Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Taylor Swift filmează un nou videoclip în Londra, îşi lansează propria reţea de socializare

Atunci când nu e ocupată cu metamorfoza din "America's Sweetheart" într-o divă fioroasă, Taylor Swift devine antreprenoare. Artista tocmai a lansat propria reţea de socializare şi a fost văzută filmând un nou videoclip în Londra.
Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor a fost surprinsă în capitala britanică în câteva zone din oraş, cu echipa de filmări după ea. Muziciana a fost filmată într-un autobuz double decker, ca pasager într-un taxi londonez şi pe o bicicletă ce rula pe Millennum Bridge. Cel mai haios loc în care a apărut la filmări este un restaurant cu kebap din zona nordică a oraşului. Tabloidele britanice scriu că alegerea acestor zone pentru filmări reprezintă un tribut pentru noul prieten al artistei.

E vorba despre Joe Alwyn, cu care tânăra a vizitat deja toate acele locuri. Aparent Taylor a petrecut luni bune incognito în Londra, ieşind de foarte multe ori la punctele de atracţie ale oraşului cu noul prieten. Tânăra de 27 de ani a avut o echipă de securitate uriaşă la filmări, pentru a împiedica scăpări din viitorul clip. 50 de figuranţi şi 6 dansatori au avut interzis la telefoane spre exemplu.

Diva pop a organizat şi o sesiune secretă de ascultare a noului album, "Reputation", la care au participat doar fanii hardcore. LP-ul vine pe 10 noiembrie şi este succesorul lui "1989", disc care a vândut multe milioane de unităţi.

Cât despre reţeaua de socializare a lui Taylor, numele său este Swift Life, realizată în colaborare cu creatorul de jocuri pentru mobil Glu. "The Swift Life" se află doar în fază beta deocamdată, în App Store, Amazon App Store şi Google Play. Aplicaţia va permite fanilor să fie în contact cu artista, cu evenimentele sale, postări şi premiere pentru clipurile şi muzica lansate în exclusivitate pe platformă.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A Perfect Circle pregătesc un album pentru 2018, oferă un teaser pentru piesa "The Doomed"

Prolificul Maynard James Keenan a oferit recent indicii legat de un album nou al trupei A Perfect Circle, care ar...

Închide