Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ștefan Bănică a lansat piesa "Ea mi-a pus cătușele" - AUDIO

Cu o zi înainte de lansarea albumului “Picat din Luna”, Ștefan Bănică prezintă o piesă nouă , intitulată “Ea mi-a pus cătușele”. Melodia este compusă de artist.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Single-ul “Ea mi-a pus cătușele” este compus de Ștefan Bănică și este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor al lui Ștefan Bănică. Piesa a fost interpretată live în premieră pe 3 octombrie, la Media Music Awards, unde Ștefan a fost distins cu Premiul de Excelență.

"("Ea mi-a pus cătușele") descrie povestea unui tip care s-a îndrăgostit și femeia i-a pus capac, l-a ‘liniștit’ definitiv. E un text haios, dar, în același timp, e foarte cantabil. Are un ritm care îți dă o stare buna, pozitivă. Sper să vă placă!”, a declarat Ștefan Bănică.

Albumul “Picat din Lună” surprinde un cumul de emoții, trecând ascultătorul printr-o varietate de stări și trăiri. Pe noul material discografic vor putea fi descoperite cântece de facturi diferite: de la rock’n’roll și balade pop-rock, până la piese pline de umor sau ritmuri de vals și bossa nova.

Tracklist "Picat din Lună" - Ștefan Bănică:

  1. Ea Mi-A Pus Cătușele
  2. Până La Cer
  3. Înger Și Drac
  4. Șefa Mea E Belea
  5. Inima Mea Ești Tu (feat. Delia)
  6. Să Zbor
  7. Ascultă-Ți Inima
  8. Gură, Taci!
  9. Când Nu Vezi
  10. Mama
  11. Cine Oare
  12. Picat Din Lună

Bonus Track:

  1. La Masa Mea (feat. Cabron)

Noul disc va fi lansat vineri, 13 octombrie, în cadrul unei sesiuni meet&greet alături de fanii lui, care vor avea acces în premieră la material. Va urma un turneu de promovare a noului material, care va ajunge în 11 dintre cele mai mari orașe din România.

AUDIO: Ștefan Bănică - "Ea mi-a pus cătușele"

Pe 15 si 16 decembrie, Ștefan Bănică va susține concertele sale extraordinare de Crăciun, la Sala Palatului, iar pe 20 decembrie va ajunge cu show-ul de Crăciun la Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, pentru al doilea an consecutiv.

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze cu Ștefan Bănică în concert la Media Music Awards 2017

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 16 decembrie 2017

Ștefan Bănică

Loc
Sala Palatului

Trending