Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Star WarsToate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO Fără Zahăr - Fluier a pagubăFără Zahăr - Fluier a pagubă Concerte Sabaton și Avatar și interviuri în premieră la European Metal Festival Alliance 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

Sting în Cluj-Napoca - un concert perfect la final de turneu

Sting a susținut pe 17 octombrie primul său concert în Cluj-Napoca. La eveniment au participat peste 10.000 de oameni, care au cântat alături de artist, dar și împreună cu fiul lui Sting, Joe Sumner.

(foto: Stefan Fekete / InfoMusic.ro)

Sting a susținut pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca ultimul său concert din cadrul turneului ”57th & 9th”, iar atmosfera a fost la înalțime. Artistul a fost întâmpinat de o sală plină de fani entuziasmati, energia emanată și setlistul perfect echilibrat cu piese noi și hituri dintre cele mai iubite tranformând concertul într-o experiență de neuitat pentru 10.000 de suflete.

Concertul Sting de la Cluj a încheiat perfect o nouă etapă din cariera muzicală a artistului, un turneu mondial de aproape 9 luni, organizat pentru promovarea celui de-al 12-lea album de studio, ”57th & 9th”.

Programul muzical al serii a început cu un scurt concert susținut de Joe Sumner, surpriza venind tot de la Sting, care a ales să cânte prima piesă alături de fiul său. Ambii au salutat publicul în limba română, făcând chiar și câteva glume pe seama abilităților lor lingvistice. De altfel, cei doi au avut un scurt dialog, în care Joe Sumner a vorbit exclusiv în limba română. La final, Sting s-a retras, lăsând scena la dispoziția fiului său. Au urmat apoi câteva piese din repertoriul personal, Joe făcând dovada unor calități vocale excepționale, similitudinile cu timbrul tatălui său fiind mai mult decât evidente.

Sting a urcat pe scenă în jurul orei 9 și a sustinut unul dintre cele mai frumoase concerte ale turneului, după cum el însuși a declarat la finalul celor peste 75 de minute petrecute în fața publicului clujean. Cei peste 10.000 de spectatori au savurat fiecare vers, cântând la unison hit-uri precum ”If I Ever Lose My Faith In You”, ”Englishman in New York”, ”Message in a Bottle”, ”Shape of My Heart”, ”Fields of Gold”, ”Every Breath You Take”, ”Desert Rose”, ”Roxanne”.

Recomandare: Vezi galeria completă de poze de la concertul Sting

Sting a revenit de două ori pe scenă pentru bis, la final mulțumind tuturor pentru acest show, începând de la toți membrii echipei sale implicați în organizarea turneului, până la publicul român care a tranformat acest ultim concert într-una dintre cele mai frumoase amintiri.

Concertul Sting de la Cluj-Napoca a fost cel de-al 5-lea susținut de artist în România. Primul său concert a avut loc în 1996, în cadrul turneului ”Mercury Falling”, apoi în 2009, ambele concerte având loc la Sala Palatului. Muzicianul a revenit la București în 2011, pentru un show de amploare în Piața Constituției, doi ani mai târziu, în 2013, concertând la Romexpo. (Vezi poze de la concertul Sting la Romexpo și citește impresii de la eveniment)

În seara concertului de la Cluj-Napoca, Sting a fost premiat cu Discul de Aur pentru vânzările albumului “57th & 9th” în România. Distincția i-a fost acordată de către Universal Music România.

Sting a primit Discul de Aur pentru vânzările albumului ”57th & 9th”

Sting a primit Discul de Aur pentru vânzările albumului ”57th & 9th”

Citește mai multe despre Sting
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink - "Beautiful Trauma", live la SNL - VIDEO

Pink a fost invitată la Saturday Night Live (SNL) pentru a prezenta publicului piesele lansate recent. Cu acest prilej, artista...

Închide