Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Irina Rimes a cântat, în premieră, piesele de pe viitorul album

Irina Rimes, un adevărat talent de peste Prut, şi-a anunţat noul album într-un mod unic. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Artista şi-a chemat prietenii chiar în sufrageria ei, acolo unde a susţinut un concert unplugged.

Invitaţii au fost întâmpinaţi cu bunătăţi pregătite de mama Irinei şi au avut parte şi de o surpriză. Irina a dezvăluit viitoarele single-uri şi le-a arătat o parte din ceea ce va însemna viitorul ei proiect.

Astfel, artista i-a anunţat pe cei prezenţi că odată cu lansarea albumului, “Despre el” va începe un turneu în ţară, primul din cariera ei.

“Le mulţumesc celor care au fost prezenţi la mine în sufragerie pentru susținerea pe care mi-au oferit-o de la începutul carierei. Pentru mine urmează o etapă nouă a carierei şi am vrut să le împărtăşesc acest lucru. Am ales sufrageria mea, ca loc de întâlnire pentru că am vrut să-I primesc într-un loc aproape sufletului meu, la fel cum sunt şi ei.”, a spus Irina Rimes.

După ce primul ei single, “Visele” a lansat-o în industria muzicală şi i-a şi adus titlul pentru debutul anului trecut, artista a ajuns la performanţă de a fi una dintre cele mai difuzate pe radiourile de la noi, cât şi din strainate, fiind chiar premiată în Kazahstan pentru piesa “I loved you” în colaborare cu Dj Sava.

Tot în 2017, Irina a semnat un contract cu Universal Music Franţa, în urmă căruia a lansat piesă “Vivons les”, varianta în franceză a single-ului “Visele” şi a a obţinut două premii la Media Music Awards.

Industria muzicală românească a fost cucerită şi de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat ca artistă solo, cele mai cunoscute nume au apelat la talentul ei. În ultimul an, cântăreţe precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului şi au lansat piese scrise de către artista de peste Prut.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică a lansat piesa "Ea mi-a pus cătușele" - AUDIO

Cu o zi înainte de lansarea albumului “Picat din Luna”, Ștefan Bănică prezintă o piesă nouă , intitulată “Ea mi-a...

Închide