BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Ștefan Bănică a lansat piesa "Ea mi-a pus cătușele" - AUDIO

Cu o zi înainte de lansarea albumului “Picat din Luna”, Ștefan Bănică prezintă o piesă nouă , intitulată “Ea mi-a pus cătușele”. Melodia este compusă de artist.

Media Music Awards 2017 (foto: Stefan Sandu / InfoMusic.ro)

Single-ul “Ea mi-a pus cătușele” este compus de Ștefan Bănică și este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor al lui Ștefan Bănică. Piesa a fost interpretată live în premieră pe 3 octombrie, la Media Music Awards, unde Ștefan a fost distins cu Premiul de Excelență.

"("Ea mi-a pus cătușele") descrie povestea unui tip care s-a îndrăgostit și femeia i-a pus capac, l-a ‘liniștit’ definitiv. E un text haios, dar, în același timp, e foarte cantabil. Are un ritm care îți dă o stare buna, pozitivă. Sper să vă placă!”, a declarat Ștefan Bănică.

Albumul “Picat din Lună” surprinde un cumul de emoții, trecând ascultătorul printr-o varietate de stări și trăiri. Pe noul material discografic vor putea fi descoperite cântece de facturi diferite: de la rock’n’roll și balade pop-rock, până la piese pline de umor sau ritmuri de vals și bossa nova.

Tracklist "Picat din Lună" - Ștefan Bănică:

 1. Ea Mi-A Pus Cătușele
 2. Până La Cer
 3. Înger Și Drac
 4. Șefa Mea E Belea
 5. Inima Mea Ești Tu (feat. Delia)
 6. Să Zbor
 7. Ascultă-Ți Inima
 8. Gură, Taci!
 9. Când Nu Vezi
 10. Mama
 11. Cine Oare
 12. Picat Din Lună

Bonus Track:

 1. La Masa Mea (feat. Cabron)

Noul disc va fi lansat vineri, 13 octombrie, în cadrul unei sesiuni meet&greet alături de fanii lui, care vor avea acces în premieră la material. Va urma un turneu de promovare a noului material, care va ajunge în 11 dintre cele mai mari orașe din România.

AUDIO: Ștefan Bănică - "Ea mi-a pus cătușele"

Pe 15 si 16 decembrie, Ștefan Bănică va susține concertele sale extraordinare de Crăciun, la Sala Palatului, iar pe 20 decembrie va ajunge cu show-ul de Crăciun la Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, pentru al doilea an consecutiv.

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze cu Ștefan Bănică în concert la Media Music Awards 2017

Media Music Awards 2017 (Foto: Stefan Sandu / InfoMusic.ro)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la Ștefan Bănică

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith
Urmăreşte trailer-ul noului album Sam Smith, "The Thrill Of It All" - VIDEO

Sam Smith invită publicul în studioul de înregistrări, publicând trailer-ul noului album "The Thrill Of It All". Cel de-al doilea...

Închide