Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

The Offspring confirmă lansarea unui nou album în 2018

Punk rockerii The Offspring au confirmat lansarea unui nou album de studio anul viitor, în cadrul unui interivu recent. Au trecut 5 ani de la ultimul release al trupei, "Days Go By", care a sosit în anul 2012.

Publicat

pe

Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014 (Summer Nationals Tour, Pittsburgh)
Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014 (Summer Nationals Tour, Pittsburgh) │ FOTO: offspring.com

Confirmarea legată de noul LP a venit de la Kevin "Noodles” Wasserman, chitarist Offspring şi de la solistul Dexter Holland. Artiştii se află în studio chiar acum, realizând noile piese şi lucrul la noul disc a început de ceva vreme. Câteva melodii sunt deja gata şi am putea auzi un single chiar în următoarele luni. În ultimii ani trupa s-a axat pe turnee şi concerte.

Grupul a marcat o bornă importantă în carieră în 2014, odată cu împlinirea a 20 de ani de la debutul legendarului album "Smash". Ca atare piesele de pe acel disc au fost cântate la concertele din ultima vreme. În primăvara acestui an punkerii s-au întors chiar la originile din 1992, cântând live piese de pe albumul "Ignition" la un concert caritabil din California.

Şi pentru că muzica nu e singură activitate a energicilor americani, aflaţi că Dexter Holland are o ocupaţie total atipică pentru un artist punk. Solistul şi-a luat doctoratul în biologie moleculară în luna mai a acestui an. Cercetările sale se axează pe virusul HIV, iar muzicianul are un mare interes pentru virologie. Cine spunea că nu poţi să fii şi punk rock şi geniu?

Ultimul album al trupei, "Days Gone By" a debutat pe locul 12 în Billboard 200, iar ultimul single, "Coming For You" sosea în 2015. Ar fi trebuit să auzim The Offspring în această vară, în cadrul festivalului Rock the City 2017, dar din păcate acesta a fost anulat.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Toboşarul The Offspring susţine că a fost concediat pentru că nu a vrut să facă vaccinul anti Covid

În ultimii ani a devenit un lucru comun ca trupele rock să se "restructureze" brusc, dând afară membri importanţi. Cel mai des a fost vorba despre neînţelegeri legate de bani sau scandaluri de hărţuire sexuală. Un nou scandal apare la orizont la început de august 2021, când toboşarul The Offspring, Pete Parada a fost dat afară din trupă. Artistul susţine că decizia are de-a face cu faptul că a refuzat să se vaccineze contra Covid-19.

Publicat

pe

Pete Parada tobosar The Offspring
Pete Parada tobosar The Offspring │ FOTO: Pete Parada

The Offspring se pregăteşte să plece în turneu pentru a promova noul său album, "Let the Bad Times Roll", dar o va face fără toboşarul Pete Parada. Acesta a fost alături de formaţie timp de 14 ani, iar el declară că a ales să nu facă vaccinul anti Covid-19 deoarece are o afecţiune care nu îi permite să se vaccineze.

Iată declaraţia artistului din social media:

Am nişte veşti grele şi nefericite să vă dau. Ştiu că mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei ar fi preferat să audă asta în privat şi îmi cer scuze cu privire la natură publică a dezvăluirii mele, dar nu ştiu cum să am această discuţie în repetate rânduri.

Având în vedere istoricul meu medical personal şi efectele secundare ale acestor vaccinuri, doctorul meu m-a sfătuit să nu îmi fac vaccinul deocamdată. Am avut Covid-19 acum mai bine de un an, a fost un caz uşor pentru mine, deci am încredere că îi voi face faţă din nou, dar nu sunt sigur că mai pot supravieţui unui nou caz de Sindrom Guillain-Barre, pe care îl am din copilărie şi care a evoluat într-un stadiu tot mai rău pe parcursul vieţii.

Din nefericire pentru mine şi familia mea riscurile depăşesc beneficiile. De vreme ce nu pot să îndeplinesc această condiţie, care devine tot mai des o cerinţă în industria muzicală, a fost decis recent că nu e sigur să fiu în studio şi în turneu. Spun asta deoarece nu mă veţi vedea la concertele viitoare. Vreau să îmi spun povestea pentru că toţi cei care au parte de izolarea de a fi lăsaţi în urmă trebuie să ştie că nu sunt complet singuri. Nu am sentimente negative faţă de trupă.

Ei fac ce cred că este mai bine pentru ei, în vreme ce eu fac la fel. Îi doresc întregii familiii Offspring tot ce e mai bine pe măsură ce revine la treabă.

Postarea artistului e mult mai lungă şi insistă pe ideea de a te informa atunci când iei decizia de a te vaccina, mai ales dacă ai un istoric de afecţiuni grave. Pete Parada a indicat şi că se pregăteşte să lanseze un proiect muzical alături de fiica sa. The Offspring îşi va începe turneul pe 8 august în Los Angeles, având o sumedenie de concerte programate pe parcursul anului 2021 şi unele şi pentru 2022.

Printre single-urile lansate de grupul punk de pe noul album se numără "This Is Not Utopia", "We Never Have Sex Anymore" şi "Let The Bad Times Roll". Noul album a sosit la 9 ani distanţă de la ultimul LP, cel din 2012, "Days Go By".

Citește în continuare

Trending