BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Irina Rimes a cântat, în premieră, piesele de pe viitorul album

Irina Rimes, un adevărat talent de peste Prut, şi-a anunţat noul album într-un mod unic. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Artista şi-a chemat prietenii chiar în sufrageria ei, acolo unde a susţinut un concert unplugged.

Invitaţii au fost întâmpinaţi cu bunătăţi pregătite de mama Irinei şi au avut parte şi de o surpriză. Irina a dezvăluit viitoarele single-uri şi le-a arătat o parte din ceea ce va însemna viitorul ei proiect.

Astfel, artista i-a anunţat pe cei prezenţi că odată cu lansarea albumului, “Despre el” va începe un turneu în ţară, primul din cariera ei.

“Le mulţumesc celor care au fost prezenţi la mine în sufragerie pentru susținerea pe care mi-au oferit-o de la începutul carierei. Pentru mine urmează o etapă nouă a carierei şi am vrut să le împărtăşesc acest lucru. Am ales sufrageria mea, ca loc de întâlnire pentru că am vrut să-I primesc într-un loc aproape sufletului meu, la fel cum sunt şi ei.”, a spus Irina Rimes.

După ce primul ei single, “Visele” a lansat-o în industria muzicală şi i-a şi adus titlul pentru debutul anului trecut, artista a ajuns la performanţă de a fi una dintre cele mai difuzate pe radiourile de la noi, cât şi din strainate, fiind chiar premiată în Kazahstan pentru piesa “I loved you” în colaborare cu Dj Sava.

Tot în 2017, Irina a semnat un contract cu Universal Music Franţa, în urmă căruia a lansat piesă “Vivons les”, varianta în franceză a single-ului “Visele” şi a a obţinut două premii la Media Music Awards.

Industria muzicală românească a fost cucerită şi de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat ca artistă solo, cele mai cunoscute nume au apelat la talentul ei. În ultimul an, cântăreţe precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului şi au lansat piese scrise de către artista de peste Prut.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică a lansat piesa "Ea mi-a pus cătușele" - AUDIO

Cu o zi înainte de lansarea albumului “Picat din Luna”, Ștefan Bănică prezintă o piesă nouă , intitulată “Ea mi-a...

Închide