Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ozzy Osbourne are câteva melodii gata pentru un viitor album solo

Black Sabbath a dezvăluit recent câteva imagini din celebrul film-concert "The End", care documentează ultimul act live al trupei. În ciuda încheierii carierei legendarului grup, Ozzy Osbourne îşi continuă activitatea muzicală, pregătind un album solo nou.
Ozzy Osbourne scena film The End 2017

Ozzy Osbourne scena film The End 2017 (foto: Ozzy Osbourne)

Urmărește-ne pe

Carismaticul britanic a fost intervievat recent în cadrul podcastului Whiplash, dezvăluind faptul că are aproximativ 7 melodii gata pentru un viitor album solo. Ştim că una dintre piese se numeşte "Mr. Armageddon" şi alta "Crack Cocaine". Ozzy a afirmat că în ziua de azi nu se mai vând discuri şi că nu este profitabil să realizezi un album. În plus Black Sabbath şi ultimele reprezentaţii live l-au ţinut ocupat pe artist.

Turneul de adio a inclus câteva concerte în luna februarie, acestea având loc în oraşul de baştină al trupei, Birmingham. Filmările de la concerte au fost compilate sub forma unui film de lung metraj, sub bagheta lui Dick Carruthers. Filmul se numeşte "The End" şi va sosi pe piaţă pe 17 noiembrie, în format video şi audio. Ozzy Osbourne între timp revine la cariera solo, nefiind la prima plecare de la Black Sabbath, după cum se ştie.

Au trecut 6 ani de la "The Scream", un LP solo marca Ozzy foarte apreciat de public şi de critici. Sunt şanse să îl auzim şi pe Zakk Wylde pe viitorul material, chitaristul lui Osbourne având o chimie excelentă cu acesta. E posibil ca noul disc să fie lansat în 2018. Întrebat dacă mai e loc de vreun turneu, Ozzy a glumit, afirmând că Sharon Osbourne, "şeful" ştie răspunsul la întrebare.

Fanii rockerului vor putea să îl vadă şi în serialul "Ozzy & Jack's World Detour" pe A&E începând cu luna noiembrie. Sezonul 2 include 10 episoade şi îi prezintă pe Ozzy şi fiul său Jack călătorind prin SUA.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf a purtat publicul de la TNB prin întreaga istorie muzicală a trupei

Pe 16 octombrie, fanii Holograf au retrăit în cadrul spectacolului ”Unplugged la Teatru” întreaga istorie muzicală a trupei. Pe lângă...

Închide