Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ștefan Bănică lansează albumul "Picat din Lună", ce include o colaborare cu Delia

Pe 13 octombrie, Ștefan Bănică va lansa un nou album, intitulat "Picat din Lună". Cel de-al 16-lea material de studio al artistului va fi prezentat fanilor în premieră în cadrul unei sesiuni de meet&greet.

Media Music Awards 2017 (foto: Stefan Sandu / InfoMusic.ro)

Albumul “Picat din Lună” surprinde un cumul de emoții, trecând ascultătorul printr-o varietate de stări și trăiri. Pe noul material discografic vor putea fi descoperite cântece de facturi diferite: de la rock’n’roll și balade pop-rock, până la piese pline de umor sau ritmuri de vals și bossa nova.

„Fiecare album este o etapă din viața mea. Textele cântecelor reprezintă căutările mele, ceea ce mă preocupă pe mine într-o anumită perioadă de timp. „Picat din Lună” e un album care are o stare speciala. Conține 13 cântece, dintre care două sunt colaborări. Am înregistrat o piesa cu Delia, "Inima mea ești tu", un cântec foarte bun, simplu, fără efecte speciale, dar plin de sensibilitate. Iar ca bonus track, se va regăsi pe disc colaborarea alături de Cabron: hitul "La masa mea". Pe noul album veți descoperi 9 cântece noi, dar veți putea asculta și piesele lansate până acum, cum ar fi "Mama", "Gura, taci!" și "Când nu vezi". – declară Ștefan Bănică.

Următorul single extras de pe album va fi “Ea mi-a pus cătușele”, piesă pe care artistul a interpretat-o live în cadrul Media Music Awards 2017, unde a primit “Premiul de Excelență”.

Tracklist "Picat din Lună" - Ștefan Bănică:

 1. Ea Mi-A Pus Cătușele
 2. Până La Cer
 3. Înger Și Drac
 4. Șefa Mea E Belea
 5. Inima Mea Ești Tu (feat. Delia)
 6. Să Zbor
 7. Ascultă-Ți Inima
 8. Gură, Taci!
 9. Când Nu Vezi
 10. Mama
 11. Cine Oare
 12. Picat Din Lună

Bonus Track:

 1. La Masa Mea (feat. Cabron)

Vineri, 13 octombrie, Ștefan Bănică va lansa albumul în cadrul unei sesiuni meet&greet alături de fanii lui, care vor avea acces în premieră la material. Va urma un turneu de promovare a noului material, care va ajunge în 11 dintre cele mai mari orașe din România.

Pe 15 si 16 decembrie, Ștefan Bănică va susține concertele sale extraordinare de Crăciun, la Sala Palatului, iar pe 20 decembrie va ajunge cu show-ul de Crăciun la Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, pentru al doilea an consecutiv.

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze cu Ștefan Bănică în concert la Media Music Awards 2017

Media Music Awards 2017 (Foto: Stefan Sandu / InfoMusic.ro)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia MatacheȘtefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul Stereophonics, copleșit de faptul că Bob Dylan îi apreciază muzica: "E foarte ireal"

Kelly Jones s-a simțit extrem de flatat de un compliment primit de la Bob Dylan. Solistul Stereophonics îl consideră pe...

Închide