Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

The Offspring confirmă lansarea unui nou album în 2018

Punk rockerii The Offspring au confirmat lansarea unui nou album de studio anul viitor, în cadrul unui interivu recent. Au trecut 5 ani de la ultimul release al trupei, "Days Go By", care a sosit în anul 2012.
Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014 (Summer Nationals Tour, Pittsburgh)

Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014

Confirmarea legată de noul LP a venit de la Kevin "Noodles” Wasserman, chitarist Offspring şi de la solistul Dexter Holland. Artiştii se află în studio chiar acum, realizând noile piese şi lucrul la noul disc a început de ceva vreme. Câteva melodii sunt deja gata şi am putea auzi un single chiar în următoarele luni. În ultimii ani trupa s-a axat pe turnee şi concerte.

Grupul a marcat o bornă importantă în carieră în 2014, odată cu împlinirea a 20 de ani de la debutul legendarului album "Smash". Ca atare piesele de pe acel disc au fost cântate la concertele din ultima vreme. În primăvara acestui an punkerii s-au întors chiar la originile din 1992, cântând live piese de pe albumul "Ignition" la un concert caritabil din California.

Şi pentru că muzica nu e singură activitate a energicilor americani, aflaţi că Dexter Holland are o ocupaţie total atipică pentru un artist punk. Solistul şi-a luat doctoratul în biologie moleculară în luna mai a acestui an. Cercetările sale se axează pe virusul HIV, iar muzicianul are un mare interes pentru virologie. Cine spunea că nu poţi să fii şi punk rock şi geniu?

Ultimul album al trupei, "Days Gone By" a debutat pe locul 12 în Billboard 200, iar ultimul single, "Coming For You" sosea în 2015. Ar fi trebuit să auzim The Offspring în această vară, în cadrul festivalului Rock the City 2017, dar din păcate acesta a fost anulat.

Citește mai multe despre The Offspring
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică lansează albumul "Picat din Lună", ce include o colaborare cu Delia

Pe 13 octombrie, Ștefan Bănică va lansa un nou album, intitulat "Picat din Lună". Cel de-al 16-lea material de studio...

Închide