Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Pussycat Dolls neagă acuzațiile fostei membre a trupei

Fenomenul #metoo a luat amploare la Hollywood, iar din ce în ce mai multe femei afirmă că au fost și ele victimele unor acte de hărțuire sexuală. Este și cazul fostei membre Pussycat Dolls Kaya Jones care a declarat că trupa făcea parte dintr-un lanț de prostituție.

Publicat

pe

Artista, care a părăsit Pussycat Dolls în 2005, a declarat că era exploatată de figuri importante din industria muzicală. Aceștia luau o parte foarte mare din câștigurile membrelor trupei și le forțau să se culce cu directori importanți pentru a devein faimoase.

“Adevărul meu e că nu făceam parte dintr-o trupă de fete, ci dintr-un lanț de prostituție. Întâmplarea a făcut ca noi să cântăm și să fim faimoase. Iar cei care aveau drepturile asupra muncii noastre făceau bani frumoși. Cât de rău a fost? Atât de rău încât m-am îndepărtat de visele mele, de colegele de trupă și de un contract de 13 milioane de dolari. Știam că vom fi primele în topuri. Însă pentru a face parte din echipă trebuia să le joci jocul. Și asta însemna să te culci cu cine îți ziceau ei.”

Ulterior, membrele trupei Pussycat Dolls au dat o declarație oficială pentru Entertainment Weekly, în care au negat acuzațiile lui Kaya Jones. Aceasta au spus că Pussycat Dolls sunt solidare cu femeile care au avut curajul să vorbească despre cazurile de abuz sau exploatare.

“Dacă Kaya a experimentat ceva despre care noi nu știm, o încurajăm să caute ajutorul de care are nevoie și suntem aici să o susținem.” au mai spus fetele de la Pussycat Dolls.

De asemenea, Robin Antin, fondatorul trupei, a declarat și el că Jones a fost membră Pussycat Dolls doar o scurtă perioadă de probă, înainte de albumul de debut din 2015, iar acuzațiile ei sunt mincinoase și ridicole.

Mai mult de atât, surse din anturajul lui Nicole Scherzinger au declarat că artista este în discuții pentru a reuni trupa Pussycat Dolls, după destrămarea acesteia în 2010.

Trending