Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

"Live in Bucharest" - un concert marca Direcția 5

Cu peste 26 de ani de experiență muzicală, Direcția 5 vine pe 15 noiembrie 2017 pe scena Sălii Palatului într-un concert unic și plin de emoție - "Live in Bucharest". În cadrul acestui eveniment, trupa va lansa cel mai recent material discografic, "Happy Days".

Concert Direcția 5 la Sala Palatului pe 29 noiembrie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Concertul susținut de una dintre cele mai apreciate trupe pop-rock din România se anunță a fi unul cu adevărat special, un show care spune povestea magică a iubirii. Fanii trupei vor avea ocazia să fie alături de artiștii preferați și să cânte la unison cele mai cunoscute refrene.

În cadrul evenimentului se vor auzi piese precum "O fată ca ea", "Forever love" și "Te iubesc", dar băieții și invitații lor speciali vor readuce pe scenă și atmosfera muzicii hippie a anilor '70.

"Așteptăm cu nerăbdare să urcăm pe scena Sălii Palatului și să ne reîntâlnim cu publicul nostru din București. Le-am pregătit multe surprize celor care vor veni să ne asculte. Le promitem fanilor că vor avea parte de un show ce va dura cel puțin doua ore și le va rămâne în memorie toată viața", a spus Marian Ionescu.

În luna mai, Direcția 5 a lansat piesa "Am știut", o poveste de dragoste plină de optimism, zâmbete și sentimente pe care le ai atunci când te trezești dimineața alături de jumătatea ta. Piesa se va regăsi pe albumul "Happy Days", material discografic ce urmează să fie lansat în luna noiembrie.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keșeri și Carmin Ionescu, grupul s-a înființat în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul "La vulturul de mare cu peștele în gheare", apoi urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată și peste hotare. În cei 26 de ani de activitate, Direcția 5 a lansat peste 20 de albume și zeci de piese, singuri sau alături de nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Andreea Bănica, Loredana Groza, Paula Seling și mulți alții.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Direcția 5
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trent Reznor şi Atticus Ross reinterpretează melodia centrală din filmul horror "Halloween" - AUDIO

La fel cum Marilyn Manson şi-a refăcut cariera cu ajutorul compozitorului Tyler Bates, Trent Reznor îl are de partea sa...

Închide