Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

"Live in Bucharest" - un concert marca Direcția 5

Cu peste 26 de ani de experiență muzicală, Direcția 5 vine pe 15 noiembrie 2017 pe scena Sălii Palatului într-un concert unic și plin de emoție - "Live in Bucharest". În cadrul acestui eveniment, trupa va lansa cel mai recent material discografic, "Happy Days".

Publicat

pe

Concert Direcția 5 la Sala Palatului pe 29 noiembrie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Concertul susținut de una dintre cele mai apreciate trupe pop-rock din România se anunță a fi unul cu adevărat special, un show care spune povestea magică a iubirii. Fanii trupei vor avea ocazia să fie alături de artiștii preferați și să cânte la unison cele mai cunoscute refrene.

În cadrul evenimentului se vor auzi piese precum "O fată ca ea", "Forever love" și "Te iubesc", dar băieții și invitații lor speciali vor readuce pe scenă și atmosfera muzicii hippie a anilor '70.

"Așteptăm cu nerăbdare să urcăm pe scena Sălii Palatului și să ne reîntâlnim cu publicul nostru din București. Le-am pregătit multe surprize celor care vor veni să ne asculte. Le promitem fanilor că vor avea parte de un show ce va dura cel puțin doua ore și le va rămâne în memorie toată viața", a spus Marian Ionescu.

În luna mai, Direcția 5 a lansat piesa "Am știut", o poveste de dragoste plină de optimism, zâmbete și sentimente pe care le ai atunci când te trezești dimineața alături de jumătatea ta. Piesa se va regăsi pe albumul "Happy Days", material discografic ce urmează să fie lansat în luna noiembrie.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keșeri și Carmin Ionescu, grupul s-a înființat în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul "La vulturul de mare cu peștele în gheare", apoi urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată și peste hotare. În cei 26 de ani de activitate, Direcția 5 a lansat peste 20 de albume și zeci de piese, singuri sau alături de nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Andreea Bănica, Loredana Groza, Paula Seling și mulți alții.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 15 noiembrie 2017

Direcția 5

Loc
Sala Palatului

Concerte & turnee

Direcția 5, Șuie Paparude, Andia cântă la West Side Christmas Market - PROGRAM

Concertele se țin lanț pe scena West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei. Direcția 5, Andia, Alexandra Ungureanu și Șuie Paparude sunt câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă săptămâna aceasta.

Publicat

pe

Concert Directia 5 la Sala Palatului pe 7 martie 2017

Săptămâna aceasta, târgul de Crăciun West Side Christmas Market propune șapte zile de spectacole. Concertele se vor desfășura în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

"Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai speciale din an. Este un moment în care putem să ne apropiem mai mult, să fim mai atenți și mai sensibili unii față de ceilalți. Vă așteptăm cu inimile deschise, pe 13 decembrie, la West Side Christmas Market să cântăm și să petrecem împreună o seară magică de iarnă", a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Direcția 5 a cucerit inimile a milioane de fani cu melodiile sale și a lansat până în prezent peste 20 de albume.

Pe 14 decembrie, Andia va concerta la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Artista, cu o prezență constantă în topurile radiourilor românești, a câștigat în 2022 distincția "Cel mai bun cântec pop", în cadrul Romanian Music Awards, pentru piesa "Sfârșitul lumii".

Pe 15 decembrie, Alexandra Ungureanu va aduce emoția sărbătorilor de iarnă cu piesele sale care i-au adus celebritatea, iar pentru iubitorii de muzică electronică, pe 16 decembrie, Șuie Paparude va susține un concert plin de energie.

Program muzical West Side Christmas Market (11-17 decembrie 2023)

  • Pixar Stelar - luni, 11 decembrie
  • DJ Jiji - marți, 12 decembrie
  • Direcția 5 - miercuri, 13 decembrie
  • Andia - joi, 14 decembrie
  • Alexandra Ungureanu - vineri, 15 decembrie
  • Șuie Paparude - sâmbătă. 16 decembrie
  • Adi Istrate - duminică, 17 decembrie

Program general West Side Christmas Market 2023

Târgul de Crăciun și caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridușilor vor rămâne deschise până pe 27 decembrie 2023. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni - Vineri - 12:30-22:30
  • Sâmbătă - Duminică - 11:00-22:30
Citește în continuare

Trending