Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Europe a lansat piesa "Turn To Dust" - AUDIO

Europe a publicat online o nouă piesă, intitulată "Turn To Dust". Melodia este extrasă de pe albumul ”Walk The Earth”, lansat în urmă cu câteva zile.
Europe

Europe (foto: Brian Cannon)

Piesa ”Turn To Dust” este extrasă de pe cel de-al 11-lea material de studio al formației suedeze, album ce s-a vrut a fi, inițial, un material conceptual.

”Înainte de a începe înregistrările pentu acest album, am fost foarte interesat de evoluția democrației - de unde vine democrația? Ce evenimente au făcut-o să ajungă unde este acum. Am crezut că ar putea ieși un album conceptual. Nu a ieșit așa până la urmă - suntem doar o trupă rock, până la urmă - dar câteva dintre piese urmează această tematică. Este un album de oameni maturi pentru noi și o distanțare interesantă de ceea ce am făcut până acum”, a explicat vocalistul Joey Tempest pentru Billboard.

Discul ”Walk The Earth” a fost produs de Dave Cobb, fiind înregistrat la Abbey Road Studios din Londra.

AUDIO: Europe - "Turn To Dust"

”Walk The Earth” a fost lansat oficial pe 20 octombrie. Trupa plănuiește un turneu pentru 2019, totul depinzând, însă, de succesul noului album.

Tracklist ”Walk The Earth” - Europe: 

  1. "Walk the Earth"
  2. "The Siege"
  3. "Kingdom United"
  4. "Pictures"
  5. "Election Day"
  6. "Wolves"
  7. "GTO"
  8.  "Haze"
  9. "Whenever You're Ready"
  10. "Turn to Dust"

Europe a vândut peste 25 de milioane de albume la nivel internațional. Succesul trupei a fost marcat în 1986 de piesa ”The Final Countdown”, clasata pe primul loc in 26 de tari. Ea a devenit hit international și a fost piesa care a dat și numele albumului. În 1992, după 10 ani de activitate, trupa a decis să se destrame, iar membrii săi, Joey Tempest, John Norum si Kee Marcello au lansat albume solo. În 2000, în cadrul unui eveniment select, administrația din Stockholm i-a solicitat pentru susținerea unui concert, iar în octombrie 2003 trupa s-a reunit în mod oficial, lansând albumul „Start from the Dark“, vândut în peste 900.000 de exemplare.

Europe a concertat la București în iunie 2015, trupa promovând atunci albumul ”War of Kings”. (Vezi galeria de poze de la concertul Europe).

Citește mai multe despre Europe
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Julia Michaels - "Worst in me", live la Jimmy Fallon

Venită pentru a doua oară în emisiunea lui Jimmy Fallon, Julia Michaels a interpretat piesa "Worst in me", de pe...

Închide