Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva

Irina Rimes a cântat, în premieră, piesele de pe viitorul album

Irina Rimes, un adevărat talent de peste Prut, şi-a anunţat noul album într-un mod unic. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Artista şi-a chemat prietenii chiar în sufrageria ei, acolo unde a susţinut un concert unplugged.

Invitaţii au fost întâmpinaţi cu bunătăţi pregătite de mama Irinei şi au avut parte şi de o surpriză. Irina a dezvăluit viitoarele single-uri şi le-a arătat o parte din ceea ce va însemna viitorul ei proiect.

Astfel, artista i-a anunţat pe cei prezenţi că odată cu lansarea albumului, “Despre el” va începe un turneu în ţară, primul din cariera ei.

“Le mulţumesc celor care au fost prezenţi la mine în sufragerie pentru susținerea pe care mi-au oferit-o de la începutul carierei. Pentru mine urmează o etapă nouă a carierei şi am vrut să le împărtăşesc acest lucru. Am ales sufrageria mea, ca loc de întâlnire pentru că am vrut să-I primesc într-un loc aproape sufletului meu, la fel cum sunt şi ei.”, a spus Irina Rimes.

După ce primul ei single, “Visele” a lansat-o în industria muzicală şi i-a şi adus titlul pentru debutul anului trecut, artista a ajuns la performanţă de a fi una dintre cele mai difuzate pe radiourile de la noi, cât şi din strainate, fiind chiar premiată în Kazahstan pentru piesa “I loved you” în colaborare cu Dj Sava.

Tot în 2017, Irina a semnat un contract cu Universal Music Franţa, în urmă căruia a lansat piesă “Vivons les”, varianta în franceză a single-ului “Visele” şi a a obţinut două premii la Media Music Awards.

Industria muzicală românească a fost cucerită şi de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat ca artistă solo, cele mai cunoscute nume au apelat la talentul ei. În ultimul an, cântăreţe precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului şi au lansat piese scrise de către artista de peste Prut.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică a lansat piesa "Ea mi-a pus cătușele" - AUDIO

Cu o zi înainte de lansarea albumului “Picat din Luna”, Ștefan Bănică prezintă o piesă nouă , intitulată “Ea mi-a...

Închide