Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ozzy Osbourne are câteva melodii gata pentru un viitor album solo

Black Sabbath a dezvăluit recent câteva imagini din celebrul film-concert "The End", care documentează ultimul act live al trupei. În ciuda încheierii carierei legendarului grup, Ozzy Osbourne îşi continuă activitatea muzicală, pregătind un album solo nou.

Publicat

pe

Ozzy Osbourne scena film The End 2017
Ozzy Osbourne scena film The End 2017 │ FOTO: Ozzy Osbourne

Carismaticul britanic a fost intervievat recent în cadrul podcastului Whiplash, dezvăluind faptul că are aproximativ 7 melodii gata pentru un viitor album solo. Ştim că una dintre piese se numeşte "Mr. Armageddon" şi alta "Crack Cocaine". Ozzy a afirmat că în ziua de azi nu se mai vând discuri şi că nu este profitabil să realizezi un album. În plus Black Sabbath şi ultimele reprezentaţii live l-au ţinut ocupat pe artist.

Turneul de adio a inclus câteva concerte în luna februarie, acestea având loc în oraşul de baştină al trupei, Birmingham. Filmările de la concerte au fost compilate sub forma unui film de lung metraj, sub bagheta lui Dick Carruthers. Filmul se numeşte "The End" şi va sosi pe piaţă pe 17 noiembrie, în format video şi audio. Ozzy Osbourne între timp revine la cariera solo, nefiind la prima plecare de la Black Sabbath, după cum se ştie.

Au trecut 6 ani de la "The Scream", un LP solo marca Ozzy foarte apreciat de public şi de critici. Sunt şanse să îl auzim şi pe Zakk Wylde pe viitorul material, chitaristul lui Osbourne având o chimie excelentă cu acesta. E posibil ca noul disc să fie lansat în 2018. Întrebat dacă mai e loc de vreun turneu, Ozzy a glumit, afirmând că Sharon Osbourne, "şeful" ştie răspunsul la întrebare.

Fanii rockerului vor putea să îl vadă şi în serialul "Ozzy & Jack's World Detour" pe A&E începând cu luna noiembrie. Sezonul 2 include 10 episoade şi îi prezintă pe Ozzy şi fiul său Jack călătorind prin SUA.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Ozzy Osbourne oferă detalii despre noul său album: apariţii ale lui Eric Clapton, Zakk Wylde

Ozzy Osbourne a oferit în prima zi din octombrie detalii despre un nou album, în cadrul emisiunii "Ozzy Speaks" de la SiriusXM. Staţia la care activează Howard Stern a oferit detalii în premieră cu privire la viitorul material discografic al lui Ozzy, care va include o sumă de colaborări cu nume mari.

Publicat

pe

Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man
Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man │ FOTO: Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne a discutat cu Billy Morison, alături de care găzduieşte show-ul radio "Ozzy Speaks" despre planurile sale de viitor. Cei doi au vorbit despre colaborările cu Post Malone şi Elton John pe piesele de pe ultimul album, "Ordinary Man", lansat în 2020. La noul album "Prinţul Întunericului" va lucra din nou cu producătorul Andrew Watt, pe care l-a cunoscut prin colaborarea cu Post Malone.

Watt i-a dat de altfel şi poftă de viaţă şi de lucru veteranului rocker şi a fost scânteia din spatele ultimului disc. În ce priveşte viitorul material, pe el vor apărea Jeff Beck, Eric Clapton, Tony Iommi şi Zakk Wylde, acesta din urmă colaborând cu Ozzy timp de mai bine de 3 decenii şi făcând parte din toate proiectele sale muzicale.

Iată ce a declarat Ozzy:

Când vine vorba de colaborare cu alţi muzicieni, trebuie doar să scrii piesa şi apoi îi rogi să cânte ceea ce le dai. Partea bună e că este interesant să lucrezi cu altă persoană. Partea rea e că dacă nu funcţionează nu poţi să renunţi la melodie pentru că se va supăra colaboratorul.

Ozzy a amintit şi că a primit deja versuri de la Eric Clapton, unele care fac aluzie la Mântuitor şi că nu era sigur despre această abordare. Totuşi a fost plăcut impresionat de solo-ul primit de la chitarist. În primăvara lui 2021 solistul Black Sabbath a spus într-un interviu cu Metal Hammer că el şi Andrew finalizaseră 15 piese pentru următorul LP de studio şi că avea acelaşi timp şi metodă de producţie.

Watt a luat legătura cu Osbourne după ce a cunoscut-o e fiica sa, Kelly la petrecerea unui prieten. Acolo s-a născut şi ideea unei colaborări cu Post Malone, care avea să devină piesa "Take What You Want", inclusă pe albumul "Hollywood's Bleeding" al rapperului. Posty avea să îi întoarcă favoarea rockerului, apărând pe o piesă de pe albumul său din 2020 numită "It's a Raid". Pe acel album a cântat la chitară Andrew Watt, la bas Duff McKagan de la Guns N' Roses şi la tobe Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers.

De această dată la bas contribuie Robert Trujillo de la Metallica, iar Taylor Hawkins de la Foo Fighters a contribuit cu track-uri care sunt inspirate de modul în care cânta Ozzy în anii '80, el fiind un mare fan al acelui stil.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending