Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

MØ lansează “When I was young”, parte de pe un nou EP

Artista de origine daneză, MØ, a lansat o nouă piesă, “When I was young”, ce face parte de pe EP-ul cu același nume. Vă invităm să o ascultați mai jos.

Inițial, artista și-a surprins fanii cu un cover art care o înfățișa într-un cadru melancolic, cu nuanțe de roz și crem, ținând un trandafir în mână.

“Să compun piesele de pe acest EP a fost o experiență așa frumoasă pentru că uitasem să mă bucur de lucrurile mici: cum așezi melodiile împreună, ce fel de versuri compui și cum denumești piesa, artwork-ul. Doar să fii în acea sferă de energie este incredibil, să îți poți crea propriul univers.” a declarat .

Este primul material discografic apărut după mai bine de 3 ani, artista lansându-și albumul de debut, “No Mythologies To Follow” în 2014. Între timp, a colaborat cu numeroși muzicieni talentați, printre care Iggy Azalea, Elliphant, Charli XCX sau Justin Bieber.

Colaborarea ei cu Major Lazer și DJ Snake la piesa “Lean on” a adunat peste 2 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Tracklist When I was young

  • Roots
  • When I Was Young
  • Turn My Heart To Stone
  • Linking With You
  • BB
  • Runaway

Citește mai multe despre
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu a câștigat Marele Premiu al galei Radar de Media 2017

Pe 26 octombrie a avut loc gala decernării premiilor Radar de Media 2017, iar Marele Premiu i-a fost acordat lui...

Închide