Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Trent Reznor şi Atticus Ross reinterpretează melodia centrală din filmul horror "Halloween" - AUDIO

La fel cum Marilyn Manson şi-a refăcut cariera cu ajutorul compozitorului Tyler Bates, Trent Reznor îl are de partea sa pe Atticus Ross. Duo-ul a realizat coloane sonore excelente, precum cea pentru filmul "Gone Girl" sau noul documentar despre războiul din Vietnam. Acum artiştii au reinterpretat celebra melodie centrală din filmul horror "Halloween".
Trent Reznor Atticus Ross Halloween Theme

Trent Reznor Atticus Ross Halloween Theme (foto: Trent Reznor)

Este vorba despre creaţia lui John Carpenter din 1978, care a primit multiple reinterpretări în ultimii ani. În purul stil Nine Inch Nails, Trent Reznor porneşte piesa cu un sample atmosferic şi adaugă extra distorsionare şi sintetizatorul lent şi profund tipic creaţiilor sale. Este o piesă apăsătoare, claustrofobică, prinzând ascultătorul de gâtlej cu fiecare notă înecată în distors.

Sintetizatoarele cresc până la paroxism, invadând creierul cu teroare şi invocând scene din celebrul film de groază. Trent îşi aduce aminte şi acum de momentul când a văzut pentru prima oară "Halloween". Artistul a declarat următoarele pentru Rolling Stone:

Îmi amintesc perfect când eu şi prietenii mei ne-am păcălit părinţii să ne lase să vedem "Halloween", atunci când a apărut în 1978. Aveam 13 ani pe atunci şi am părăsit teatrul schimbaţi pe vecie. Eram speriaţi şi traumatizaţi, iar acea peliculă ne-a speriat rău de tot.

Melodia centrală ne-a rămas în cap. John Carpenter, e vina ta că am devenit ce sunt acum.

Evident se pregăteşte şi un nou film reboot pentru clasicul horror, care are loc într-un univers alternativ, în care evenimentele de după "Halloween II" nu s-au mai petrecut. John Carpenter se va ocupa din nou de muzică, iar un album compilaţie al temelor sale muzicale va fi lansat pe 20 octombrie. Nine Inch Nails continuă lucrul la întregirea trilogiei sale de EP-uri, după lansarea celui de-al doilea în vară.

L-am văzut pe Trent apărând în serialul Twin Peaks în această vară, cântând piesa "She's Gone Away".

Citește mai multe despre Nine Inch NailsTrent Reznor
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2017: ultima seară a audițiilor pe nevăzute

Seria audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2017 a ajuns la final. Află cine sunt concurenții ale căror interpretări...

Închide