Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Urmăreşte trailer-ul noului album Sam Smith, "The Thrill Of It All" - VIDEO

Sam Smith invită publicul în studioul de înregistrări, publicând trailer-ul noului album "The Thrill Of It All". Cel de-al doilea disc al artistului britanic va fi lansat la începutul lunii noiembrie.

Publicat

pe

Sam Smith
Sam Smith

După single-ul "Too Good At Goodbyes", o piesă ce a urcat pe prima poziție în topurile iTunes din Marea Britanie și Statele Unite, Sam Smith continuă promovarea celui de-al doilea album de studio lansând un trailer al discului “The Thrill of It All”. Publicul are, astfel, ocazia să-l vadă pe artist la lucru, în studioul de înregistrări, pe fundal rulând diverse fragmente din noile sale piese.

Povestind despre procesul creativ din spatele acestui disc, Sam Smith a mărturisit că s-a bucurat să lucreze din nou cu Jimmy Napes, cu care mai colaborase înainte pentru piesele "Stay With Me" și "Writing's on the Wall" (soundtrack-ul Bond premiat cu Oscar).

”În timp ce compuneam pentru album, a fost important să simt că mi-e frică și că sunt pus în fața unei noi provocări.”

Albumul “The Thrill of It All” va fi lansat pe 3 noiembrie, până atunci putând fi precomandat de pe iTunes, Spotify, Apple Music, Google Play și Amazon.

Tracklist "The Thrill of It All":

 1. "Too Good At Goodbyes"
 2. "Say It First"
 3. "One Last Song"
 4. "Midnight Train"
 5. "Burning"
 6. "Him"
 7. "Baby, You Make Me Crazy"
 8. "No Peace" (feat. YEBBA)
 9. "Palace"
 10. "Pray"

U.S. Deluxe Edition bonus tracks:

 1. "Nothing Left For You"
 2. "The Thrill Of It All"
 3. "Scars"
 4. "One Day At A Time"

TRAILER ALBUM: Sam Smith - "The Thrill Of It All"

Cu primul său album, ”In The Lonely Hour”, Sam Smith a scris istorie: materialul a stabilit un nou record, staționând 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart UK. Deși a fost un album de debut al unui artist englez, necunoscut publicului până atunci, LP-ul a reușit performanța de a urca până pe poziția a doua în topul american Billboard 200, fiind totodată dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de copii.

PUBLICITATE
Comentează

Trending