i-a impresionat pe Adi și Loredana. "Ești încă o voce crudă, dar ai un potențial enorm" a zis Adrian. Alegerea lui Rareș a fost, însă, Loredana.

Diana Brescan - concurenta cu "lumină în voce"

Tânăra de 21 de ani este din Republica Moldova și face canto de la 10 de ani. Pentru Diana este un vis că a ajuns la audițiile pe nevăzute de la Vocea României. Diana a interpretat "Video Games", melodia Lanei del Rey. Loredana a fost singura care s-a întors. "Ai o lumină în voce", au fost cuvintele cu care a fost primită Diana în echipă.

Cristian Goaie - talentul se moștenește

Cristian are 19 ani și este din Constanța. Este fratele lui Alex Florea, participant la Vocea României în sezonul 5. Susținut de acesta, Cristian a participat la emisiune cu melodia "Dancing On My Own" și a întors trei scaune: Adi, Loredana și Tudor. "Îți stă foarte bine în registru acut." i-a spus Adrian, iar Tudor a continuat: "Băi, ai cântat foarte frumos!", adăugând că miza deciziei ar trebui să vină din chimia pe care concurentul o are cu antrenorii. Se pare că această chimie a fost puternică între Cristian și Adi Despot.

Laura Marinkovic - vocea radio friendly din Viena

Cu o mamă româncă și un tată sârb, tânăra de 18 ani a ales să vină la Vocea României datorită moștenirii culturale din partea maternă. Laura locuiește în Viena și studiază acolo muzica la Conservator. Concurenta a ales piesa "Let It Go", dar nu a reușit să convingă niciun antrenor. "Ai cântat foarte frumos, să știi. Ai o voce radio friendly", i-a zis Smiley, iar Adrian: "Mi-ar fi plăcut ca la refren să îți arăți suplețea vocii".

Cosmin Vieriu - adrenalină și artă

Pe lângă dragostea pentru muzică, Cosmin este pasionat și de motociclete. "Să fii motociclist înseamnă să fii liber", s-a descris tânărul. Cosmin este inspector UNESCO și membru în două trupe de muzică underground. A venit la audiții cu piesa "Otherside", dorind să-l facă pe Adrian să apese butonul. Cosmin a reușit sa facă ce și-a propus, Adi fiind singurul antrenor care s-a întors.

Oana Cenușe - "esențele tari se țin în sticluțe mici"

Oana are 16 ani și este din Drobeta-Turnu Severin. Pentru ea, muzica este un prieten ce a ajutat-o în diferite momente din viață. Tânără a urcat pe scenă și a cântat "Stone Cold". Vocea ei imensă a făcut ca toți antrenorii să se întoarcă. "Doamne, ce ai putut să faci în seara asta! Ai o voce atât de mare!" i-a spus Smiley concurentei. "La cât de mică ești, ești toată o voce" a adăugat și Adrian, iar Chirilă a completat: "Eu cred că esențele tari se țin în sticluțe mici". Alegerea Oanei a fost să meargă în echipa lui Tudor.

Te invităm să votezi concurentul preferat dintre cei acceptați în concurs în acest episod. Poți selecta maxim trei nume.

[poll id="42"]

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Tudor Chirilă este musafir în "Sufrageria Irinei", un concept muzical pe care Irina Rimes îl aduce la Sala Palatului

Pe 13 martie, Irina Rimes va susține un concert de neratat, unde fanii săi, și nu numai, sunt invitați să asculte cele mai apreciate piese din repertoriul său. "Sufrageria Irinei" se va bucura și de prezența unor invitați speciali, cum este Tudor Chirilă.

Publicat

pe

Tudor Chirilă și Irina Rimes
Tudor Chirilă și Irina Rimes │ FOTO: capturi YouTube

Mai sunt doar câteva zile până la "Sufrageria Irinei", concertul pe care artista îl va susține la Sala Palatului din București. Irina a păstrat legătura cu fanii săi legat de acest eveniment, cel mai recent demers în acest sens fiind un clip video în care oferea indicii despre un invitat special.

"E înalt. Are ** ani și poartă tricou alb. Suntem în beef (n.r. ciondăneală) constant. Îi plac femeile în tricou alb și n-are chef mereu."

Prin această "ghicitoare", Irina Rimes a făcut trimitere la câteva piese din repertoriul lui Chirilă / Vama Veche - "18 ani", "Fata în boxeri și tricoul alb" și "Nu am chef azi". Fanii și-au dat imediat seama despre ce artist este vorba și au înștiințat-o pe Irina în comentarii.

După câteva ore, cântăreața a confirmat prezența lui Tudor Chirilă în concertul de la Sala Palatului cu un clip din culisele evenimentului, de la repetiții.

Mai mult, începând cu 28 martie, Irina Rimes va transforma România în scena și locul ei de joacă. Muzica emoționantă, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi prezente în fiecare colț, deoarece artista va pleca într-un turneu oficial "Sufrageria Irinei".

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum "Neiubita ta", "Flori de mai", "Changer", "Gelos", dar și colaborarea cu Theo Rose pentru "Stinge Luminile", extrasă de pe soundtrack-ul filmului "Miami Bici 2".

Citește în continuare

Trending