Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Horia Brenciu a câștigat Marele Premiu al galei Radar de Media 2017

Pe 26 octombrie a avut loc gala decernării premiilor Radar de Media 2017, iar Marele Premiu i-a fost acordat lui Horia Brenciu. Artistul a primit această distincție pentru o carieră îndelungată de succes și pentru capacitatea sa de a se reinventa constant.
Horia Brenciu

Horia Brenciu

Într-o atmosferă de gală, la care au participat vedete din media, Horia Brenciu a încheiat seara cu un discurs de mulțumire în stilul caracteristic.

„Aș vrea să vă mulțumesc foarte multe pentru acest premiu. Mulțumesc tuturor celor care așteptau să vadă cine e cel mai mare. Așteptam premiul pentru cea mai sexy voce, pentru cea mai sexy apariție, dar cei de la Radar de media au considerat altfel . Nu întâmplător, anul viitor voi aniversa 25 de ani de când sunt pe ecranele din România. În toți acești ani, singurul lucru pe care l-am aflat este că știu că nu știu nimic. Este tot ceea ce pot să vă spun despre publicul din România: este cel mai surprinzător, cel mai nebun, cel mai imprevizibil și, într-un mod paradoxal, te face să fii mai bun. De-abia acum simt că și cariera mea ia o nouă întorsătură. Moș Crăciun vine în decembrie, la mine a venit un pic mai devreme prin acest premiu”, a declarat artistul.

Tot în decembrie, Horia Brenciu va susține primul concert de Crăciun la Sala Palatului. Repetițiile au început încă din luna iulie, iar Horia Brenciu preconizează că peste 50 de artiști vor urca pe scenă pe 9 și 10 decembrie.

Pentru al șaselea an de când concertează la Sala Palatului (Recomandare: Vezi poze de la concertul lui Horia Brenciu din 2016), cel mai efervescent showman al României împreuna cu orchestra lui promit două spectacole într-unul singur. Hiturile, piesele noi, invitații surpriză și momentele de poveste vor crea cadrul perfect pentru sărbătorirea Crăciunului.

Pe 9 și 10 decembrie cuvântul de ordine este SĂRBĂTOARE, iar aceasta se va resimți în fiecare melodie ce va fi cântată pe scena Sălii Palatului, dar și în bucuria și darurile pe care artisul le va împărți publicului său, mai ceva ca un Moș Crăciun.

PROMO: Horia și Brenciu de Crăciun - 9 și 10 decembrie

Bilete Concert de Crăciun Horia Brenciu:

  • VIP - 200 lei
  • Categoria I - 150 lei
  • Categoria II - 100 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Horia Brenciu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Asking Alexandria, "Where Did It Go?" - AUDIO

Trupa britanică Asking Alexandria va lansa în luna decembrie un nou album, ce va purta numele formației. De pe acest...

Închide