Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single BØRNS, "Sweet Dreams" - AUDIO

BØRNS a lansat o nouă piesă, intitulată "Sweet Dreams". Single-ul va fi inclus pe următorul album al artistului, așteptat pe piață anul viitor.

Publicat

pe

BØRNS
BØRNS

Piesa "Sweet Dreams" va fi inclusă pe cel de-al doilea album de studio al artistului. BØRNS încă lucrează la acest disc, indicând că își dorește să readucă în prezent un anume sound din trecut, care s-a pierdut.

“Sunt anumite nuanțe în muzică care nu cred că-și mai găsesc locul în felul în care oamenii fac muzică acum. Sunt anumite instrumebte care s-au pierdut într-un loc misterios și vreau să le aduc înapoi pe acest album”, a detaliat BØRNS pentru Billboard.

Pe noul album, artistul va asimila influențe din muzica lui Roy Orbison și the Beach Boys, mizând pe o experiență sonoră care să captiveze ascultătorul cu fiecare nouă piesă. Discul este așteptat să apară la începutul anului 2018.

AUDIO: BØRNS - "Sweet Dreams"

Garrett Borns, aka BØRNS, este un artist aflat la început de carieră. Cu două EP-uri - ”A Dream Between” (2012) și ”Candy” (2014) - și un album lansat în 2015 - ”Dopamine” - tânărul în vârstă de 25 de ani a reușit să se facă remarcat printr-un sound indie-pop cu tentă psihedelică. Prin melancolia ușor dramatică a pieselor sale amintește de Lana Del Rey, cei doi având cu siguranță fani comuni.

Anul trecut, BØRNS a cântat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc la Domeniul Știrbey, Buftea, în cadrul Summer Well Festival 2016.

Trending