Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Liviu Teodorescu a filmat videoclip pentru piesa "Așa e ea, #Dulce"

Liviu Teodorescu va lansa în curând o nouă piesă, însoțită de un videoclip ce o are ca protagonistă pe Marisa Paloma. "Așa e ea, #Dulce" prezintă o poveste de dragoste inspirată din viața artistului.

"Așa e ea, #Dulce" vorbește despre acea femeie care apare și schimbă total un bărbat, îi răsucește mințile. Femeia care pare că are nevoie de ajutor, dar de fapt vrea atenție și, dacă îi faci pe plac, pici într-o capcană și intri într-un cerc vicios, din care ieși foarte greu. E vorba de vicii, capricii, esență de mister și noapte." a declarat artistul.

Cel mai recent proiect muzical al lui Liviu Teodorescu, #LiTEMoments, s-a bucurat de un mare succes în mediul online, adunând peste 8 miloane de vizualizări pe YouTube, la cele patru piese lansate. "Nu e treaba mea", "Unele întrebări", "Prefă-te" și "Gândul meu" prezintă o poveste în care se poate regăsi orice îndrăgostit, care la un moment dat a lăsat orgoliul să îi domine sentimentele.

 

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului în urmă participării la concursul de talente “Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri şi are propriul studio muzical, LiTE Music. “Gelos”, “Eşti Piesă”, “Târziu” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Piesa “Fanele” în colaborare cu Dorian Popa şi Laura Giurcanu, s-a bucurat de cel mai mare succes, reuşind să strângă peste 24 de milioane de vizualizări la doar trei luni de la lansare.

Ultimul său single “Obeseie” este una dintre cele mai difuzate piese de la radio şi a stat în tendinţele YouTube timp de trei săptămâni.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la Liviu Teodorescu

Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sting în Cluj-Napoca - un concert perfect la final de turneu

Sting a susținut pe 17 octombrie primul său concert în Cluj-Napoca. La eveniment au participat peste 10.000 de oameni, care...

Închide