Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Irina Rimes a lansat filmul albumului “Despre el”

Pentru a completa povestea albumului “Despre el”, Irina Rimes a lansat un scurt metraj care prezintă o poveste de iubire reală, inspirată din trăirile ei. Artista a demonstrat că are curajul să își asume emoțiile și să se arate așa cum este ea: sinceră, vulnerabilă și cu multă iubire în suflet.

Cele cinci piese care formează filmul sunt “Bandana” (feat. Killa Fonic), “Bolnavi amândoi”. “Cosmos”, “Octombrie roșu” și “Eroii pieselor noastre”, care fac parte și de pe primul album al Irinei Rimes. Cu o imagine ce a reușit să poarte privitorul într-o lume aproape ireală, între realitate și ficțiune, filmul “Despre el” este o adevărată avalanșă de sentimente.

Acesta a fost regizat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan, după un concept unde cei doi au lucrat împreună cu Irina Rimes şi Alex Ifimov. De ţinutele artistei s-a ocupat Olivia Stoica, iar de styling Alex Ifimov. În rolul principal masculin a fost Ivan Claudiu Victor.

După ce invitații la eveniment și fanii au vizionat filmul, artista de peste Prut a ținut un scurt discurs în care a mulțumit oamenilor care au făcut ca visele ei să devină realitate. Irina a fost vizibil emoționată, spunând că această poveste este foarte personală și că și-a pus tot sufletul în versuri și că speră ca fiecare să se regăsească măcar într-un fragment din povestea ei dragoste.

Sala de cinema a fost neîncăpătoare, iar oamenii au stat chiar și pe scări. La eveniment au fost prezenți apropiaţii artistei, precum Raluka, Ana Baniciu, Andi Bănică, Lora, Nicoleta Nuca sau The Motans, dar şi câţiva fani norocoşi care şi-au câştigat biletul în urma unui concurs.

"Când o sală întreagă urmărește #DespreEl filmul. Cu așa emoții nu m-am mai întâlnit de ceva vreme. Vă mulțumesc!" a declarat artista după eveniment, pe pagina ei de Facebook.

Filmul “Despre el” este povestea albumului ce urmează să fie lansat pe 19 octombrie, prin intermediul unui concert la Hard Rock Café.

Inițial, Irina Rimes a cucerit publicul cu piesa “Visele”, apoi cu trilogia muzicală “Iubiri Secrete”, ajungând să se reinventeze în “Ce s-a Întâmplat cu Noi”. De asemenea, aceasta a colaborat cu Vunk pentru melodia “Stai Lângă Mine”, iar cel mai recent single “My favourite man”, este o piesă în limba engleză.

O voce de neuitat şi un artist complet, Irina Rimes scrie versuri, compune şi colaborează cu multe dintre artistele din România, printre care INNA, “Cum ar fi”; Raluka, “Ieri Erai”; Antonia,“Dor de ţine”; Alina Eremia, “Poartă-mă” sau Andra "Sunt puternică".

Artista s-a remarcat şi pe plan internaţional, semnând un contract cu Universal Music Franţa în urma căruia a lansat piesa “Vivons les”, varianta în franceză a single-ului “Visele”. De curând, Irina Rimes a fost premiată în Kazahstan, la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alături de Dj Sava pentru piesa “I Loved You”, una dintre cele mai difuzate pe radiourile de acolo.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Irina Rimes
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă lansată de Europe, "Election Day" - AUDIO

Europe continuă promovarea noului album ”Walk The Earth” cu piesa "Election Day". Noul single a fost înregistrat la Abbey Road...

Închide