BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

MØ lansează “When I was young”, parte de pe un nou EP

Artista de origine daneză, MØ, a lansat o nouă piesă, “When I was young”, ce face parte de pe EP-ul cu același nume. Vă invităm să o ascultați mai jos.

Inițial, artista și-a surprins fanii cu un cover art care o înfățișa într-un cadru melancolic, cu nuanțe de roz și crem, ținând un trandafir în mână.

“Să compun piesele de pe acest EP a fost o experiență așa frumoasă pentru că uitasem să mă bucur de lucrurile mici: cum așezi melodiile împreună, ce fel de versuri compui și cum denumești piesa, artwork-ul. Doar să fii în acea sferă de energie este incredibil, să îți poți crea propriul univers.” a declarat .

Este primul material discografic apărut după mai bine de 3 ani, artista lansându-și albumul de debut, “No Mythologies To Follow” în 2014. Între timp, a colaborat cu numeroși muzicieni talentați, printre care Iggy Azalea, Elliphant, Charli XCX sau Justin Bieber.

Colaborarea ei cu Major Lazer și DJ Snake la piesa “Lean on” a adunat peste 2 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Tracklist When I was young

  • Roots
  • When I Was Young
  • Turn My Heart To Stone
  • Linking With You
  • BB
  • Runaway

Citește mai multe despre
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu a câștigat Marele Premiu al galei Radar de Media 2017

Pe 26 octombrie a avut loc gala decernării premiilor Radar de Media 2017, iar Marele Premiu i-a fost acordat lui...

Închide