Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Urmărește-l pe Sam Smith interpretând la SNL noul single "Pray" - VIDEO

Sam Smith a interpretat live pentru prima oară noul single "Pray" în cadrul emisiunii Saturday Night Live (SNL). Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio al artistului, "The Thrill of It All".

După single-ul "Too Good At Goodbyes", o piesă ce a urcat pe prima poziție în topurile iTunes din Marea Britanie și Statele Unite, Sam Smith continuă promovarea celui de-al doilea album de studio lansând piesa "Pray". Pentru această melodie, artistul a lucrat cu Timbaland, sound-ul mergând în aceeași direcție gospel trasată și de piesa anterioară.

Show-ul lui Sam Smith din cadrul SNL a evidențiat, încă o dată, ușurința cu care artistul transmite emoție prin vocea sa, linia melodică a piesei "Pray" permițându-i să-și valorifice timbrul.

"Pray" poate fi descărcată automat de către toți cei care precomandă noul album “The Thrill of It All”. Povestind despre procesul creativ din spatele acestui disc, Sam Smith a mărturisit că s-a bucurat să lucreze din nou cu Jimmy Napes, cu care mai colaborase înainte pentru piesele "Stay With Me" și "Writing's on the Wall" (soundtrack-ul Bond premiat cu Oscar).

”În timp ce compuneam pentru album, a fost important să simt că mi-e frică și că sunt pus în fața unei noi provocări.”

VIDEO: Sam Smith - "Pray" ([email protected])

Albumul “The Thrill of It All” va fi lansat pe 3 noiembrie.

Tracklist "The Thrill of It All":

 1. "Too Good At Goodbyes"
 2. "Say It First"
 3. "One Last Song"
 4. "Midnight Train"
 5. "Burning"
 6. "Him"
 7. "Baby, You Make Me Crazy"
 8. "No Peace" (feat. YEBBA)
 9. "Palace"
 10. "Pray"

U.S. Deluxe Edition bonus tracks:

 1. "Nothing Left For You"
 2. "The Thrill Of It All"
 3. "Scars"
 4. "One Day At A Time"

Cu primul său album, ”In The Lonely Hour”, Sam Smith a scris istorie: materialul a stabilit un nou record, staționând 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart UK. Deși a fost un album de debut al unui artist englez, necunoscut publicului până atunci, LP-ul a reușit performanța de a urca până pe poziția a doua în topul american Billboard 200, fiind totodată dublu certificat cu platină pentru vânzări ce au depășit două milioane de copii.

Citește mai multe despre Sam Smith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bucium pleacă într-un turneu național de promovare a albumului "Miorița"

Trupa de folk-rock Bucium lansează în această toamnă un nou material discografic, numit "Miorița". Discul va fi promovat în cadrul...

Închide